Alıntı
KorfezLee adlı kullanıcıdan alıntı Guneydogu Anadolu'daki teror orgutu eylemleri nedeni ile yaklasık 250 000 Mehmetçigimiz vanati gorevini bu bolgede surduruyor.Son olarak bir arkadasım Bolu dağ komandosu olarak tunceliye gonderildi.Bu konular oldukca dikkatimi cekiyor.Gerek terorist basınından gerekse Turk ve Dunya basınından takip ettigim kadarı ile 3 ayda yaklasık 328 Mehmetçiğimiz şehit oldu.Mehmetçiklerimizi şehid edenler unutmasınlar ki tek damla kanımız kalana kadar vatanımızı korumaya devam edecegiz.Ben de Allah'ın izni ile 2007 Şubat ayında vatani gorevimi yabmaya baslayacagım ve Allah'ım izin verirse ben de vatanımı guneydoguda korumak istiyorum.
Bizde bu inanç bu ruh bu bayrak bu toprak bu ecdat olduğu sürece bu topraklarda akan kanların hesapları sorulacak. Birimiz gitse diğerimiz yerini alacak bu dün böyle idi bu günde böyle ve hep böyle kalacak..
Beyni çalışmayan zihniyetler şunu anlayamadılar; Türk kanının her zerresine kadar degerlerini korumak için canını göz kırpmadan feda eder. Tarih yapraklarını soyut kalemler karalasada biz kanımızla yazdığımız albayrağımızın peşinden hiç bir zaman teredüt etmeden yürüyeceğiz.
Vatan uğrunda şehit olan tüm evlatlarına allahtan rağmen diler, bu günlerimizi onların akıttıkları kanlarla sulanan bu topraklara içirirken şunu kimse unutmamalı:
Türk doğdum Türk öleceğim... kimseye baş eymeyeceğim kimsenin kölesi olmayacağım. son kurşun, son güngüm, son bayrağım, son damla kanım yere düşene dek..