Arama

Büyük Bedenler için Gece Elbisesi Rehberi

Güncelleme: 17 Ekim 2011 Gösterim: 1.230 Cevap: 0
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
17 Ekim 2011       Mesaj #1
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Kiloluysanız, fazlalıklarınızı ustaca kapatan modelleri seçmelisiniz. Unutmayın, büyük bedenler için de pek çok şık model var.

Sponsorlu Bağlantılar
Özel günler gece kıyafeti giymek için güzel bir fırsat. Peki ama ne giymeli? Özel bir gecede, yanlış kıyafet seçip kendinizi rahatsız hissetmek çok kötü olur. Etek boyundaki problem, dekoltenin kötü durması... Bütün bunlar şıklığınızı bozup kendinize olan güveninizi sarsar. Hele biraz da kilo probleminiz varsa..

Kiloluysanız, kilolarınızı saklayan modeller tercih ettiğiniz sürece her zaman çok şık görünebilirsiniz. Büyük bedenler için de bir sürü abiye kıyafet modeli bulunuyor.

Peki, siz hangisinizi seçmelisiniz?

Kiloları saklayan modeller

Beliniz kalınsa

- Dikkati omuzlarınıza ve boynunuza çekin. Vatkalar, derin yakalar ve gözalıcı mücevherler bakışları bu bölgelerde toplar. Üst bölümü hafif detaylı, altı sade bir gece elbisesi tercih edebilirsiniz. Kruvaze kesimler, derin V yakalar, belinizin daha ince görünmesini sağlar.

- Bakışları geniş kalçalarınızdan uzaklaştırmak için, üst bölümü işlemeli veya süslü bir elbise giyin. Göğüslerinizi belirginleştirip kalçanızı saklayın. Bel, basen, kalça kısmı detaylarla süslü modellerden kaçının. Üstü açık, altı koyu tonlarda düz kesim elbiseler ince gösterir. Verev, büzgülü ve drapeli modellerden ise kesinlikle uzak durun.

- Göbeği saklamanın en güzel yolu, göğüs altından genişleyen elbiseler giymektir. Beli dar, vücudu saran modeller giymeyin.

-Elbisenin altına korseli iç çamaşırı giyin. Korse, belinizi olduğundan daha ince gösterir.

İnce gösteren renkler

- Kilolarınızdan çok şikayetçiyseniz gece kıyafeti seçerken koyu renklere yönelin; hem zayıf görünürsünüz hem de klasik şıklığı yakalarsınız.

- Baştan aşağı karalara bürünmemek için aksesuvarlarınızı canlı ya da pastel tonlarda tercih edebilirsiniz.

Dekolteye dikkat

- Kilolu kadınlar dekolte konusunda temkinli olmalı. Aslında ilgiyi başka tarafa çekip kiloları "saklamak" için dekolte idealdir. Ama yanlış dekolte kötü görünebilir. Bu yüzden dekolteyi vücudunuzun en hoş görünen yerinde kullanmalısınız. Ölçülü ve abartısız olmasına da dikkat etmelisiniz.

Rahat olun

- Vücut tipinize uygun, fazlalıklarınızı ustaca kapatan kıyafeti buldunuz ama içinde rahat değilsiniz. O zaman bu kıyafeti unutun! Önceliğiniz, rahatlık olmalı.

kaynak:

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

18 Kasım 2016 / Misafir Türk ve İslam Dünyası
4 Aralık 2012 / ThinkerBeLL Turizm
26 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap
31 Mayıs 2011 / Jumong Turizm