Arama

Dünyadan Muaf (çeşm-i giryan)

Güncelleme: 5 Eylül 2010 Gösterim: 1.599 Cevap: 6
RivaN - avatarı
RivaN
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #1
RivaN - avatarı
Ziyaretçi
çeşm-i giryan
(İlk Yazı benden )
Sponsorlu Bağlantılar

Kelebek
Nereden nasıl başlayayım bilmiyorum maça gideceğim günün akşamı değerli arkadaşlarımızdan mustakar sayesinde öğrendim Eskişehir'de olduğunu tereddütlü ve bir o kadarda çekingen bir tavırla görüşmek istedim,görmek istedim seni...Sende büyük bir incelikle bunu kabul ettin,kiminle karşılaşacağımı bilmeden Alaaddin parkına geldim Msn Happy))))
Arkası dönük gayet hoş iki bayan vardı ileride masada yanınıza yaklaştım ve ilk verdiğin tepki çok hoştu -aa merhaba dedin ve yüzündeki o tatlı gülümsemeyi hatırlıyorum yanındada senin kadar şeker bir abla vardı yine ...Neyse sohbet muhabbet baya konuştuk güzeldide..Çok farklı olmuştu anlam katmıştı kampıma...Efendi,görgülü,kültürlü,nazik bir bayan arkadaş tanıdım...Daim olsun inşallah...

İyiki Varsın...

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #2
arwen - avatarı
Ziyaretçi
bende 2.olayım Msn Happy çok şeker bıcır bıcır Msn Grin tatlı

Sponsorlu Bağlantılar
Dünyadan Muaf - avatarı
Dünyadan Muaf
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #3
Dünyadan Muaf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RivaN adlı kullanıcıdan alıntı

çeşm-i giryan
(İlk Yazı benden )

Kelebek
Nereden nasıl başlayayım bilmiyorum maça gideceğim günün akşamı değerli arkadaşlarımızdan mustakar sayesinde öğrendim Eskişehir'de olduğunu tereddütlü ve bir o kadarda çekingen bir tavırla görüşmek istedim,görmek istedim seni...Sende büyük bir incelikle bunu kabul ettin,kiminle karşılaşacağımı bilmeden Alaaddin parkına geldim Msn Happy))))
Arkası dönük gayet hoş iki bayan vardı ileride masada yanınıza yaklaştım ve ilk verdiğin tepki çok hoştu -aa merhaba dedin ve yüzündeki o tatlı gülümsemeyi hatırlıyorum yanındada senin kadar şeker bir abla vardı yine ...Neyse sohbet muhabbet baya konuştuk güzeldide..Çok farklı olmuştu anlam katmıştı kampıma...Efendi,görgülü,kültürlü,nazik bir bayan arkadaş tanıdım...Daim olsun inşallah...

İyiki Varsın...

Teşekkür ederim Rivan'ım. Onlar, hep senin güzel gönlünün özellikleri, biz de ne gezer onlar. Msn Happy
İncelik ve nezaketini buraya da taşımışsın. Allah razi olsun, olmasa da biz de onlar.. Bir gün olur da dinline düşenleri Rabbim bizlerde haslete dönüştürür inşallah.

Selametle ve's-selam.

Alıntı
arwen adlı kullanıcıdan alıntı

bende 2.olayım Msn Happy çok şeker bıcır bıcır Msn Grin tatlı

Arwen sağolasın. Msn Happy 2. olayım sözünde gizli şekerliğin..

Msn Happy Teşekkürler.
Son düzenleyen Dünyadan Muaf; 3 Eylül 2010 23:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
oyuncu_girl - avatarı
oyuncu_girl
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #4
oyuncu_girl - avatarı
Ziyaretçi
çeşm-i giryan ABLA.
Bu sitede ilk defa sewgiyle yaklaşmayı öğrndiğim kendi tatlı
uslübüyla konuşan ender güzellikte bir yürege sahip insanlardan birisiMsn Happy
Yüreginin temizliği iyiliği bu sitedeki konuşmalarına yansıyor adeta...

Dünyadan Muaf - avatarı
Dünyadan Muaf
Ziyaretçi
4 Eylül 2010       Mesaj #5
Dünyadan Muaf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
oyuncu_girl adlı kullanıcıdan alıntı

çeşm-i giryan ABLA.
Bu sitede ilk defa sewgiyle yaklaşmayı öğrndiğim kendi tatlı
uslübüyla konuşan ender güzellikte bir yürege sahip insanlardan birisiMsn Happy
Yüreginin temizliği iyiliği bu sitedeki konuşmalarına yansıyor adeta...

Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel konuşur ve çevresindeki olumsuzlukları tatlı hale getiriverir, bu tavır ve edasıyla.. Hayatı yaşanlası kılar... Sizlerinkisi de aynen böyle..

Teşekkür ederim Oyuncu Kız, Rabbim gönlünü Pek tutsun inş. Msn Happy

Selametle inş.. Msn Happy
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
4 Eylül 2010       Mesaj #6
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Sitede seviyeli kişiliği ile dikkatimi çekmiş bir kişiydi Tender ama şimdi görüyorumki başkalarınında dikkatini çekmiş. İlk izlenimim bu olsada yüreğininde güzel olduğuna inanıyorum. Allah yolunu daim açık etsin inşallah. TenderMsn Rose
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Dünyadan Muaf - avatarı
Dünyadan Muaf
Ziyaretçi
5 Eylül 2010       Mesaj #7
Dünyadan Muaf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_Yağmur_ adlı kullanıcıdan alıntı

Sitede seviyeli kişiliği ile dikkatimi çekmiş bir kişiydi Tender ama şimdi görüyorumki başkalarınında dikkatini çekmiş. İlk izlenimim bu olsada yüreğininde güzel olduğuna inanıyorum. Allah yolunu daim açık etsin inşallah. TenderMsn Rose

Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Amin cümlemiz için, dularımız müşterek. Msn Happy İnşa. bu vasıflara sahib olabiliriz. Msn Rose Msn Happy Utandırıyorsunuz ama.. Msn Embarrassed