Arama

Kıbrıs'ta Plajlar

Güncelleme: 12 Haziran 2013 Gösterim: 14.646 Cevap: 2
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
3 Temmuz 2008       Mesaj #1
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Kıbrıs'ta Plajlar

Sponsorlu Bağlantılar
Muhteşem Plajlar...

Kıbrıs akdeniz’de zor bulunan tertemiz plajlara sahiptir. Büyük otellerin lüks plajlarından, kum tepecikleri ardında kaybolmuş küçük otellerin şahane kumsallarına kadar yüzücüler için farklı kıyı şeritleri ve imkanları vardır. Gazimağosa ve Boğaz arasında kalan doğudaki kıyı şeridinde altın kumsallar 15mil uzunluğa kadar varmaktadır. Kuzeyde Girne’nin her iki tarafında da barların bulunduğu ve değişik sportif faaliyetlerin yapıldığı samimi plajlar mevcuttur. Bunun yanısıra gözlerden uzak koylar 20 mil boyunca manzarayı süslendirmektedirler.

Kıbrıs'ta Plajlar
  • Escape
  • Alagadi
  • Altın Kum
  • Sunset
  • Mare Monte
  • Camelot

Karpaz’ın her iki tarafında da makiler ve yabani zeytinlerle kaplı kusursuz güzellikteki geniş kum tepecikleri cesaretli ve iyi donanıma sahip yürüşçüleri bekliyor. Aynı zamanda Milli Park olan bu rüya bölgesinde asfalt yol mevcuttur. Ancak bölgeye ulaşımda güvenilir bir arazi aracı tercih edilmelidir. Batıda ise, maceraperestler için ideal olan Güzelyurt koyu inanılmaz bir güzellikle uzanır. Su sıcaklığı yılın sekiz ayı boyunca yüzmenin keyfine varmak isteyenler için ideal derecesini korur. Avrupalı ziyaretçilerin çoğu ise, adamızın ideal iklimi dolayısıyla tüm yıl boyunca denizin keyfini hem yüzerek hemde yelken, dalış, sörf, deniz kayağı gibi su sporları yaparak çıkarırlar.Ülkemizdeki lüks Plaj klüplerinden olan Escape Beach Club, Girne'nin en güzel koyuna sahiptir.

Mayıs ve Ekim ayları arasında ortalama deniz suyu sıcaklığı 24C olan Kıbrıs sahilleri, lokanta, kafeterya, bar gibi tesislerin yanısıra şemsiye ve diğer ihtiyaçları karşılayacak olanaklara sahiptir. Ayrıca Su kayağı, Muz, Ringo, Jet-ski, Paraşüt, Sörf, vb... her türlü aktivite ile animasyonlar da mevcuttur..

Alintidir..

rap_attack - avatarı
rap_attack
Ziyaretçi
22 Kasım 2008       Mesaj #2
rap_attack - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşımızın saymadıgı ama gözde olan bir plaj...

Sponsorlu Bağlantılar
DENİZ KIZI
burasıda benim gittgim ender plajlardan biri..
gittigim tek plajdır burası...
gelin hep birlikte gidelim...
ama özel birisiylede buraya gitmeyi çok isterim..


Son düzenleyen perlina; 30 Haziran 2017 14:15
Jerome_Allen - avatarı
Jerome_Allen
Ziyaretçi
12 Haziran 2013       Mesaj #3
Jerome_Allen - avatarı
Ziyaretçi
acapulco plaji

Acapulco KKTC'nin ünlü 5 yıldızlı otellerinden ve tatil köylerinden birisidir. Girne’de yer almaktadır ve plajı Girne’nin en uzun plajı olarak kabul edilir. Plajı kumluktur. Otel müşterilerinin yanısıra dışaradan gelenler de plaja girebilir fakat ücretlidir. Plaja giriş ücretini ödedikten sonra otelin tüm aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. İster ince kumlu plajında denize girersiniz isterseniz ise Otelin aqua parkında havuza girebilirsiniz. Acapulco plajı Girne’nin 9 km doğu tarafında yer alır. Acapulco Plajı’nda rüzgar sörfü yapabilir, plaj voleybolu oynayabilirsiniz. Ayrıca tenis korlarında tenis, basketbol sahasında basketbol oynayabilirsiniz.
Son düzenleyen Jerome_Allen; 12 Haziran 2013 21:49 Sebep: Geliştirme

Benzer Konular

2 Kasım 2009 / Daisy-BT Turizm
2 Kasım 2009 / Daisy-BT Turizm