Arama

Romantik Bir Gece İçin Öneriler

Güncelleme: 22 Mart 2008 Gösterim: 5.080 Cevap: 0
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
22 Mart 2008       Mesaj #1
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Romantik Bir Gece İçin..

Sponsorlu Bağlantılar


Sevgilinizle ya da eşinizle evde romantik bir akşam yemeği yemek, romantik bir gece geçirmek istiyorsanız önerilerimizi uygulayabilirsiniz. Romantik bir akşam için sessizlik şart.. Evinizde ikinizden başka kimse olmamalı.. Etraftaki herşey o gecenin oldukça romantik geçeceğini göstermeli.. Işık, müzik, çiçekler ve güzel kokularla herşey eksiksiz olmalı..

28romantikic

İşte benzersiz gecenin romantik detayları..
  • Romantik, sevgilinizin ya da eşinizin dinlemekten zevk aldığı bir müzik açın. Genellikle klasik müzik, caz ya da soul tarzı müzik iyi bir seçenek olabilir. Hoşunuza giden enstrümantal müziklerden birini de tercih edebilirsiniz.
  • Pahalı olmayan, odaya hava katacak romantik aksesuarlar ve çiçeklerle masanızı süsleyin.
  • Ortam çok fazla aydınlık olmamalı.. Ortamın havasını yumuşatan mumlar ya da mümkünse şömine ile ortamı aydınlatın. Gecenize farklı bir hava katın.
  • Gece için elegan ve hafif yemekleri seçin. Yemekleri seçerken onun neleri sevdiğini öğrenerek, mönüyü bunlardan oluşturursanız çok daha iyi olur.
  • Romantizmi seçeceğiniz içecek ile destekleyin. Meyve olarak çileği tercih edebilirsiniz.
  • Yemek takımından örtüye kadar birçok ayrıntıya da dikkat edin. İlk buluşmanızı anımsatan aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.


Benzer Konular

22 Aralık 2006 / Tigin Sosyal Ağlar