Arama

ener

Güncelleme: 15 Ocak 2012 Gösterim: 27.175 Cevap: 282
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Kendilerini uzun zamandan beri tanır ve uzun zamandır sırdaşlığımı yapmaz Msn Grin ener 'i 1 deyimde kullandım ve sonuç tam 1 fiyasko Hahaha İnce ruhlu , temiz,nazik v.s o kadar çok sıfat eklenirki çocukların inan çok şanslılar senin gibi anneleri var Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen The Unique; 13 Mayıs 2011 17:24
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #2
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
kendileri uzun zamandır tanıdığım bir kişilik olup 2 adet eki bulunmaktadır.bu eklerden birinin adıyla anılır ener Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
kendisi guzummmuuunnn anasıdır .her ne kadar kuzum sehpanın üzerinde oturup saatimi parçalayıp bütün herkese çikolata yetiştirmeye kalksada seviyorum Sueyycimi...

kendisi eski iş arkadaşımdır...

kendisi uzun zamanlı sırdaşımdır ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #3
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
mükemmel bir anne olduğu fotoğraflarından belli...KissHug
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #4
ener - avatarı
Ziyaretçi
MarcellCat sağolsun canım benim ener'i doğum yaptığımda yanımda kalan tek kişidir Kiss
oğlumun teyzesi olur kendileri.
The Unigue beni kısa sürede tanımış sayılırsın ama bir eksik var nazik olduğum kadar çok sinirli ve agresifimdir Msn Grin
Fadedliver tşk ederim Kiss
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #5
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
sueyimcim kucağıma aldığımda dünyaya geleli 1 saat olmuyordu belki ,ilk iğnesini yaptırdığım, sigara krizlerine girip gülmekten öldüğümüz hastane odasında teyze oldum .

şimdi kendileri beni çikolata için kullanıp kocamla daha çok muhattap olsada uzunn yıllar birlikte olacağız gözlerini açtığında beni görmesi bir talihsizlik olsada Msn Grin

sıra ener hanımda gün gelir devran döner bakalım benim bebeğim olduğunda kendileri nerede olacak Msn Grin
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #6
ener - avatarı
Ziyaretçi
aşk olsun marcellim yeğenimin yanında tabiki Allah kısmet ederse.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #7
arwen - avatarı
Ziyaretçi
enercim marcelin düğününde tanıdım son dakika da Msn Grin msn sağolsun pekiştirdik muhabbeti çok şeker ve samimi daha selenlere gitcez seninle yani götürcen beni Msn Happy
Yavru_Aslan - avatarı
Yavru_Aslan
VIP VIP Üye
4 Aralık 2008       Mesaj #8
Yavru_Aslan - avatarı
VIP VIP Üye
o benim ablam onu çok seviyorumCici hemde kimseyle paylaşamıcak kadar eger benim elimden alırlarsa Sopabenim koruyucu meleğimMsn Embarrassedben onu çok seviyorum inşallah oda beni benim sevdiğim kadar seviyodurTenderablam benimKissbide bu ablalarımı çok seviyorum marcell melekğim ablalarım benim iyi günde kötü günde hep yanımdaydınız sizi çok seviyorumRoseTenderKiss
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
4 Aralık 2008       Mesaj #9
ener - avatarı
Ziyaretçi
canım benim bende seni çok seviyorum yavrucum korkma kimse elinden alamaz beni Msn Grin
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
5 Aralık 2008       Mesaj #10
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Fazla söze gerek yok hiç kimsenin hakkında tek bir kötü kelime kullanmıyacağından emin olduğum yegane mükemmel kişilik (: