Arama

Lisan Merkezi İngilizce Kursu - İstanbul

Güncelleme: 12 Mart 2016 Gösterim: 1.250 Cevap: 0
kensoy - avatarı
kensoy
Ziyaretçi
9 Aralık 2015       Mesaj #1
kensoy - avatarı
Ziyaretçi
İstanbul Lisan Merkezi Dil Okulları
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
TOEFL-iBT Kursu & IELTS Kursu
İLM, ETS'ye bağlı en güvenilir TOEFL-iBT resmi sınav merkezidir. TOEFL sınavına hazırlık, TOEFL kurslarında konusunda uzman, deneyimli Amerikalı ve İngiliz öğretmenlerle grup ve özel ders eğitimlerinde skor arttırma garantisi. TOEFL kursunda ÜCRETSİZ speaking ve gramer dersleri, sınırsız sayıda deneme sınavı yapılmaktadır.

YDS Kursu ve e-YDS Kursu
İLM YDS hazırlık kurslarında, YDS konusunda deneyimli öğretmenlerle sınav tekniğine yönelik, skort arttırma garantili grup ve özel ders eğitimleri verilmektedir.
Ücretsiz gramer, kelime dersleri, online destek ve sınırsız deneme sınavları yapılmaktadır.

Aile Birleşimi A1 Sınavı Kursları
İLM tüm şubeleriyle A1 Almanca (Aile Birleşimi sınavı) sınav merkezidir.A1 Almanca (Aile Birleşimi) Kursuna katılarak sınavda %100 başarı. A1 Almanca (Aile Birleşimi) Kursu hakkında detaylı bilgi için: 444 6 456

(TEFL) Teaching English as a Foreign Language
Dünyanın her yerinde Öğretmenlik yapabilme fırsatı.
İngilizce öğretmenlik yapabilmek için dünyada kabul edilen ve bilinirliği en fazla olan TEFL kurs ve diploması vermeye yetkili Türkiye'de ki tek kurumdur. Kurs başlama tarihleri için no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Work & Travel Kayıtları başladı.
İyi bir Work and Travel deneyimi için güvenilir bir şirkete ve güzel bir işe ihtiyacınız var. İLM size Amerika'nın en büyük ve kaliteli Work and Travel işverenlerini getiriyor. İLM Work and Travel iş seçeneklerinin tümü ABD dışişleri Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren resmi sponsor kuruluşlar tarafından bulunmakta, denetlemekte ve güvenlik kontrolleri yapılarak öğrencilere sunulmaktadır.



Son düzenleyen _Yağmur_; 12 Mart 2016 07:22 Sebep: Mesaj tek link içermelidir.

Benzer Konular

11 Ekim 2014 / Misafir Soru-Cevap
19 Aralık 2011 / btegitim Taslak Konular