Arama

Yakup

Güncelleme: 7 Nisan 2008 Gösterim: 3.972 Cevap: 1
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
yakup
Yakup

Sponsorlu Bağlantılar

Yakup Trana, daha önce Ozzy Osbourne'dan Carmine Appice, AC/DC'den Chris Slate, Bad Finger'dan Joey Mulland, Steve Miller Band'den Greg Douglas gibi isimlerle çalışmış bir müzisyen.
Yakup Trana'nın önceki grubu Trana'nın "Don't You Hate Me" isimli parçası Seattle'da 3 hafta listelerde 1 numarada kalmayı başarmıştı.

Basçı Rüçhan Üner, Seattle'da çeşitli gruplarla çalışmış ve "fusion jazz" projelerinde yer almış. Bryan Lash ise Trana'da da davul çalıyordu.

"Şunu Bunu" albümünde, caz ve Türk müzik motifleri modern rock ile bir arada kaynaşıyor. Senfonik kısımlarda, Queen etkisi, dipten kuvvetli bir şekilde hissediliyor.


Duman grubu üyeleri ile uzun bir süre Ortaköy'deki çeşitli barlarda sahne alan Yakup Trana daha sonra Seattle'a yerleşme kararı alıp oradaki Cornish Jazz okulunda 4 yıllık bir müzik eğitimi almış.

Kurduğu, Akdeniz isimli grubuyla Seattle'da flamenko ve caz tarzı müzik yapan sanatçı, sayısız kayıt ve performansta yer aldıktan sonra 3 kişiden oluşan YAKUP isimli grubunu kurdu.

Albümün ilk video klibi "Geçmez" parçasına çekilmiş. Yönetmenliğini Yakup Trana'nın yaptığı klip, sanatçının Seattle'da yaşadığı yerlerde geçiyor.


SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #2
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
845?3515
Yakup Trana, daha önce Ozzy Osbourne’dan Carmine Appice, AC/DC’den Chris Slate, Bad Finger’dan Joey Mulland, Steve Miller Band’den Greg Douglas gibi isimlerle çalışmış bir müzisyen.
Yakup Trana’nın önceki grubu Trana’nın ‘Don’t You Hate Me’ isimli parçası Seattle’da 3 hafta listelerde 1 numarada kalmayı başarmıştı.
Sponsorlu Bağlantılar

Basçı Rüçhan Üner, Seattle’da çeşitli gruplarla çalışmış ve ‘fusion jazz’ projelerinde yer almış. Bryan Lash ise Trana’da da davul çalıyordu.

‘Şunu Bunu’ albümünde, caz ve Türk müzik motifleri modern rock ile bir arada kaynaşıyor. Senfonik kısımlarda, Queen etkisi, dipten kuvvetli bir şekilde hissediliyor.

Duman grubu üyeleri ile uzun bir süre Ortaköy’deki çeşitli barlarda sahne alan Yakup Trana daha sonra Seattle’a yerleşme kararı alıp oradaki Cornish Jazz okulunda 4 yıllık bir müzik eğitimi almış.

Kurduğu, Akdeniz isimli grubuyla Seattle’da flamenko ve caz tarzı müzik yapan sanatçı, sayısız kayıt ve performansta yer aldıktan sonra 3 kişiden oluşan YAKUP isimli grubunu kurdu.

Albümün ilk video klibi ‘Geçmez’ parçasına çekilmiş. Yönetmenliğini Yakup Trana’nın yaptığı klip, sanatçının Seattle’da yaşadığı yerlerde geçiyor.



Benzer Konular

18 Mayıs 2011 / _Yağmur_ Dinler Tarihi
15 Haziran 2015 / _Yağmur_ Siyaset tr
14 Temmuz 2013 / Jumong Spor tr
15 Haziran 2015 / Safi Bilim tr
15 Haziran 2015 / Safi Siyaset ww