Fruit Ninja: Android Meyve Kesme Oyunu
MsXLabs.orgSponsorlu Bağlantılar
Altı milyondan fazla insan meyve katliamı yapıyor. Siz de sulu sulu meyve katliamı yapmak istiyorsanız kılıcınızı kapın en lezzetli meyvelere dalın! Halfbrick Studios'un yaptığı bu çok ilgi gören oyunu androidli telefonunuza hemen yükleyin.
Kılıç kullanamayacağınızı düşünmeyin. Başarınız için eğitim verecek bilge bir usta sizi bekliyor. Ustanızın akıllıca sözlerini dinleyip beraber hareket ederseniz kılıcınız, patlamak için bekleyen bir bombaya denk gelmez.
Arcade oyun moduyla birlikte online olarakta oynayabilirsiniz.

En bilinmeyen, ninjaları meyve yeminli düşmanıdır. Onlar öldürücü kanatlı C vitamini her türlü kaynakları dışarı snuffing için hayatlarını adamış. Cidden, bu Fruit Ninja, Yarım Tuğla bir harika tek fikirli oyun arkasında bütün hikaye.
Bu küçük oyunda yapmak tüm iki ekran boyunca onlar bomba kaçınırken, çok, yay tutunmaya ona uçan meyve ile tokatlamak olduğunu. Bu sığ geliyorsa o olduğu için, bu. Ama sığ orada burada birkaç dakika israf amacıyla sadece tasarlanmış 99-yüzde oyunlar bahsediyoruz özellikle, mutlaka kirli bir kelime değildir.

Ne Fruit Ninja hakkında en çok beni şaşırtıyor? Kontrollerin lazer hassas. Gerçekten, Fruit Ninja birçok Wii oyunları daha kesin. Sizin bira doğru gerçek hassasiyetle meyve ile dilim için izin kayıtlıdır. Onların yörüngeleri kesiştiği gibi çeşitli meyve kalbine doğrudan parmağınızı çizgi gibi bu, dev tarak kolaylaştırır. Bir kavram ve teknik düzeyde hem de, Fruit Ninja en üst düzeydedir.
Bu arada, Android için Fruit Ninja iPhone sürümü 1.3.2, bu yüzden bu tür Dojo, Klasik, ve Zen modları gibi tüm özellikleri içerir.
Son düzenleyen _VICTORY_; 12 Temmuz 2013 10:51
Sebep: İç başlık düzeni.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Fruit Ninja Android Oyunu