Arama

Şebnem Sönmez

Güncelleme: 1 Şubat 2008 Gösterim: 5.697 Cevap: 1
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
28 Mart 2007       Mesaj #1
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Şebnem Sönmez
2697no3
Sponsorlu Bağlantılar

1968 yılında İstanbul'da doğan Şebnem Sönmez, tiyatroya lise yıllarında Pendik Gençlik Tiyatrosu'nda başladı. Burada "Göç" ve "Emekli" adlı oyunlarda, Kartal Sanat Tiyatrosu'nda "Bu Zamlar Bana Karşı", "Vur Bir Mastika" ve "Küçük Küçükler"(Çocuk Oyunu) adlı oyunlarda ve Taner Barlas Mim Tiyatroları'nda "Konçinalar", "Kozalar" adlı oyunlarda yer aldı.


Tiyatroyla uğraşırken bu arada da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. 1991-1992 tiyatro sezonunda Dormen Tiyatrosu'nda "Hastalık Hastası", "Alo Arkadaş", "5'ten 7'ye", "Arapsaçı", "Şarkılar Susarsa" ve "Ayının Fendi Avcıyı Yendi"(Çocuk Oyunu) adlı oyunlarda sahneye çıktı. "Eksik Etek" adlı dizi ile televizyonla tanışan sanatçı, daha sonra "Yaz Evi", "Bir Demet Tiyatro", "Güneş Yanıkları" ve "7 Numara" adlı dizilerde rol aldı. 1997-1998 tiyatro sezonunda Tiyatro Stüdyosu'nda "Balkon" adlı oyunda yer aldı ve bu oyunla Avni Dilligil En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.


"Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" adlı oyunla BKM ailesine katılan Sönmez, bu oyundaki rolüyle Afife Jale En İyi Yardımcı Kadın Ödülü'nü aldı.1988-1994 yıllarında çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde drama öğretmenliği ve 1985'te sınıf öğretmenliği yapan sanatçı, 1991-1993'te kendi okulunda "Yaz Tiyatrosu" adı altında bir ekip kurdu ve bu çalışmalarını hala sürdürmektedir.



Başarılı sanatçı "Vizontele" filminde rol aldıktan sonra, son olarak "Abdülhamit Düşerken" adlı sinema filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Son düzenleyen Kral_Aslan; 1 Şubat 2008 10:10
Biyografi Konusu: Şebnem Sönmez nereli hayatı kimdir.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
BlackMamba - avatarı
BlackMamba
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #2
BlackMamba - avatarı
Ziyaretçi
ROCK MÜZİKALLER 1960ların sonlarında “HAIR” ile başlayan rock müzikal furyası günümüzde “RENT” ve “WE WILL ROCK YOU” gibi büyük prodüksiyonlarla devam ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Dünyaca ünlü rock müzikalleri ; Rent, Hair, Jesus Christ Superstar, Tommy, We will rock you, Aida... Türk rock starları ve Türk Müzikal starları ilk defa bu projeyle biraraya gelerek bu müzikallerden seçilmiş şarkılardan oluşan zengin repertuarı rock severlerin beğenisine sunacaklar.

Demir Demirkan, Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın ve Pamela sizleri performanslarıyla büyüleyecekler...

Oyunculuğuyla herkesin beğenisini toplayan Demet Evgar, bu projeyle oyunculuğu yanında şarkıcılığında da nekadar iddialı olduğunu gösterip herkesi birkez daha kendine hayran bırakacak.

Ayça Varlıer, Barış Berker, Onur Turan, Sitare Bilge.. Türkiye’de de dünya çapında olağanüstü yetenekli müzikal starların olduğunu gösterecekler. Şebnem Sönmez’in kurgusu, Tuluğ Tırpan’ın düzenlemeleri, Onur Turan’ın rejisiyle "Rock Müzikaller" rockseverlerin yanında müzikalseverlerinde kaçırmaması gereken bir proje!

KATILIMCILAR
Süpervizör: Şebnem Sönmez
Müzik Direktörü: Tuluğ Tırpan
Reji: Onur Turan
Koreograf: Nur Sonbahar

Rock Starlar (Alfabetik Sırayla)
Demir Demirkan
Hayko Cepkin
Ogün Sanlisoy
Özge Fışkın
ve Pamela

Müzikal Starlar;
Ayça Varlıer
Barış Berker
Onur Turan
Sitare Bilge
ve Demet Evgar

& Rock Ensemble



tarih : 13 Ağustos Pazartesi, 21:00
mekan : Harbiye Açıkhava Tiyatrosu


Benzer Konular

20 Aralık 2012 / thedoctor_611 Sinema tr
2 Temmuz 2010 / Misafir Müzik tr
9 Haziran 2007 / thedoctor_611 Sinema tr
24 Haziran 2011 / pesimist Tiyatro tr
3 Temmuz 2010 / _Yağmur_ Sanat tr