Arama

Kadayıflı Tavuk Sarma Tarifi

Güncelleme: 11 Haziran 2013 Gösterim: 1.204 Cevap: 0
Bachata - avatarı
Bachata
Ziyaretçi
11 Haziran 2013       Mesaj #1
Bachata - avatarı
Ziyaretçi
17962395n


Sponsorlu Bağlantılar

Kadayıflı Tavuk Sarma Tarifi
MsXLabs.org


Malzemeler

250 gram kadayıf
300 gram ince dövülmüş tavuk göğsü
2 dal fesleğen
100 gram ıspanak yaprağı
2 adet yumurta, tuz, karabiber

Kızartmak için: Sıvıyağ

Kadayıflı Tavuk Sarma Yapılışı:

Kadayıfı elinizle didikleyin.Tavuk etlerini düz bir zemine serin ve üzerine tuz, karabiber serpin.Fesleğen ve ıspanak yaprağını etlerin üzerine pay edin.Daha sonra tavuk etlerini rulo şeklinde sarın.Kadayıftan bir miktar alın ve avucunuzun içinde düzleştirip,içine rulo yapılmış tavuk etini koyun.Bu kez kadayıfı ortasında tavuk rulosuyla birlikte sarın.Diğer tavuk rulolarını da aynı şekilde hazırlayın.Çırpılmış yumurtaya bulayın ve kızdırılmış sıvıyağda kızartın.Kızarmış kadayıflı tavuk sarmaları fırın tepsisine yerleştirin.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
2 Ağustos 2009 / nünü Taslak Konular
29 Ekim 2013 / _VICTORY_ Taslak Konular
26 Temmuz 2012 / Efulim Taslak Konular
8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular