Arama

tHeBruTaLiTyOfHeLL - Sayfa 6

Güncelleme: 11 Temmuz 2009 Gösterim: 9.051 Cevap: 86
Harry Kewell - avatarı
Harry Kewell
Ziyaretçi
11 Mart 2009       Mesaj #51
Harry Kewell - avatarı
Ziyaretçi
o bir adamsızzz bılmıyom ne zaman adam olacakMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009       Mesaj #52
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

RuffyRyders, Sen Hatırladın mı ? Bir Zamanlarda Chat1 Odasında Benden Teşekkür / İtibar İstemişsin Bi O Kadar Teşekkür/İtibar Bastık Eee Biz Sana Şikayet Ettik mi? Hayır Etmedik. Neden Etmedik? Ben Senin Gibi Değilim.

Sponsorlu Bağlantılar
Toplist'e Bakabilirsin 6-7 Kişi Eksik Onlarda İtibar Durmadan Zıpladılar. Senin Haberin Yok Msn Wink 3 Kişiyi Banlayıp VİP Üyeliği El Koydu, Senin İyi Bir Arkadaşın Var Onunda İtibarı Hızla Yükseldi Sen Ona Suçlu Bulmuyorsunda Bizi Suçlamaya Çalışıyorsun, Seninde İtibarın Zıplasaydı Böyle Davranmazdın Şimdi Herkesi Düşman Ettiniz. Eskiden O Davranışlarını Yapmasaydın Böyle Şeyler Olmayacaktı. Bide Periyodik Hesaplamışsın Pehhh Sevdiği İnsanlara İtibar Verilmez mi? Kesinlikle İtibar Vermeyecek Diye Bişey Yoktur.
Düşman Üye Varsa Vermez, Dost Üye Varsa Sonuna Kadar Verir.

Biz Herkese İtibar Basıyorduk, Üyelere/Yetkililere Bana Niye İtibar Gelmiyor Diğer Üyeler İtibar'ı Fırladı Diyip Direk Atlıyorsun Kıskanmanız Normaldir, 1 Konu Açsa Bile İtibar Basarız Çok Zor Değil. İsterse Senin 5 Yıldız Olsun 500Bin İtibarın Olsun Eline Ne Geçecek ? İstersem Admine Rica Edip -99999 İtibar Puan Yapacağım Buda Sana Kapak Olsun. ( Yapmazsa Canı Sağolsun.)

Anket Olayına Gelelim, Sende MSN Yoluyla İstek Yapmıyormusun MSN'deki Arkadaşlara Rica Ederek Buraya Üye Olup Sana Oy Verenler Var ? Yapmıyorum Diyorsan Yalandır. Bu Yöntem Herkes Yapabilir Yapmadığı İnsan Kalmamıştır.

Benide Aday Verseydi Anket Sayısına İnanırmıydın Bilemem Çok Rahat 100'ü Geçer. Buda Hit/Run-Vur/Kaç Hilesi. Vur Kaç Nedir ? Ankete Oy Basıp Kaçar.

Herkesin Birbirinizi Düşürmenizi Çok Yanlış, Sen Eskiden Böyle Değildin Herkesin Sırtına Vurdunuz Dostluğu Kaybettin...

Sen Herkese Sahte Meyveler Dağıttın, Dost Ağaçlar Sana Taşladılar.

Sana Kim Düşmanlığı Öğrettiyse Yanlış Yoldasın O Güvendiğin Kişiyede Fazla Güvenme Her An Oda Sana Sırtını Döner Msn Wink

Hadi Eyvallah. Wave

Bundan Sonra Yorum Yok Herkes Kendi Msxlabs Çerçevesinde Takılsın... Dost/Düşman Ayrımcılık Yapmıyoruz...

Saygılar...

Bizde itibar ekleyip teşekkür ediyoruz ama bunu belli bi düzende yapmıyoruz zaten teşekkür etmek için ortada bi emek olması lazım ama itibar forum oyununa bile ekleniyor(Banada itibar ekleniyor ve bende başkalarına ekliyorum)... Elbette ki itibar eklenicek bunda bi sakınca yok bunu sende biliyorsun. He birde inan MSNden bile bana oy ver filan demiyorum bu konuda hiç şüphen olmasın... Kimseyide siteye üye yapmadım yapıyosun dersen iftiradır... Yazın ve yorumun için teşekkürler... Kendine iyi bak... Wave Söylediklerinin bir kısmını dikkate alıcam sağol.

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
12 Mart 2009       Mesaj #53
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Bu konu ebediyyen kapatılmalı, hatta silinmeli yok edilmeli Msn Grin tHeBruTaLiTyOfHeLL için konu açılamaz, açılmamalı No Angel
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009       Mesaj #54
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Bu konu ebediyyen kapatılmalı, hatta silinmeli yok edilmeli Msn Grin tHeBruTaLiTyOfHeLL için konu açılamaz, açılmamalı No Angel

Bencede Sence Msn Grin
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009       Mesaj #55
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
fire
Harry Kewell - avatarı
Harry Kewell
Ziyaretçi
26 Mart 2009       Mesaj #56
Harry Kewell - avatarı
Ziyaretçi
işte en cok tanıdıgım uye en ıyı anlastıgım uye o o o o bir adamsızzzzzzMsn Grin
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Nisan 2009       Mesaj #57
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Akşam Akşam İçimden Geldi Msn Happy

yemekl
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
16 Nisan 2009       Mesaj #58
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
Msx'te gördüğüm sağlam karakterli armutlardan biri Msn Happy O koskoca armut görünüşünün altında iyi bi kalbi warr....Böyle bi adamı google'da bile arasakkk bulamayız dicemde; yalnız(manavlarda yılın belirli mevsimlerinde) bulabiliyoruz; gerci bulmaya ve aramaya gerek yok heran istediginiz zaman msx'te yada msn de bulabiliyoruz zatenn.Bazı kisileri kelimelerle anlatmak zordur.Onunla bişeler paylaşmanız lazım biz paylaştık ve cazalandırıldıkMsn Grin İleride belki daha cok paylaşacak seylerimiz olur Msn HappyAdamın diyecek pekq fazla bişeyim yokq armut dalda hep dik dururmuş sende hep dik dur olurmu ?
Msn Happy

peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
19 Nisan 2009       Mesaj #59
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
spaceoutspaceout
spaceoutspaceout

tc white bltc white br
spaceoutspaceoutspaceoutspaceout
spaceoutspaceoutspaceoutspaceoutspaceoutspaceoutspaceoutspaceout