Arama

Pike Takımları

Güncelleme: 4 Aralık 2015 Gösterim: 4.766 Cevap: 1
ddeniz - avatarı
ddeniz
Ziyaretçi
17 Mayıs 2011       Mesaj #1
ddeniz - avatarı
Ziyaretçi
Televizyon izlerken uyuyakaldığımızda annemizin usulca örttüğü bahar ve yaz akşamlarında bahçede çay içerken üzerimize aldığımız. herkesin geçmişteki pike imgesi kendine özgüdür. Ama herkesin pikeden aldığı duygu aynıdır. Birlikteliğin verdiği sıcaklık.
Şimdi TAÇ ın pikeleri hiç görmediğiniz kadar renkli tasarımlarıyla yeni birliktelikleri ısıtmaya hazır.
Sponsorlu Bağlantılar



 
 
 
 
 
Son düzenleyen Safi; 4 Aralık 2015 21:46 Sebep: Sayfa düzeni+resimler yenilendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Ocak 2015       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Pike Takımları
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Pike takımı dantel örnekleri ile nevresim takımlarınızı süsleyebilirsiniz. Danteller ile süslenen pike takımları yatak odanıza daha zarif bir görünüm katar. Desenli danteller ile pike takımlarının görünümlerini değiştirebilirsiniz. Böylece nevresim takımları ve pike takımları çok şık görünür.

Dantelli pike takımları her bayanın vazgeçilmezidir. Özellikle yeni evlenen bayanlar için çeyizlerinde mutlaka bulunması gerekenlerdendir dantelli pike modelleri. Genellikle yatak örtüsü olarak kullanılan pike takımları dantel ile süslendiğinde mükemmel görünmektedir. Evlilik hazırlığı yapan bayanlar sitemizde paylaşmış olduğumuz pike takımı dantel örnekleri ve modelleri resimlerini inceleyerek bu modelleri kendileri çeyizleri için hazırlayabilir. Sürekli moda olan dantel pike takımları yastık kılıfı ile uyumlu olmadır. Yastık kılıfı içinde ayrı dantel yapmanıza gerek yok nevresim ve pike takımına uygun bir danteli yapabilirsiniz.







Kaynak:

Son düzenleyen Safi; 4 Aralık 2015 21:47

Benzer Konular

31 Aralık 2010 / virtuecat Spor
5 Aralık 2015 / MaRCeLLCaT X-Sözlük
10 Haziran 2013 / Jumong Sinema ww