Arama

Akrep ve Koç

Güncelleme: 14 Eylül 2008 Gösterim: 5.715 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkinizde bildiğinizden şaşmadığınız için beraberliğinizin çoğu zamanı üste çıkmaya çalışmakla geçecektir. Bu ilişki aşk değil iş ilişkisi olursa daha başarılı olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar
İkinizde uyanıksınızdır ve yeni işler peşinde koşarsınız. İlişkiye farklı şeyler katarsınız belki de bu yüzden birbirinize ilgi duydunuz.

Koç burcu hırslı, yeni fikirler ve gerçekleştirmeye çalıştığı hayellerle doludur. Bazen onun pratik olmadığını düşünürsünüz, bu konuda haklısınız. Koç pratik değildir ve detaylara inmez. Onun evrende- ki rolü başkalarını etkilemektir. Koç burcu kısıtlanmaya gelmez. Hem fiziksel hem kafaca kendini aşmaya çalışır. İkinizde Mars tarafından yönetilirsiniz ama Akrep burcunun bir yöneticisi daha vardır o da Pluto'dur. Mars ise hareket gezegenidir ve savaşçıyı temsil eder. Bu yüzden ikinizde çok cesursunuz. Koç ateş elementidir, siz ise su. Siz ondan daha derin duygulara sahip, sezgileri güçlü bir kişisiniz ve cesaretinizi farklı şekilde ifade edersiniz.

Koç burcunda sizin derin duygularınızın kırıntısı bile yoktur ve bu yüzden kafanız karışır. O yüzeyde yaşar, siz ise başka insanların duygu ve motivasyonlarının derinine inersiniz.

Davetten davete koşturup duran, hoş sohbet Koç insanı sizi yoracaktır. Siz yenilenmek için arada bir yanlız kalmak isterken o yenilenmek için başka insanlarla bir arada bulunmak ihtiyacını duyar.

Aşkta bağlılık ve uzun süreli beraberlikler ararsınız o ise sadece anlık yaşar. Biraz sıkılınca da çekip gider. Siz tam sadakat beklersiniz, onun içinse sadakat tutsaklık anlamına gelmektedir.

Siz içe dönük ve tedbirlisinizdir sevgiliniz Koç ise sizi çok ketum bulur. Koç burcunun Balık ya da Yengeç gibi sizi açacak sabrı yoktur. Küsüp somurttuğunuz zaman çekip gidecektir.

Yöneticiniz Mars yüzünden ikinizde oldukça öfkelisiniz. Siz kızgınlığınızı bastırırsınız uzun bir süre yüzeye çıkmayabilir ama patladığınız zaman korkunç olur. Hiç olmazsa biriniz daha sabırlı olsa ilişkiniz için iyi olacaktır. Sizin ya da sevgilinizin yıldız haritasında su ve toprak burçları yoksa bu ilişki ikinizinde sinirlerini yıpratacaktır.

Yatakt ki ilişkiniz çok ateşli olacaktır. İkiniz de güçlü cinsel güdülere sahipsiniz. Siz aslında uysal bir eş istersiniz. En başta ilişkiniz çok heyecanlı olacaktır ama bu heyecan geçtikten sonra aranızda duygusal bir bağ olmadığını fark edebilirsiniz.

Koç'un sizinle aynı duygu yoğunluğuna sahip olmadığını ve size rakip gibi davrandığını hissedeceksiniz. Siz kontrol altına almak istersiniz Koç ise hep isyan eder.

Bu ilişki Everest'e tırmanmak kadar zor olacaktır, ancak onu çok seviyorsanız başarabilirsiniz. Belki de yükselen ya da ay burçlarınız farklıdır. En iyi özelliklerinizden biri olan sezginizi ilişkinizdeki günlük zorlukları yenmede kullanabilirsiniz.

PaPaTyA1 - avatarı
PaPaTyA1
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #2
PaPaTyA1 - avatarı
Ziyaretçi
akrep le koç bunu benden iyi kim bilebilirki
bi akrep olarak koç la yaşıyorsanMsn Rolleyes
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
5 Ağustos 2009 / Daisy-BT Edebiyat tr