Arama

Gökhan Yıkılkan

Güncelleme: 29 Ekim 2012 Gösterim: 8.058 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Ekim 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Gökhan Yıkılkan
nfiqsx
Sponsorlu Bağlantılar

1983 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Yazları gittiği genclık kamplarında skecler yazıp oynamaya basladı. Lisede ilk kez tiyatro sahnesine çıktı. Herkes tamda ucak muhendısı olmasını beklerken o oyuncu olacagını acıkladı ve Ankara Sanat Tiyatrosuna kursiyer olarak girdi ve oyunlarda oynadı. Gökhan Yıkılkan Ankara doğumlu, konservatuar eğitimi almış bir tiyatro oyuncusudur. Şu anda TRT 1 ‘de yayınlanan Bir Zahmet isimli programı yapmaktadır. Gökhan Yıkılkan ekranların yeni komedi programında değişik tiplere bürünerek skeç tadında gizli kamera çekimleri ile her an yolunuzu kesebilir.

Yıkılkan, BİR ZAHMET'e yakalanan kişiden dört adet garip istekte bulunuyor. Bu istekleri gizli kameraya çekildiğini bilmeyen kişi tüm iyi niyeti ile yaparsa programda 5.000 TL nakit para ödülü kazanıyor. Yarışmacılar ilk istekte 500, ikincisinde 1.000, üçüncüsünde 2.500 ve sonuncu istekte ise 5.000 TL kazanıyor. O, Ankaralı genç bir tiyatrocu... Kendi deyimiyle her Ankaralı gibi Bizim Evin Halleri adlı dizide oynadı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü burslu kazanıp İstanbul’a geldiğinde hayatı tamamen değişti Gökhan Yıkılkan’ın. Yapımcı Alper Mestci’yle yolları kesişti ve TRT’nin son dönemdeki en popüler programlarından biri olan Bi Zahmet’le adından söz ettirmeye başladı.

Programda değişik tiplere bürünen oyuncu, yolunu kestiği kişiden dört tane garip istekte bulunuyor, tabii bu arada gizli kamera da kayıtta... Kişi verilen görevleri yaparsa yarışma sonunda 5 bin TL kazanıyor. Yıkılkan en son bir otoparkçıda yaptığı şakayla gündeme oturdu. Programı izlemeyenler için kısa bir hatırlatma yapmakta yarar var: Olay bir otoparkta geçiyor ve Gökhan Yıkılkan da otoparkçıyı canlandırıyor. Yoldan geçen bir genci yanına çağırıyor ve ondan nüfus cüzdanını, saçlarını kestirmesini, para vermesini istiyor. Tabii bu görevleri verirken de gayet agresif. Hatta bazı bölümlerde elinde sopayla genci korkuttuğu da oluyor.

Gökhan Yıkılkan programa nasıl hazırlandıklarını şöyle anlatıyor:
“Önce konuları buluyoruz ve o konular üzerinden neler yaptırabiliriz onları ayarlıyoruz. Çekimi yapacağımız yere gidiyoruz ve etraftaki insanlara bakıyoruz. Sonuçta programa dahil edeceğimiz kişiyi seçmeden önce kişileri tartıyoruz. Yani bu kişiyle ne yapabiliriz? Sonuna kadar gidebilir miyiz? Sinirli mi? Değil mi? Onlara bakıyoruz. Ama özellikle ihtiyacı olanları seçmeye özen gösteriyorum. Birçok skecimizi izlerseniz yapamadığı halde para verdiklerimiz de oldu.” Yıkılkan, ailesiyle arası bozuk olan, maddi durumu kötü olan, ‘kalbim delik’, ‘böbreğe ihtiyacım var’, ‘çocuğumu evlendireceğim’ diyen herkesin mail atıp aradığını da belirtiyor.

İnsanlık henüz ölmemiş
Bi Zahmet programının bu kadar tutacağını tahmin etmediklerini söyleyen Yıkılkan “Reytinglerde çok iyiyiz. Artık herkes beni tanıyor. Sokakta görenler selam veriyor. Tanınmak güzel ama bir yandan da kötü. Çünkü programda önceden tiplemelerde sorun yaşamıyorduk bundan sonra zorlanacağa benziyoruz” diyor.

“Programla insanlığın henüz ölmediğini anladık” diyen Yıkılkan buna bir de örnek veriyor: “Öyle insanlar var ki ‘Durumum çok kötü bir kızla buluşacağım, bana ayakkabılarını verir misin?’ dedim. Hiç tereddütsüz çıkartıp ayakkabılarını verdi. Hatta fiyatını sorduğumda da 100 TL dedi. Düşünün o kadar para vermiş ve bu umurunda olmuyor. Bir başkasına da ‘Üstümde bir şey yok titriyordum paltonu verir misin?’ demiştim ve hemen çıkartıp vermişti. İnsanlık ölmemiş ama bunda bile art niyet arıyorlar. Adamdan faydalandılar diyorlar.”

derlemedir....



Biyografi Konusu: Gökhan Yıkılkan nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

16 Aralık 2008 / The Unique Spor tr
13 Temmuz 2009 / _cesminaz_ Sinema tr
20 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Spor tr
9 Mart 2009 / Sivoy Spor tr
27 Temmuz 2009 / Kral_Aslan Spor tr