Arama

Selin Şekerci

Güncelleme: 18 Temmuz 2016 Gösterim: 9.843 Cevap: 1
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #1
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Selin Şekerci
Doğum Yılı : 1988
Sponsorlu Bağlantılar
Göz Rengi : kahverengi
Saç Rengi : Koyu Kahve
Çaldığı Müzik Aleti : yok
Spor : Dans,
Yabancı Dil : yok,
Eğitim : İZMİR DEVLET TİYATROSU

Oynadığı ve Oynamakta Olduğu Dizi / Programlar:
Dizi: Melekler Korusun (SHOW TV)
Reklam: Tariş Zeytinyağı
Tiyatro: Güzel Sanatlar Akedemik Tiyatro Topluluğu - İzmir Devlet Tiyatrosu

Son düzenleyen Jumong; 18 Temmuz 2016 11:47 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Biyografi Konusu: Selin Şekerci nereli hayatı kimdir.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Temmuz 2016       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Selin Şekerci 1 Haziran 1989’da İzmir Karşıyaka'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini İzmir’de tamamladı. İzmir Devlet Tiyatrosu oyunlarında yer aldı. İzmir’de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. İstanbul Bilgi Üniversitesi sinema-televizyon bölümünden mezun oldu. Selin Şekerci İstanbul’a geldikten sonra bir çok reklam filminde rol aldı. Kavak Yelleri dizisinde Feyza karakterine, Melekler Korusun dizisinde Özgür karakterine, İzmir Çetesi adlı dizinin başrollerinden Mira karakterine, Leyla ile Mecnun dizisinde Şekerpare karakterine hayat verdi. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol aldı. Son olarak Kaçak Gelinler adlı dizinin başrollerinden Şebnem Gürsoy karakteriyle izleyicisinin karşısına çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar
Annesi ile babası o beş yaşlarındayken ayrılmışlardır. 8 yaşına kadar bale konusunda eğitim almıştır. Ortaokul ve liseyi doğduğu şehir İzmir’de bitirdi. Annesi tiyatro konusunda yoğun bir ısrar içersindeydi annesinide dinledi ve tiyatro kursuna gitmiştir. İzmir’de özel tiyatroda çocuk oyunları kategorisinde oynamıştır. 2006 tarihinde İzmir’den İstanbul’a gitmiştir ve reklam ile dizilerde oynamıştır. Selin Şekerci Boyu 1.68’dir kilosuda 57. Birçok reklam filminde oynamıştır başarıyla performansınla her zaman beğenilen bir isim haline gelmiştir. Oynadığı reklamlardan bazıları Panda reklamı, Türkcell reklamı, Tariş reklamıdır. 2006 tarihinde Sağır oda isimli diziyle beraber dizi hayatında önemli bir yere gelmiştir. 2007 tarihinde o dönemin en fazla izlenen dizileri arasında gösterilen Kavak yelleri isimli dizide 2-3 bölümde olsa rol almıştır.

Melekler Korusun isimli diziyle beraber artık adından söz ettiren biri haline gelmiştir.O dizide birçok ünlü oyuncu ile beraber rol almıştır.Film olarak ise 2011 tarihinde Ay Büyürken Uyumamam isimli filmde rol almıştır.2012 tarihinde Benim için Üzülme isimli dizide rol almıştır.

Annesi ve babası o 5 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir’de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı. Daha sonra 2006 yılında 18 yaşındayken İstanbul’a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. Sihirli Anahtar ajansına bağlı olan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı. 2006 yılında “Sağır Oda” dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında “Kavak Yelleri” birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, “Melekler Korusun” dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. 1969 yılında Necati Cumalı‘nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 2011 yılında yönetmenliğini Şerif Gören‘in yaptığı “Ay Büyürken Uyuyamam” adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile birlikte oynadı. 2012 yılında Mert Öner ile birlikte TRT Okul için “Ben Yaparım” adlı bir program yaptılar. 2012 yılında “Benim İçin Üzülme” adlı dizi filmde rol aldı. 2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram‘ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç‘tır.

Derlemedir...

Son düzenleyen Safi; 3 Ağustos 2016 17:17
🌘 🚀

Benzer Konular

31 Ağustos 2016 / The Unique Sinema tr
18 Aralık 2008 / Ziyaretçi Cevaplanmış
26 Kasım 2006 / BARIŞ Spor tr
17 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Rüya Tabirleri