Arama

BlackBerry Z10

Güncelleme: 13 Temmuz 2013 Gösterim: 2.287 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
BlackBerry Z10
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

''Parmağınla yapacağın tüm hareketler BlackBerry'nin ekranında bir takım sonuçlar doğuruyor.''

-Tolgay Karabulut, az değil tam 5 (yazıyla beş) haftasını BlackBerry ile geçirdi. Ancak bakalım Android için yanıp tutuşan kalbi, bu zamanı güzel geçirdi mi?

-''Herşey değişik başladı, bakın ne iyi ne kötü diyorum. Sadece değişik, zira kutuyu ilk açtığımda firmanın bana yanlışlıkla IPhone 5 gönderdiğini sandım. Hayır, biri kutunun içindekini değiştirmemiş. Ancak taklitler aslını yüceltiyorsa, Apple yerlere göklere sığmıyor olmalı. Şaka bir yana Z10'un tasarımı gerçekten rakibini andırıyor. İlk işim standart prosedürü uygulamak oldu, önce eğmeye, sonrada bükmeye çalıştım. Plastik bedenine göre sağlam bir yapısı var. Arka kapağını çıkartınca değiştirilebilir bir MicroSD kart yuvasıyla karşılaşıyorsun. Bir telefonda mutlaka olması gereken özellikler. Cihazı açtığın ilk aşamada BB10 işletim sistemini anlatan bir metinle karşılaşıyorsunuz. Tahmin edeceğin şekilde tüm delikanlılığımla o aşamaları atladım. Ardından Z10'nun simgelerle dolu arayüzüyle baş başa kaldım. Bundan sonra tüm kontrol parmağımdaydı, Yukarıdan aşağıya , sağdan sola, veya tam tersi. Fakat parmağınla yaptığın tüm hareketler BlackBerry'nin ekranında bir takım sonuçlar doğuruyor.


ands


İtiraf ediyorum, ayarları tamamlamak oldukça kolay, Sonra parmak hareketlerim beni BB Hub'a getirdi herşey burada toplanıyor. Ne konumda olursan ol yukarı ve güzel bir kıvrımla sağ'a yapılan bir hareketle mesajların, postaların ve aramaların bir anda bana sunulduğu ekrana geçmek. Bütün uyarıları bir anda görmek biraz sinir bozucu ama çok işe yaradığınıda söylemeliyim. Ekranın rakiple oranla tek bir problemi var yeterince parlak değil, tabii ki telefonların günümüzü aydınlatmasını beklemiyoruz. Ancak rakipleriyle eş düzey olmasını isterdik. Daha sonra BlackBerry World'e bir yolculuğa çıktım.

ywvq

Normalde piyasaya çıktığında 70 bin uygulama sözü verilmişti. Ancak yalnızca sayılar kaliteyi garantilemiyor. Ne yazıkki BB World ile ilgili düşüncelerim hiçte olumlu değil, Google Maps, Skype ve WhatsApp yok. Herkes bol bol uygulama kullanmıyor olabilir ama bu saydıklarım olmalıydı. Z10 daha iyi olmalıydı..
Son düzenleyen _VICTORY_; 13 Temmuz 2013 16:23
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

9 Ağustos 2012 / epistle Telefon
29 Ağustos 2012 / Lebron James Soru-Cevap