Arama

Koç ve Yay

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 42.759 Cevap: 4
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
KOÇ ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Yay kadını pozitif düşünceyi hayatın her alanına yayan, mutlu bir insandır. Yardımseverdir ve her zaman iyi öğütler verebilir. Yaylar, bağımsız ve başına buyruk insanlardır, mesela iş hayatında kendi patronu olarak kalmayı isterler. Bedensel olarak formda kalmak, Yay kadını için çok önemlidir. Bunun için seve seve spor yapar ve zayıf kalır.

Başka birinin haklarını korumak isterken bile, parasal yönden güvenli olmak ister, çünkü hatalardan nefret eder ve finansal risklerden hoşlanmaz. Bir Yay kadınını kazanmak istiyorsanız, ona güvenli bir gelecek vaadedebilmelisiniz. Bir Koç erkeği olarak Yay kadınında ideal eşinizi buldunuz. Evcimendir, iyi bir ev kadınıdır, sorunlarınıza karşı anlayışlıdır ve gerekli gördüğünde inisiyatifi ele alır.


YAY KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

İkiniz arasında çok güzel bir uyum vardır. Patlamaya hazır bir doğanız olmasına rağmen, kavgalarınız kısa sürer. Yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. Koç erkeği olarak, onunla beraber olmak için şansa sahipsiniz.

Koç, kalbini dilinde taşır ve eğer size aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. Bu ilişkinin yönünü Koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. 'Kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşünün' onun parolasıdır ve siz de bu şartlar altında onunla ilişkiye girersiniz. Çünkü Koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. Buna karşın Yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir.

Diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusunda onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır. Koç, 'özgürlükçü' bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. Evlendikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. Ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. Çünkü bu yönden Koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir. Yay kadını ve Koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler.


YAY ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Koç kadınını anlamak zordur. Soğuk ve uzaktır, yanına yaklaşılmaz ve bazen, erkeklere karşı olduğu hissi bile yaratır. Aslında böyle değildir. Bu sadece erkekleri, ona farklı bir bakış açısıyla bakmaya kışkırtmak içindir. Kusursuz, etrafına ışıklar saçan, büyüleyici, muhalefet meraklısı ve iyi bir oyuncudur.

İlişkide sözü geçen kişi olmayı ve sizi de parmağında oynatmayı ister. İkiniz arasındaki bir evlilik pembe renkler içermiyor! Bu ilişki tamamıyla fırtınalı geçebilir, çünkü siz de özgürlüğünüzden ve kararlarınızdan vazgeçmezsiniz. Siz kendi başına buyruk birisiniz.

Koç Havva'nızda fazla kıskanç. Yani kendi başınıza işe koyulmanız pek işine gelmeyecektir. Ancak bu, yine de onun sorunudur, siz hareket özgürlüğünüzün

kısıtlandığını ve sevgisiyle sizi bunalttığını hissedersiniz. Kendisinin ve aynı zamanda eşinin başarısı peşinde koşan gerçek bir iş kadınıdır. Mükemmel bir oyuncu olduğu için bu oyunun tüm hilelerini bilir. Ona bir şey anlatmak sizin için çok zor olabilir. Emin olun bir kadın avcısı Koç kadınının düşünebileceği en son kişidir. Zodyak'taki en mükemmel eştir, işte bu da sabrınızın bir mükafatıdır.


KOÇ KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ

Yay, sır dolu yapısıyla, yarı insan yan at sembolü gibidir. Vahşi ve azgın olan bu masal yaratığı kendini kolay kolay yakalatmaz. Bazıları Yay'ı hiçbir zaman sevgiyi tadamayan ürkek biri olarak tanımlar.

O, bir olayı gerçekten seve seve paylaşabileceğiniz, istek uyandıran bir erkektir. Bu rüya gerçekleşirse, hayatınız boyunca unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz. Ele avuca sığmayan vahşiliğinin altında, duyarlı ve sizi hiç kırmayacak bir ruh saklıdır.

Koç ve Yay, kişiliklerinin yakınlığından dolayı birbirlerine iyi uyum sağlarlar. Bu ilişki, doğa sevgisini ve temiz havada bulunma mutluluğunu içerir. Bu yüzden bir Yayı havuzda, koşu pistinde ve benzeri spor alanlarında bulabilirsiniz. Acaba bu çingene tipi hiç sakinleşebilecek mi, diye sorulabilir.

Evi, onun için duş aldığı, elbiselerini değiştirebildiği ve sonra hemen kaybolacağı bir yerdir. O, buna çok iyi döşeli bir evde dayanabilen bir tiptir. Bir daha ipin ucunu yakalayamayacağı finansal risklere eğilimli olduğundan, harcamalar mümkün olduğunca sizin bilginiz altında olmalıdır.

Hoşsohbetleri sever, mantıklı ve iyi vakit geçirerek sohbet edebileceği misafirleri seve seve kabul eder. Çocuk sahibi olma fikrine hiçte soğuk bakmamasına rağmen, onların yetişmesi yalnızca sizin görevinizdir, onun yardımı ise bir gece öpücüğüyle sınırlıdır.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
herifz - avatarı
herifz
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #2
herifz - avatarı
Ziyaretçi
koçun en iyi anlaştığı burç
Sponsorlu Bağlantılar
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #3
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç ve Yay

İki ateş elementinin beraberliğinden parlak kıvılcımlar çıkacaktır. Bu, çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkinizde ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi biliyorsunuz. İkinizde macera, tutku ve heyecan peşindesiniz. Hayatın sıkıcı olmaması gerektiğine inanırsınız. Siz Yay burcu, heyecanlı, egzotik yerlere seyahatler ve lisansüstü öğretim yapmak istersiniz. Koç burcu ise yeni iş yatırımları yapmak ister. Sıradan bir hayat ikinizi de sıkar. İkinizde hayat dolu, iyimser ve heveslisiniz. Hayat felsefenizi paylaştığınız canlı sohbetleriniz olur. İş hayatından ve akademik çevreden güçlü ve başarılı arkadaşlarınızla sosyal hayatınız çok eğlenceli olacaktır. Yatakta da heyecanlı ve heveslisiniz. İkinizde çabuk sıkıldığınız için yaratıcı olmak zorundasınız. İkinizinde en büyük korkusu ciddi bir ilişki yada evlilikte özgürlüğünüzü ve bireyselliğinizi kaybetmektir. Evlilik konusunda yavaş davranırsınız. Birbirinize düşünmek ve evlilik fikrine alışmak için zaman tanırsınız. Bu harika bir ilişkidir. Koç burcu sizi iyi anlar.

Kaynak:
sade - avatarı
sade
VIP hazan
30 Ekim 2012       Mesaj #4
sade - avatarı
VIP hazan
koc burcu ile yay burcu ne kadar uyumlu?


Koç ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Her iki burç da ateş grubuna dahildir. Zeki, girişken, neşeli ve hareketlidirler. Birbirlerinin halinden anlayabilir ve aynı yönde hareket edebilirler.Yay burcu sevecendir ve çocuksu bir duygusallığı vardır. Paylaşımcıdır, dolayısıyla Koç'un kendini ilişkide rahat hissetmesini sağlar. Koç, bu duygusal Yay insanının, ele avuca sığmayan yapısından çok fazla etkilenir. İyi bir dostluk kurarlar. Yay her ne kadar kolay kolay bağlanamayan özgür bir tip gibi görünse de gerçekten sevdiği zaman tutkulu bir aşık olacaktır. Yay burcu insanı açık havada gezmekten, doğadan ve hayvanlardan çok hoşlanır. Adeta bir doğa hayranıdır. Koç'un yerinde duramayan mizacına, yapacağı seyahat programlarıyla fazlasıyla cevap verecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve yaratıcıdır. Koç, Yay burcuna karşı kısıtlayıcı davranmazsa ilişkileri uzun ömürlü ve yoğun bir biçimde devam eder.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #5
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Bu neşeli, hayat dolu ve akıcı bir beraberliktir. Koç’lar Yay’ın ilginç, parlak bir kişi olduğunu düşünürler. Yay’lar ise Koç’ları son derece dinamik ve seksi ya da çekici bulacaklardır. Koç çok aktifdirler ve sürekli yeni bir hedef arayışı içerisindedirler. Yeni bir fikir, yeni bir heyecan demektir. Yay’lar da maceraya açık kişiler oldukları için, Koç’un bu doğal enerjisini hemen paylaşacaklardır. Koç öncü bir burç olduğu için, ayrıca Yay’a göre çok daha kararlıdır. Düşünmeden harekete geçen Koç hatalar yapsa bile Yay hoşgörebilecektir. Zira Koç samimi ve çocuksu enerjilerle donanmıştır. Bu beraberlik arkadaşlık boyutunda son derece heyecanlı ve zevkli olabilir. Her iki taraf da kendini geliştirmeye açık tiplerdir. Ancak Yay’lar Koç’ları düşünsel anlamda yeteri kadar geniş bulamayabilirler. Zira Koç fiziksel düzeyde bir burçtur. Yay Koç’u entelektüel anlamda besleyebilir, ona hayata daha farklı bakmayı öğretebilir. Koç’lar da Yay’a yaşam enerjisi ve sevinç getirecektir. Bu beraberliğin evlilik alanında sağlam bir temele oturması gerekir ve bu yüzden iki tarafın haritalarında daha güçlü destekler olması da gerekir. İş hayatında bu ikili şanslarına aşırı güvenmemeliler ve bir üçüncü kişiden mantıklı, sağduyulu öneriler almaya çalışmalıdırlar.
UYUM
Aşkta:%90, Arkadaşlıkta %80, İş Hayatında % 60
Yay burcunun ilişkilerindeki genel tutumu: İyimser, sürekli hareket ve değişiklik isteği içinde, maymun iştahlı, tam olarak karar veremeyen, yeniliklere ve yeni deneyimlere açık, özgürlüğüne çok düşkün, aşkta maceracı

Benzer Konular

8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar