Arama

Antediluvian

Güncelleme: 3 Haziran 2007 Gösterim: 1.728 Cevap: 0
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
Antediluvian
Antediluvian
Sponsorlu Bağlantılar
Grup 2003 Ocak ayında "Nejdet" , "Can" , "Atınç" ve "Enes" tarafından kuruldu.Daha sonra gruba "Whatever"dan tanıdığımız "Yusuf" dahil oldu.Şubat ayında okul nedeniyle "Nejdet" gruptan ayrıldı.Birkaç davulcu değişikliğinden sonra "Factory"den tanıdığımız " Cevret" gruba dahil oldu. Bir süre sonra gruba vokal dahil olan Tolga da kişisel sorunlar yüzünden gruptan ayrıldı. Vokal görevini Enes üstlendi. Son olarak "Factory" grubundan tanıdığımız Özgün gruba gitarist olarak dahil oldu.
Grup tarz olarak melodik death metal yapıyor .Ayrıca power ,progressive öğelerde var. Grup ilk demo çalışması olan ANTEMORTEM'i İstanbul EKOL MÜZİKte hücum kayıt olarak yaptı.

Kadro:
Gitar&vokal:Enes PARLAR
Bas&backvokal:Atınç AKTAŞLI
Gitar:Özgün GÖKTÜRK
Davul:Cevret ERTÜRK


G R U P
ENES PARLAR :
Grubun gitaristi ve vokalisti olan ENES 18.03.1984 yılında Bursada doğdu .U.Ü TeknikBilimler /Gıda teknolojisi bölümü öğrencisi . Gitar çalmaya lise hazırlık döneminde başladı .İlk ciddi çalışması Ravenla oldu .Atınçla birlikte ANTEDILUVIAN'ın temellerini attı .Tek amacı besteleri ve grubun performansını herkese duyurmak , Antediluvian'ın ne kadar kaliteli bir death metal grubu olduğunu göstermek .
Neler dinliyor ?
Soil work ,Death,Children of Bodom ,Angra ,Paul Gilbert,At the gates
ATINÇ AKTAŞLI:
Grubun basçısı ve back vokalleri yapan ATINÇ 23.08.1983 yılında İzmitte doğdu .U.Ü/Maliye öğrencisi .Lise döneminde klasik rock ile müziğe başladı .Söz ve besteleme yeteneğini ANTEDILUVIAN'da faaliyete geçirmeye başladı . En büyük hedefi Billy Sheehan gibi bir sağ ele sahip olmaktır .
Neler dinliyor?
Adagio,Angra ,Symphonyx ,D.T,Death
ÖZGÜN GÖKTÜRK:
Grubun gitaristi Özgün Göktürk 11.03.1985 yılında Ankarada doğdu. U.Ü/Ziraat mühendisliğinde okumakta.Daha önce Cevret ve Veliyle Factory grubunda D.T coverları çalıyordu Bu grupla birçok konsere çıktı Cevretin ANTEDILUVIAN'a girmesiyle grup gitarist arayışına girdi ve Özgün ANTEDILUVIAN 'a katıldı ve birçok parçaya katkıda bulundu .
CEVRET ERTÜRK :
26.08.1985 yılında Bulgaristanda doğdu 89 da Türkiyeye geldi .Müziğe müzisyen olan babası sayesinde başladı .Hacettepe üni./Elektrik elektronik müh. öğrencisi . Daha önce Factory isimli grupla çalıştı .Davul çalmaya 1997 yılında başladı .En büyük hedefi bütün enstrümanlarını kendisinin çaldığı bir beste albümü çıkartmaktır .