Arama

Facebook'ta içerikleri görüntülemek için ana sayfamın sol sütununu nasıl kullanırım?

Güncelleme: 18 Haziran 2013 Gösterim: 1.180 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
9 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Farklı türde içerikleri görüntülemek için ana sayfamın sol sütununu nasıl kullanabilirim?
MsXLabs.org

Ana sayfanızın sol sütunundaki farklı seçeneklere tıklayarak farklı şeyleri görüntüleyebilirsiniz. Her bir seçeneği kısaca açıklamak gerekirse:
  • Haber Kaynağı, arkadaşlarınıza ve takip ettiğiniz Sayfalara yönelik bir güncelleme akışı olan bu pano, varsayılan ana sayfa görünümünüzdür.
  • Mesajlar, Facebook'ta özel mesajları okuyabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz yerdir.
  • Etkinlikler, çevrenizde olup bitenlere genel bir bakış sunar. Buradan, açık etkinliklere veya davet edildiğiniz etkinliklere yanıt verebilir veya kendiniz bir etkinlik oluşturabilirsiniz. Sayfayı ziyaret ediniz: Nasıl etkinlik oluştururum?
  • Arkadaşlar panosunda, arkadaşlık isteklerine yanıt verebilir, arkadaşlarınızın yakın zamanda yaptığı profil güncellemelerini görebilir ve arkadaş listeleri oluşturabilirsiniz. Sayfayı ziyaret ediniz: Arkadaşlar: Arkadaş Listeleri ve Gizlilik
Bu dört ana görünümün altında, üyesi olduğunuz gruplara veya düzenli olarak kullandığınız uygulamalara kısayollar göreceksiniz.

Ek Bilgi;


Alıntı

Ana sayfamda sol taraftaki sütunu nasıl kullanırım?

Sol taraftaki menünüzde farklı özellikleri düzenleyebilir ve onlara erişebilirsiniz. Düzenleme seçeneğini (Facebook'ta içerikleri görüntülemek için ana sayfamın sol sütununu nasıl kullanırım?) bulmak için farenizi her bir bağlantının soluna getirin. Burada, bazı ayarları düzenleyebilir ve ayrıca hızlı erişim istediğiniz özellikleri sık kullanılanlar olarak işaretleyerek sol sütunun en üstündeki Sık Kullanılanlar kısmına ekleyebilirsiniz.
Bağlı olduğunuz grupları, uygulamaları, sayfaları ve diğer özellikleri hızla bulmak için ana bağlantılara tıklayın.

  • Haber Kaynağı, arkadaşlarınıza ve takip ettiğiniz Sayfalara yönelik bir güncelleme akışı olan bu pano, varsayılan ana sayfa görünümünüzdür.
  • Mesajlar, Facebook'ta özel mesajları okuyabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz yerdir.
  • Etkinlikler, çevrenizde olup bitenlere genel bir bakış sunar. Buradan, açık etkinliklere veya davet edildiğiniz etkinliklere yanıt verebilir veya kendiniz bir etkinlik oluşturabilirsiniz.
Bu dört ana görünümün altında, üyesi olduğunuz listelere, gruplara veya düzenli olarak kullandığınız uygulamalara kısayollar göreceksiniz.
En sık kullandığınız uygulamaları ve grupları yer işaretlerine ekleyin, sol sütununuzdaki Sık Kullanılanlar kısmında görünsünler.



Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Haziran 2013 14:22 Sebep: Ek Bilgi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

25 Ocak 2012 / ThinkerBeLL Taslak Konular
10 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
25 Mayıs 2011 / The Unique Sosyal Ağlar
17 Temmuz 2013 / Misafir Soru-Cevap