Arama

Messenger'da kişi listesi nasıl oluşturulur?

Güncelleme: 9 Haziran 2011 Gösterim: 1.957 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.
Benim size şöyle bir sorum olacak. Messenger 8.5 sürümünde Kişiler menüsünden hesabımızda ekli olan tüm kişileri tek bir dosyada oluşturabiliyorduk ve listemizdeki kişileri sildiğimiz zaman oluşturduğumuz kişi listesinin üzerinde çift tıkladığımızda tekrardan kişiler MSN listemize ekleniyordu.Bende bunu Messenger 15 sürümünde nasıl yapacağımı bulamadım ayrıca MSN listemizde ekli olan kişilerin bilgisayarda .txt dosyası şeklinde de bir listesi var mıdır?
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
9 Haziran 2011       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı

Merhaba.
Benim size şöyle bir sorum olacak. Messenger 8.5 sürümünde Kişiler menüsünden hesabımızda ekli olan tüm kişileri tek bir dosyada oluşturabiliyorduk ve listemizdeki kişileri sildiğimiz zaman oluşturduğumuz kişi listesinin üzerinde çift tıkladığımızda tekrardan kişiler MSN listemize ekleniyordu.Bende bunu Messenger 15 sürümünde nasıl yapacağımı bulamadım ayrıca MSN listemizde ekli olan kişilerin bilgisayarda .txt dosyası şeklinde de bir listesi var mıdır?

Linkleri inceleyiniz;

Sponsorlu Bağlantılar

Messenger Kişi Listesi Nasıl Kaydedilir ve Alınır?

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tamam böyle bir özellik 8.5 sürümünde var ama Messenger 2011 (15) sürümünde böyle birşey bulamadım Kişiler menüsünde bende size soruyorum ki 2011 sürümünde nasıl kişileri alabiliriz?