Arama

Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir? - Sayfa 5

Güncelleme: 7 Mayıs 2014 Gösterim: 25.522 Cevap: 66
körkuyu - avatarı
körkuyu
Ziyaretçi
1 Ocak 2009       Mesaj #41
körkuyu - avatarı
Ziyaretçi
sagopa sayesinde...gayet iyi......Msn Up
Sponsorlu Bağlantılar
storm_wolf - avatarı
storm_wolf
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #42
storm_wolf - avatarı
Ziyaretçi
GİT DİGE İİYE GİDİYO BENCE AMA SİZİ BİLEMEM BEN VE HEPİNİZE S.A
Sponsorlu Bağlantılar
dAimoN- - avatarı
dAimoN-
Ziyaretçi
19 Ocak 2009       Mesaj #43
dAimoN- - avatarı
Ziyaretçi
Türkçe rap yeni bir devrim başlatıyor perdeler aralanıyor. Almanya ve Avrupadan insanlarla pendik underground kadıköy underground ve diğer şehirlerden insanlar düet yapıyorlar. Bu aralar ilerleme kaydetmiş durumda. Gurur duyuyorum (:
bayram60 - avatarı
bayram60
Ziyaretçi
19 Temmuz 2009       Mesaj #44
bayram60 - avatarı
Ziyaretçi
sagopa harici hicbiri bi sanat yapamıyo bence
JuanCarlito - avatarı
JuanCarlito
Ziyaretçi
6 Ağustos 2009       Mesaj #45
JuanCarlito - avatarı
Ziyaretçi
Son dönemde gittikçe iLerLeme kaydetti.Undergroundan birçok isim Bandrollü yada Yarı Bandrollü aLbümLer iLe üst piyasaya çıktı...
proje 24 - avatarı
proje 24
Ziyaretçi
7 Ağustos 2009       Mesaj #46
proje 24 - avatarı
Ziyaretçi
Bir prodüktör olarak bence RAP ismini önce değiştirmeleri lağzım.Çok saçma bişi.Düşünsenize,Türkçe Rtymic Amerikan Poem (Rtimik Amerikan Şirri).Bu arkadaşlar türkçe amerikan şiirleri mi yazıolarmış şimdi???E tam özentilik oldu hatta hırsızlık oldu şimdi.Biz Rap yerine RTŞ Diyelim Daha iyi.RİTMİK TÜRK ŞİİRİ
Son düzenleyen _Yağmur_; 19 Mart 2011 13:17 Sebep: mesajda bulunan uygunsuz söz silindi.
nedik - avatarı
nedik
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #47
nedik - avatarı
Ziyaretçi
acıkcası ilerledii flan yok sadece bir iki rapper aldı başını gidiyoo onun dısında da önüne gelen albüm cıkartıyo we kulak tırmalıyıcı müzikler üretiyooo
Misafir 40 - avatarı
Misafir 40
Ziyaretçi
9 Aralık 2009       Mesaj #48
Misafir 40 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bence turk rap i hiç bir ilerleme kaydetmiyor saysanız 10 tane repçi çıkmaz bunun sebebi rapçiler birbirlerine destek olmadığındandır herkes 1 numara olmak için ugraşıyor bence bu çok yanlış sanki 1 numara olana dünyayı vericekler ben 4 yıldır rep müzik dinliyorum ve söz yazıyorum türkçe rap diyemiyorum çünkü bıktırdılar birbirlerine bulaşmaktan başka bişey yaptıkları yok ceza sagopa kajmer ve lordstarr dinliyorum bu adamlar bence bu işin bel kemiği birbirlerine destek olsalar türk rap i 1 numara olur arkadaşın biri sadece sagopa diyor bence bu çokk yanlışş bütün rapçilerimize destek vermeliyız elvette hatalar olucaktır herkes hata yapabilir ben dinlediklerimi yazdım kimse bir numaradır demedim zaten bu durumda olmamızın tek sebebi tek taraflı davranmaktan kaynaklanıyor........
daredevil - avatarı
daredevil
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #49
daredevil - avatarı
Ziyaretçi
ceza hariç çok kötü
PhYlLoBaTeS - avatarı
PhYlLoBaTeS
Ziyaretçi
22 Mart 2010       Mesaj #50
PhYlLoBaTeS - avatarı
Ziyaretçi
Türk Rap'ini bilmem de Türk Hip-Hop'ı aldı başını gidiyor ve durdurulmaz hal alıyor Sagopa sayesinde..
Her hızlı söyleyen ben rap söylüyorum bakın diye çıkarsa ortalığa işin içinden çıkılmaz bir hal alınır bu gidişle...