Arama

toxic91

Güncelleme: 7 Temmuz 2009 Gösterim: 972 Cevap: 5
Yavru_Aslan - avatarı
Yavru_Aslan
VIP VIP Üye
10 Ocak 2009       Mesaj #1
Yavru_Aslan - avatarı
VIP VIP Üye
O bir Sertap Erener hastası Msn Grin gerçi bir fbli ama olsun Msn Mad fblide olsa anlaştık galibaMsn Tongue o vip

Sponsorlu Bağlantılar
olmayı çok istiyo inşallah olucak 17 yaşında bir liseli benden büyük abi demem lazım galibaMsn Happy

gördüğün kadarıyla büyüklerine saygılı kişiliği varMsn Grin çalışkan bir çocuk o 100 alırsa bru abisi ona

hediye alıcakmışMsn Grin et yemeyen biri otcul kişi seniRofleger yazılıda bir soru yapamazsa çok dert

kızarırmış pek inanmadım ama neyseMsn Tongue herneyse iyi biri galiba sevdim onu ben

inşallah büyüdüğünde yani hayali biyolog okumakmış inşallah olur benden bu kadar hadi bakalım

toxic91'e yorum yapınSmiley9
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
10 Ocak 2009       Mesaj #2
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Bilmem

Sponsorlu Bağlantılar
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #3
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Kendisini Hiç Tanımam, Efendisi Birisimi Belli Değil No Angel Msxlabs Dışında Nasıl Davranır Bunuda Çözmek Lazım :skull:
Her Gün Başımın Etimi Yer, Karnı Aç mıdır Nedir, En İyisi Ona Armut Ismarlayım.
Ayva Yermisin Armudum ?_? Yemezsen Bizim Armutlarıma Dağıtacam Bebe
Mütevazi Birisin, Hayatında Başarılar Dilerim Armudum Rofl
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #4
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy Bir kardeşlik de toxic91 oldu bana Msn Happy kendisi de benim gibi otçul Msn Happy Smiley32
Geçen Box'ta karşılaştık ilk konuşmamızdı... Canayakın ve saygılı...
Yavru_Aslan - avatarı
Yavru_Aslan
VIP VIP Üye
29 Ocak 2009       Mesaj #5
Yavru_Aslan - avatarı
VIP VIP Üye
Şimdi Tanımaya başladım iyi birisi konuşkanMsn Grin Başka ne desem işte öleMsn Grin
reymysterio619 - avatarı
reymysterio619
Ziyaretçi
7 Temmuz 2009       Mesaj #6
reymysterio619 - avatarı
Ziyaretçi
Buraya ilk geldiğimde chatboxa slm yazdım onca kişi arasından tek o slm dedi aynen şöle ' a.selam reymy ' xD ... dün gibi hatırlıyorum. bana ilk geldiğimde sıcak davranan tek kişi oydu ve arkadaş olduğum ilk ve tek kişi.ben herkesi eklemem arkadaş listeme ama toxic öyle sıcak kanlıki ailem gibi seviyorum cnm abim kardeşim oğlum babam herşeyim dostum Msn Grin