Arama

Num Skull

Güncelleme: 11 Ocak 2009 Gösterim: 1.473 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Midwest thrash gruplarından biri olan Num Skull, aslen 1985 yılında kurulmuştur. İlk demo "Nums The Word" 87’de piyasaya sürülür. Bir sonraki sene Thrash To The Bone demosu ile değişime giderek soundlarını daha da sertleştirirler. Yeni materyal daha hızlı ve vokal daha sertti. Bu yeni stil yeraltında oldukça uğultu yaratır ve ardından Enigma Records ile imzalanır.
88’ sonrası Num Skull debut album "Ritually Abused"i kayıt eder. Album akılda kalan riffler ve karanlık liriklerden ibaret olan 12 parçayı içerir. Yeraltından olumlu eleştiri alınmasına karşın albume aslında hiç promosyon verilmez ve etiketin gerisinde kalır. Grup yönetimi arasındaki problemler Enigma Records kontratının karşılıklı iptaline neden olur.
Sponsorlu Bağlantılar
91’ başlarında Num Skull, 9 şarkılık promosyon kayıt piyasaya sürer, sert gitar tonları boyunca vokaller daha çok geliştirilip, sertleşir.

95’de New York’lu Rage Records kızıl kapaklı Num Skull/Sea of Tranquillity Split 7’i piyasaya çıkarır. Num Skull ayrıca aynı yıl Hollandalı Growing Deaf Entertainment’ın piyasaya çıkaracağı toplama "History of Things to Come" için iki parça kayıt eder. 95’ sonunda toplamadaki iki yeni şarkıya üç yep yeni şarkı eklenip bir demo piyasaya çıkartırlar.
Num Skull, 96’da Defiled Records etiketli "When Suffering Comes"i kayıt etmek için stüdyoya döner. İkinci Num Skull albumudur fakat Paul Benigno - vokal, Scott Creekmore - bateri ve vokal, Mike Eisenhauer - bas, David Harrington - gitar, kurucu eleman Tom Brandner – gitar kadrosunun ilk çalışması olacaktır. Album "Inquisition of the Guilty", "Spill Your Guts", "Force Fed Lies" ve Venom coverı "Buried Alive" gibi dokuz şarkıyı içerir. Mükemmel Num Skull kayıt kalitesi ile kaynaştırılmıştır.

Grup Elemanları;

Vokal: Skip McGullam
Gitar: Eric Seiler
Gitar: Tom Brandner
Bas Gitar: Rob Charrier
Bateri: Jeff McGullam

Son düzenleyen Blue Blood; 11 Ocak 2009 21:18

Benzer Konular

28 Şubat 2012 / MaKaLeLe Hayali Karakterler
14 Temmuz 2007 / Misafir Taslak Konular