Arama

Disk Drive Administrator

Güncelleme: 24 Haziran 2008 Gösterim: 5.763 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
diskadmin

Sponsorlu Bağlantılar
Disk Drive Administrator Version: 3.0
Yerel disk, ağ, USB, CD/DVD, disket gibi çeşitli sürücüleri gizlemeye, kilitlemeye ve korumaya yarayan bir programdır.

Disk Drive Administrator ile sürücülerinizi kem gözlerden ya da hatalı yapılacak işlerden koruyabilirsiniz. Hem küçük boyutlu olması hem de kolay kullanılabilirliği sayesinde sürücü güvenliği sağlayabilirsiniz.

Programın ana ekranından hızlı ve basit bir şekilde disklerinizi gizleyebilir ve şifreleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken; kilitlemek ya da şifrelemek istediğiniz sürücünün yanında bulunan onay kutusunu işaretlemek. Eğer parola koyacaksanız girmiş olduğunuz parolayı unutmayınız. Daha sonra kendiniz bile açamayabilirsiniz.

Ev ya da iş bilgisayarınında bulunan sürücülerinizde önemli verileriniz varsa ya da bu bilgisayarlara harici diskler takıp oradan çalışıyorsanız bu diskleri gizleyip ya da kilitleyebilirsiniz. Bu program sayesinde kolayca disk, sürücü gizleme, şifreleme yapabilirsiniz.

Hide, lock and protect your local, network, Floppy and USB drives, and disable the AutoRun feature for them using this fabulously designed software. Functionality and simplicity is put in every corner of the program; intuitively understandable user interface gives you an ability to start using the program right out of the box without learning anything. All you need to do is to click on the checkboxes located within the group boxes representing individual drives. Another great feature you can use lets you disable the AutoRun feature based on drive types. This means you can disable, for instance, only all USB drives, regardless of the drive letters that can be associated with them. The program lets you protect itself from an unauthorized access by assigning a password that can be requested on each program start..

Date: 06/12/2008
Size: 543 Kb
Platform: Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista

Download



Benzer Konular

23 Kasım 2008 / kompetankedi X-Sözlük
12 Ekim 2013 / Misafir Soru-Cevap
19 Aralık 2007 / KisukE UraharA Hayali Karakterler