Arama

MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları - Sayfa 9

Güncelleme: 24 Aralık 2012 Gösterim: 24.465 Cevap: 120
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #81
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Bende Kendimize Ait İnşaat Şirketinde Çalışıyorum. Aynı Zamanda Özel Bir Yayın Evinin Gönüllü İşlerini Yapıyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
9 Ocak 2009       Mesaj #82
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu sene Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Bölümünü kazandım. 1. sınıfta okumaktayım. Allah nasip kısmet ederse 4 senenin sonunda mesleğini hakkıyla yerine getiren, kafalardaki cadı hemşire stilinden uzak bir hemşire olacağım. =)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
4 Haziran 2009       Mesaj #83
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Ogrenci >>> okulu bitirmedim diye , bilemiyorum ne meslek sahipi oldugumu ama bi meslek sahibi olursam burada yazacagim (NASILSA HEP BURDAYIM) ....!!!!

Ilgi alanlari >>> MsXLabs , Windows Live , gezmek , Uçak Kullanmak ...
fairy_tale - avatarı
fairy_tale
Ziyaretçi
4 Haziran 2009       Mesaj #84
fairy_tale - avatarı
Ziyaretçi
Ben öğrenciyim(Maaşsız memurum).Baby Babam ÖSYM'de çalşıyor. Sabah onunla evden çıkıp akşam ondan 10 dakika önce evdeyim. Aramızdaki tek fark o para kazanıyor....Don't Cry
Anadolu Teknik Lise'de okuduğum için her gün 10 saat ders...Faint Haftasonunada dersane eklemeyi unutmayayımUf... Genetik Mühendisi olup hepinizi klonlayacağımNo AngelNo Angel
QrumceQ - avatarı
QrumceQ
Ziyaretçi
12 Haziran 2009       Mesaj #85
QrumceQ - avatarı
Ziyaretçi
özel bir şirkette Web Grafik ve Tasarımcısı olarak çalışıyorum.sanıldıgı gibi hiçte kolay bi meslek değil.Bende sektöre adım atmadan once pc basında otur çay kahve sigara iç mis gibi iş sanıyodum ama pek 3 yılda anladımki hiçte oyle diil Msn Happy

hayatımın sıradanlaştıran bir meslek. bazen 12 saat bilgisayar başında kalmama sebep olur. aşırı kahve + sigara + stres + estetik kaygılar + renklerin uyumu + mesajın ön plana çıkarılması müşterinin ağız yada parfüm kokukusu, çeşitli denyoca istekleri vs. vs. vs. ama yinede severim serbest çalışmalar yapmak insana buyuk zevk veriyor.

Ayrıca
çirkin bir logo, hatalı bir afiş gördüğünüzde sinirleniyorsanız, o gün kötü geçiyorsa, o zaman grafik tasarımın virüsünü kapmışsınız demektir.
"ben operatör diil tasarımcıyım" serzenişini en çok kullanan meslek grubu.

web için:

günümüzde bakkal ahmet'in bile yaptığı, word'de yazı yazmaktan onda bir (0.1) level yukarda olan, ederini iki haneli $ ücretleriyle ölçebileceğiniz; lakin hala yurdumuzda bir tane bile kalıcı bir işin ortaya çıkamadığı bir iş alanı... artık kendime web tasarım yapıyorum demek bile utanç kaynağı, onca velet ile aynı kefeye konmamak için demiyorum bile;

bayaa dertliymişim ya Msn Grin
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009       Mesaj #86
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
sanar adlı kullanıcıdan alıntı

özel bankacılık sektöründe insan kaynakları bölümünde II.müdürdüm ta ki banka kapanana kadar Msn Confused

şuan evde, ev hanımı pozisyonu görevini yürütüyorum... Msn Grin

Hala bir değişiklik yok Uf
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
12 Haziran 2009       Mesaj #87
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Mimarlık ve inşaat sektöründeyim. Ofis ve şantiye.
i_ly - avatarı
i_ly
Ziyaretçi
24 Ağustos 2009       Mesaj #88
i_ly - avatarı
Ziyaretçi
bende tıp fakültesine girdim bu yıl doktor olacam insallah =)
ayricada keman ve bass caliyorum bir de söz yaziyorum =)
qöLqemyeteR - avatarı
qöLqemyeteR
Ziyaretçi
26 Ağustos 2009       Mesaj #89
qöLqemyeteR - avatarı
Ziyaretçi
Mimarım..Ama kısa bir süre ev hanımı olmakla hükümlüyümUf umarım kısa sürer Msn Happy
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #90
jaws - avatarı
Ziyaretçi
biyoloji okuyorum ögrencilik bitince krımınal polis olmak hedefim olay yeri inceleme benden sorulacak Msn Tongue balistik raporlar kan kıl tüy dna tırnak parmak izi felan ilgi alanlanlarım adrenalını severım luna park bilim teknık dergısı belgesel bagımlısıym ...... vs gerisi bende kalsın Msn Tongue