Arama

Vodafone için Ücretsiz Facebook

Güncelleme: 26 Haziran 2013 Gösterim: 6.930 Cevap: 0
The_Memo - avatarı
The_Memo
Ziyaretçi
2 Ekim 2012       Mesaj #1
The_Memo - avatarı
Ziyaretçi
Vodafone'da Bedava Facebook
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Bu yazımızda kontörü olmayan arkadaşlar için, özellikle öğrenciler için telefondan bedava Facebook'a nasıl girilir onu anlatmaya çalışacağım.
1. Yöntem, hattınız vodafone ise ve daha önce hiç face paketi yapmadıysanız Abone FT yazıp, 3636'ya gönderiyorsunuz yalnız gezinme ücretsizdir.
2.Yöntem Öncelikle cep telefonunuzun wap internet kısmını açıyorsunuz ancak Vodafone hattınızın olması gerekir Turkcell ve Avea için bedava interneti paylaşacağım. URL yazma yerine bu adresi yazıyorsunuz; Proxy ve karşınıza proxy server adında bir sayfa geliyor. "Type url here" yazan yeri silip m.facebook.com yazıyorsunuz. Arkadaşlar belirteyim bu işlemleri yaparken kontörünüzün olmaması gerekiyor aksi taktirde kontörünüzü kesebilir. Ama bazen kesmiyor belli olmuyor açıkcası.

vodafonebedavafacebook




Bu işlemleri yaptıktan sonra cepten bedava Facebook'a girme işlemini yapmış bulunuyorsunuz. Eğer giremeyenler olursa yazsın biz gerekeni yapacağız elimizden geldiği kadar yol göstermeye çalışacağız. Elimizde farklı proxy adresleri de var isteyen olursa onları da paylaşmayı düşünüyoruz. Maksadımız insanlar Vodafone ücretsiz interneti kullanmalarıdır. Zaten bu işlemleri yaparsanız, Vodafone ücretsiz Facebook'a girmiş olacaksınız. 2012 yılında telefon kullanıcıları arttıkca yeni uygulamalar da artıyor onun için sizlerle elimizde ki işe yarar bilgileri paylaşacağız.


Kaynak
Son düzenleyen _VICTORY_; 26 Haziran 2013 15:32 Sebep: Düzenlendi.

Benzer Konular

26 Haziran 2013 / kompetankedi Sosyal Ağlar
17 Temmuz 2014 / RuffRyders Sosyal Ağlar
14 Eylül 2013 / Ziyaretçi Soru-Cevap