Arama

D'espairs Ray

Güncelleme: 19 Ekim 2007 Gösterim: 8.678 Cevap: 15
tılsım - avatarı
tılsım
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #1
tılsım - avatarı
Ziyaretçi
image

Sponsorlu Bağlantılar
üyeleri
Hizumi *-*
hizumi image
D.tarih: 2 Marzo 1977
boy: 1,68 m
kilo: 50 kg
Karyu
karyu image
D.tarih: 7 Dicembre 1978
boy: 1,83 m
kilo: 56 kg
Zero
zero image
D. tarih: 31 Luglio 1978
boy: 1,70 m
Tsukasa
tsukasa image
D. tarih: 6 Marzo 1977
boy: 1,71 m
kilo: 49 kg
klipleri
D'espairsRay -TRICKSTeR >>

D'espairsRay - Garnet><
=
D'espairsRay - Reddish-diva version->>
= (tavsiye ederim bu çok süper)

müzikleri tipleri harika ama benim çok tuttugum bi grup deyil devamı artık siz getirin Msn Grin söz sende reita Msn Tongue
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #2
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
evet iste budur
tsukasa favorim benim ^^
Sponsorlu Bağlantılar
reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #3
reita - avatarı
Ziyaretçi
Yaa Allah razı olsun senden, tuttuğun altın olsun derdim ama sonra nasıl yemek yersin... Msn Tongue

Şu an öğle arası internet kafedeyim, birazdan derse gitmem gerek, o yüzden akşam eve gidince ben de bişeyler yollarım buraya....

Benim favori sıralamam

1 - Hizumi (sesi çok güzel ama ingilizcesi berbat Msn Grin)
2- Karyu (çok güzel gitar çalıyor ve karizma)
3 - Tsukasa (Zero'ya uyuz olduğum için Tsukasa ondan önce gelir benim için Msn Grin)
4 - Zero (bence grubun en çirkin elemanı, bi türlü düzgün bi saç şekli tutturamıyor 8o|)

Akşama görüşürüz yine burada... Msn Wink
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #4
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
haha zero evet Msn Grin
Angel_Lolita - avatarı
Angel_Lolita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #5
Angel_Lolita - avatarı
Ziyaretçi
zero iğrenç ya. hiç sevmiorum ayrıca gıcıkta
reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #6
reita - avatarı
Ziyaretçi
09.09.1999 tarihinde Tokyo'da kuruldu. 2003 yılında piyasaya çıkan "Garnet" adlı maxi singleları Indies listesinde birinci oldu. Bundan sonra çıkardıkları albüm ve singlelarda listelerde iyi yerlere geldi. 2004'te konser vermeleri için Avrupa'ya davet edildiler. Berlin ve Paris'te gerçekleştirdikleri başarılı performanstan sonra grubun Japonya dışındaki denizaşırı ülkelerde faaliyetleri başladı. 2005'te ilk albümleri [Coll:set] i çıkardılar. Aynı yılın Mayıs ayında Amerika'nın Batı Yakasında turneler düzenlediler. Yine aynı yıl Japonya'da Kagerou ile birlikte bir turne düzenlediler. 2005 Ekim ayında Almanya - Münih ve Fransa - Paris turnelerinden sonra Kasım ayında bir Doğu Yakası turnesi düzenlemek için Amerika'ya döndüler. 2006 yılı Ocak ayında grubun [Coll:set] albümü Avrupa'da piyasaya çıktı. Aynı yılın Haziran ayında " [LIQUIDIZE]-yuugou suru taion- " adını verdikleri turneleriyle Temmuz ayından Eylül ayına kadar Amerika'nın Doğu Yakasında turneye çıktılar. Turnenin ortasında Avrupa'nın en büyük metal festivallerinden biri olan "Wacken Open Air" festivaline katılmak için Almanya'ya uçtular. Daha sonra Kasım ayında Avrupa'da 8 farklı ülkede 14 gösteri yaptıkları kendilerinin başı çektiği ilk turnelerine çıktılar. 14 Mart 2007'de yeni singleları "Squall"ı piyasaya çıkardılar ve daha sonra uzun zamandır beklenen ikinci albümleri olan "MIRROR"ı 11 Nisan'da müzikmarketlere bomba gibi düştü. Grup daha sonra yeni albümlerini tanıtmak amacıyla "Spiral staircase 15 Tour" isimli turneleri kapsamında 15 noktada sahne aldı. Grup ayrıca 25 - 26 Mayıs tarihlerinde Los Angeles'ta düzenlenen "J-ROCK REVOLUTION" müzik olayına katıldı. Grup ayrıca bu yıl Haziran - Temmuz aylarında Finlandiya'da rock festivallerine davet edildi. Ayrıca İspanya ve İsveç'te ilk tek grupluk gösterilerini duyurdular.

D'espairsRay'in resmi myspace sayfasından çevirdim. Güncel olmadığı için bu yazdığım son cümleler de hata payı olabilir. Msn Sad
tılsım - avatarı
tılsım
Ziyaretçi
19 Ekim 2007       Mesaj #7
tılsım - avatarı
Ziyaretçi
saol güzel bilgiler ben bilmedim için bana faydası çok bu yazının alıntı yapabilirmiyim Msn Happy
reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
19 Ekim 2007       Mesaj #8
reita - avatarı
Ziyaretçi
Elbette yapabilirsin, zaten ben de myspaceten alıntı yaptım. Yalnız myspace profilleri güncel değildi ve 2007 de yaptıkları dediklerim, orada yapmayı planlıyorlar şeklinde yazıyordu. O yüzden 2007 yılında yaptıkları işlerden emin değilim, belki bi kaçını iptal etmişlerdir. Msn Sad
gazette_aoi - avatarı
gazette_aoi
Ziyaretçi
19 Ekim 2007       Mesaj #9
gazette_aoi - avatarı
Ziyaretçi
ıyy zero hc hos deıll korktum wallaa
ayrıca Tsukasa daha tatlı bnm fav. Tsukasa
zeronun sacı hıc hos deıll gulyabınelere benzıo
Msn HappyMsn Happy seven varsa lafımı gerı alabılırımMsn Happy
Angel_Lolita - avatarı
Angel_Lolita