Arama

Seda Bakan

Güncelleme: 27 Kasım 2009 Gösterim: 4.301 Cevap: 0
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #1
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Seda Bakan (Seda Bakan Kimdir? - Seda Bakan Hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar
sanamecburum3nh5yz0

TÜRVAK’ta oyunculuk eğitimi alan Seda Bakan, kendini geliştirmek için sürekli kitap okuyor, sinemaya ve tiyatroya gidiyor. Okulundan bir an önce mezun olmak için de disiplinli bir şekilde ders çalışıyor.

Geçtiğimiz yazı çalışarak ve hafta sonları ailesinin Bayramoğlu’ndaki yazlığında geçiren Seda, popüler mekanları seviyor. Kuruçeşme’deki Aşk Cafe’ye, Limonlu Bahçe’ye ve Kanyon Alışveriş Merkezi’ne sık gidiyor.

Seda, ‘Sana Mecburum’ dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakterini kendine benzetiyor. “İkimiz de ailemize çok düşkünüz” diyor ve ekliyor: “Aramızdaki en önemli fark ise benim hiçbir şarkıcıya fazla hayranlık duymamam!”

Ekran önündeki macerası Number One TV’de sunuculuk ile başlayan genç oyuncu, kadınlar için tasarlanmış bir epilasyon firmasının reklamıyla adından söz ettirdi. ‘Sana Mecburum’ ise ilk dizisi oldu.

“Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istedim” diyen sempatik güzel, Sakarya Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra hayalinin peşine düşmüş. “Hiçbir şey için geç değildir” ilkesinden güç alarak TÜRVAK’a kaydolmuş.

Seda Bakan, kariyerine bir çok reklam ve Sana Mecburum adlı dizisindeki performanslarından sonra MTV Türkiye kanalında The Base Chart Show adlı programda yeni sezonun sunuculuk performansını eklemiş durumda.
Biyografi Konusu: Seda Bakan nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

20 Ekim 2011 / Misafir Cevaplanmış
25 Haziran 2012 / Jumong Spor tr
2 Aralık 2010 / Ziyaretçi Soru-Cevap
25 Nisan 2011 / asla_asla_deme X-Sözlük
15 Şubat 2014 / Becca_OO Cevaplanmış