Arama

Pollyanna

Güncelleme: 18 Şubat 2010 Gösterim: 3.342 Cevap: 13
BlueNighT
Yasaklı
20 Ekim 2008       Mesaj #1
Yasaklı

Sponsorlu Bağlantılar
Sevimli
cana yakın
guzel
sakar
anne...

sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2008       Mesaj #2
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
O bir anne....
yardımsever ve hoş sohbetli

Sponsorlu Bağlantılar
ayrıca iyilik perisi
.....
Bebeğini Allah analı babalı büyütsün,
ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim.

Tender

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2008       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Pollyannem :kiss3,5:
Tender
Pasakli_Prenses - avatarı
Pasakli_Prenses
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #4
Pasakli_Prenses - avatarı
Ziyaretçi
O benim annemm!

Sütişim Tender

3 tane fıstığın dünyaya geliş sebebi..

goncasının bidenesiMsn Grin

o en en en en..dahada en..

sakarlık dalında rekoromen yada women Msn Tongue

KafemmmmTender
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #5
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
namı diğer göl kızı ...

şifrelerini çözüp dekoder ünvanı aldığım gece sohbetlerinin aranan ismi ...

garip rüyalarıyla ve tabirleriyle aydınlatıcı şahsiyet ....

dvd ile telefon şarj aletini kablosunu oparacak kadar başarılı bir anne ....

evladı kocamın favorisi en sevgilisi olan anne Msn Grin ....

ve daha birçok şey demeden önce 1 tanesini daha belirteyim takvimsel alanda gelişmiş engin bilgilerini bizden esirgemeyen bilgin kişilik Msn Grin

aylevye Msn Grin levye
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #6
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
O kadar sıcak ve mütevazi bir nicki varki...Allah çocuklarına bağışlasın.

83cd712a00f2eo0rt4
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
21 Ekim 2008       Mesaj #7
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
O varya o; o benim kesinlikle hayatımda tanıdığım en mükemmel, en şahane insanlardan biri..
O benim ruh ikizim, o benim bitanecik ortim ve en önemlisi o benim gerçek anlamda dostum..Hug O kadar güzel bir kalbi var ki ve o kadar harika bir insan ki bunu kelimelerle ifade etmek dahi çok zor..
O; bana sürekli olarak "Ben hep derim ki" ile başlayan cümlesini kuran ama kendiside çaktırmadan benden hiç ama hiç aşağı kalmayan biri..Msn Tongue
Ayrıca o; kendisini tanıştırdığım bütün kız arkadaşlarımla aramın bozulmasına neden olan ve "keşke tanıştırmaz olaydım" dediğim de biri..Msn Tongue
Hımm unutmadan birde onu tanıdığım diğer kişilerden özel kılan bir yanı daha var.. O varya o her ne kadar bahanesine inandıysam da beni hayatımda ekebilen, bana bu değişik tecrübeyi yaşatan ilk ve son bayan..Hıh 2Msn Tongue
Neyse tüm bunlar biryana, o; kendisini tanıdığım için çok çok çok mutlu olduğum ve kendimi çok şanslı hissettiğim, kendisininde beni tanıdğı için aynı duyguları hissettiğini çok iyi bildiğim (bak gene kendimi övdümMsn Tongue) benim dünya güzeli, bitanecik dostum.. Kiss
O herzaman hayatımın içinde olucak biri..
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #8
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Requiem adlı kullanıcıdan alıntı

O varya o; o benim kesinlikle hayatımda tanıdığım en mükemmel, en şahane insanlardan biri..
O benim ruh ikizim, o benim bitanecik ortim ve en önemlisi o benim gerçek anlamda dostum..Hug O kadar güzel bir kalbi var ki ve o kadar harika bir insan ki bunu kelimelerle ifade etmek dahi çok zor..
O; bana sürekli olarak "Ben hep derim ki" ile başlayan cümlesini kuran ama kendiside çaktırmadan benden hiç ama hiç aşağı kalmayan biri..Msn Tongue
Ayrıca o; kendisini tanıştırdığım bütün kız arkadaşlarımla aramın bozulmasına neden olan ve "keşke tanıştırmaz olaydım" dediğim de biri..Msn Tongue
Hımm unutmadan birde onu tanıdığım diğer kişilerden özel kılan bir yanı daha var.. O varya o her ne kadar bahanesine inandıysam da beni hayatımda ekebilen, bana bu değişik tecrübeyi yaşatan ilk ve son bayan..Hıh 2Msn Tongue
Neyse tüm bunlar biryana, o; kendisini tanıdığım için çok çok çok mutlu olduğum ve kendimi çok şanslı hissettiğim, kendisininde beni tanıdğı için aynı duyguları hissettiğini çok iyi bildiğim (bak gene kendimi övdümMsn Tongue) benim dünya güzeli, bitanecik dostum.. Kiss
O herzaman hayatımın içinde olucak biri..

Ben heppp derim kiii..... Msn Tongue Bikerede beğenme kendini kardeşimmm..Msn Grin Yahu o tanıştırdığın arkadaşların(!) sorunluysa ben ne yapabilirim..Msn Tongue Ayrıca ben bahane falan uydurmadım istersen hastane yatış ve çıkış kağıtlarını göstereyim Msn Tongue artıııı seni ben ekmedim annem ekti..Msn Grin (şarkı sözü gibi oldu Msn Grin) neyse şaka biryana güzel namelerin için teşekkürler canım :kiss2:
Not: Söylemeden geçemicem burdaki mesajını iki gün görmeyince taaaa izmirlerden yetişip afra tafra yapan vefalı dostumm benim..Msn TongueMsn Grin
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #9
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ben uzun cümleler kurmak istemiyorum sana......

sen benim canımsın uzakta olsak seni seviyorum aşkummmm

MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #10
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Poli Annem bendeki yeri çok özel biri...Msn Heart
Poli Annem En değerli ve en güzel annelerden...Tender
Poli Annem İlginç rastalntıların başrol oyuncusu... Msn Grin
Poli Annem Msn Happy <--- bu smileyi hiç sevmez... Yandaşlarını sever ( : : ) Msn Tongue
Poli Annem Bebelerine çok önem veren bi anne... Don't Cry
Poli Annem Sen hep yanımızda ol... I Love You Poli Annem Kiss