Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.867 Cevap: 1.754
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #51
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 11.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar


Bugün, günlük temponuz ve sağlığınızla ilgili konularda olumlu enerjiler içindesiniz. Zihinsel aktivitenizi doğru yerlere yönlendirirseniz başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Mükemmel yazmanızı ve konuşmanızı sağlayacak bu enerjileri beraber çalıştığınız insanlara karşı meydan okuma şeklinde kullanmayınız. Sanat, edebiyat yada yazım alanında bir işiniz varsa, bugün faydalı eserler ortaya çıkabilir. Sahne sanatları, tiyatro ve iletişimi ilgilendiren konularda tatil günü olması dolayısla araştırmalar yapabilir başarılı projeler hazırlayabilirsiniz.

Tanıdığınız veya kan bağınız olan insanlara karşı (kardeşleriniz, yakın akrabalarınız veya komşularınız) ise çekingen davranışlar gösterebilirsiniz. Onlarla aranızdaki parasal sorunlar yada ufak tefek kıskançlıklar nedeniyle duygusal olarak soğuk görünebilirsiniz. Karamsar tavırlar içinde, onlardan uzak kalmaya çalışabilirsiniz. Özel işleriniz veya iletişimle alakalı olumlu enerjiler burada pek görülmez. Hayata küskünlük yada yakınlarınızın getirdiği sorunlardan bıkmış olabilirsiniz. İçinizdeki iyi niyeti bu kişilerden esirgeyebilirsiniz.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #52
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 12.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar


Bugün, bazı konularda aşırı duygusal davranmanın şimdiye kadar size kaybettirdikleri konusunda yeni bir karar alabilir ve daha mantıklı düşünerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Çok fazla iyi niyetli oluşunuz nedeniyle etrafınızdaki insanların sizi kullanmaya kalkışmaları yeteri kadar canınızı sıkmış durumda. Şöyle bir etrafınıza baktığınızda herkes kendince bir yerlere gelmiş durumda, ama siz o denli vericisiniz ki sizdenkimler fayda sağlamadı ki. Artık bencil olmak gerektiğine karar verebilirsiniz. Umarız bu enerji bazı konularda yanlışları görmenize neden olabilir ve siz artık kendinizi daha fazla öne alabilirsiniz.

Bugün, mesleki konularda daha olumlu enerjiler içinde olacaksınız. Bazı konularda patlamaya hazır volkan gibi olsanız da, öğleden sonra başlayacak enerjiler aktif girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. En çok ihtiyacınız olan şeyin güç olduğunu biliyorsunuz. Ve bunun da yolu iyi bir kariyer yapmak ya da iyi bir işi sahibi olmak diye düşüneceksiniz. İşinizle ilgili konularda faydalı çözümler üreterek patronlarınızın dikkatini çekebilirsiniz. Kendinize yakın kişileri arkanıza alarak güç elde etmeyi de düşünebilirsiniz. Tüm bunların nedeni artık sorunlardan kaçmak yerine mücadele etmek gerektiğine karar vermeniz nedeniyle olacaktır.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #53
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 15.03.2007 , PERŞEMBE


İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. Ruhsal durumunuza dikkat edin. Depresyonlardan kaçının.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #54
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Sevgili Akrep burçların içinde en yoğun duygulara sahip olansınız. Sabit nitelik taşıyan tek su burcu olduğunuzdan değişiklikler karşısında zorlanırsınız. Kararlısınız ve hedefinizden şaşmazsınız. Azimli oluşunuz güçlü, esnek olmayışınız ise zayıf tarafınızdır. Hayatınızdaki herşeyi kontrol altına almaya çalışmayın, bazı olayların sizin dışınızda gelişebileceğini kabul edin. Su elementi olduğunuz için olaylar sizi derinden etkiler. Terslikleri üstünüze alınmayın.

Keskin içgüdüleriniz ve uyanıklığınız sayesinde zor zamanlarda ne yapmanız gerektiğini iyi bilirsiniz. Bazen somut gerçekler karşısında sezgilerinize güvenmek zor gelse de sezgileriniz çoğu zaman sizi doğruya götürecektir.

Siz herkesten daha fazla arada bir yanlız kalma ihtiyacını duyarsınız. Özel hayatınıza düşkünsünüzdür ve gizliliği seversiniz. Etrafı kapalı, kimsenin göremeyeceği ve giremeyeceği bahçeli bir evde huzur bulursunuz. Deniz manzaralı olursa keyfinize diyecek olmaz. Su burçları ancak su kenarlarında kendilerini bulurlar. Deniz, göl ya da nehir kenarına gidin, cep telefonunuzu da kesinlikle yanınıza almayın.

Akrep oldukça derin bir burçtur ve hem kendi dinine hem de diğer dinlere ilgi duyar. Dua etmek veya meditasyon yapmak Akrep insanına iyi gelir. Akrep burcu doğum- ölüm evi sayılan
8. evin yöneticisi olduğu için Akrepler hayatın başlangıç ve sonuna kendilerini yakın hissederler.

Özellikle su kenarında ve tek başınıza yapacağınız yavaş tempolu aktiviteler sizi yenileyecektir. Koşabilir, yürüyebilir, bisiklete binebilir ya da yoga yapabilirsiniz. Siz başkalarından çok kendiniz ile yarışır ve kendinizi en iyi duruma getirmeye çalışırsınız.

Düşünme ve yetenek gerektiren poker, satranç gibi strateji oyunları konuşkan olmayan, ketum Akrep için idealdir. Casusluk ve polisiye romanlarına bayılırsınız. Bu tip kitaplarda kendinizi kaybedebilirsiniz.

Sıkıntılı dönemlerinizde kendinizi sevdiklerinizden soyutlamamalısınız. Zaten böyle zamanlarda duygularınızı anlamakta zorlanan yakınlarınıza kendinizi tamamen kapatmayın. Stres altında iken günlük konuşmalar bile size fazla gelebilir, bu arada etrafınızdakiler kendi bakış açıları ile size yardımcı olmaya çalışıyorlardır. Bazen uzun bir süre içinize kapanarak dış dünya ile ilginizi keser ve başkaları ile konuşmadığınız için perspektifinizi kaybedebilirsiniz. Sevdiklerinizi yanınıza yaklaştırmazsanız ihtiyacınız olan fiziksel yakınlığı göremezsiniz. Biraz açık olun, sevgiyi almayı da vermeyi de kabul edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, aşk ve flört ilişkileri açından mükemmel enerjilere sahipsiniz. Güzelliklere olan düşkünlüğünüz artacak ve herşeyin hoş ve kaliteli olmasına özen göstereceksiniz. Çevrenizdeki karşı cinsle kolayca irtibat kuracak ve anlaşacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki uyum duygusunun yüksekliği doğal olarak ilişkinizi de güçlendirecektir. Birbirinizin ne dediğini ve istediğini kolaylıkla anlayacak ve yerine getireceksiniz. İlişkisi olmayanlar ise aşk açısından şanslı etkiler altında olacaklarından, girdikleri her ortamda göz dolduracaklardır. Bugün aşkta fetih duygunuz yükseleceğinden ilişkilere kolaylıkla girebilir ve özellikle romantik paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanırsınız. İlham gücünüzün yüksek oluşu sanatsal konularda yaratıcılığınızın artışına sebep olacaktır.

Gün içinde çatışmalardan, kavgalardan özellikle uzak durarak insanlarla iyi bir iletişim içinde olmaya özen gösterirsiniz. Modayı izlemeyi, konforlu ve lüks şeylere sahip olmayı seversiniz. Bayanlarda cazibe, baylarda ise bugün karizmatik bir görünüm hakim olacaktır. Derin ve gerçek sevgi duygularınız yükselir, aşkı doyasıya yaşamaktan zevk alabilirsiniz. Tensel duygularınızın yoğunluğu, sevdiğiniz kişiyle paylaşım duygunuzu da büyütecektir. Destek vermek ve birbirinizin sorunlarını elbirliğiyle çözümlemeye çalışmak günün etkileri arasında yer alacaktır. Küslükler ortadan kalkacak ve uzlaşmazlıklar cömert enerjiler altında çözüme kavuşacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #56
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 18.03.2007 , PAZAR

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #57
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Bugün, aşkla ilgili her şey adına mükemmel enerjiler altındasınız. Dilediğiniz kişiyi etkileyecek ve kendinize çekeceksiniz. Tutku yönünüzün güçlü oluşu arzularınızı doyurmak için harekete geçmenizi kolaylaştıracaktır. Aşkta tek taraflı düşünmekten ziyade karşınızdaki insanla bütünleşmekten yana oluşunuz sizinle olan kişinin mutluluk hissetmesini sağlayacaktır. Yumuşak huyunuz, gün içindeki anlayışlı hallerinizle her türlü problemi çözebilir ve her türlü zorluğun altından kalkabilirsiniz. Baylar için bugün son derece karizmatik, bayanlar içinse dişiliklerini en güzel şekilde sunacakları enerjiler mevcut olacaktır. Sevdiğiniz kişiye karşı davranışlarınız tutku dolu ve birlikte geçirdiğiniz her anın keyfini çıkaracak kadar da bilinçlisiniz.

Karşınızdaki insanın ne istediğini veya neyle mutlu olacağını sezme gücünüz bugün fazlasıyla yüksek olacaktır. Aşktaki yaratıcılık ve kendinizi ifade gücü kazanacağınız bugün, uzun zamandır peşinde olduğunuz kişiyle bir araya gelebilir ve duygularınızdan söz edebilirsiniz. Sizi reddetmesi mümkün olmayacaktır. Farkında bile olmadan ve gayet kolaylıkla gerçekleşecek bu olumlu gelişmeler sonucunda şüphe ve kuruntularınızdan arınmış olmanın keyfini hissedebilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları ise yeni bir kişiyle tanışabilir ve olumlu enerjilerin olduğu bugün güçlü bir beraberliğe ilk adımı atabilirler.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #58
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Akrep burcunun özellikleri:

Akrep, Zodyak'ın en doğaüstücü, en sır dolu, en güçlü dilimidir.
Güneş bu burçtayken doğmuşsanız, kuşkucu, güvensiz, eleştirici, içe dönük ve hesapçı biri olursunuz... Meğerki bu temel niteliklerinizi etkileyen diğer etmenler çok güçlü, çok atak, hatta biraz alaycı olsun.
Rekabete açık mesleklerde, örneğin politikada ve hukukta çok saldırgan olabilirsiniz.
Akrep etkileri en iyi halleriyle gelmişse, sizi cesur, yaratıcı ve bilimsel yapar. Meydan okumaya yatkın olursunuz, başkalarının da aynı şeyi yapmasını beklersiniz. Ama meslek hayatı söz konusu olduğunda durum tümüyle değişir.Büyük ihtimalle başkalarının başına dert açarsınız.
Sizde, yoğun bir düşünce ve duygu dağarcığı, eğilmez bir irade gücü, derin iç inançlardan gelen kuvvet ve ihtiras var. Rezerv enerjiniz çok fazla, yeniden dirilme, güçlenme yeteneğiniz de fazla. Başka hiçbir burç, iyiyle kötü arasında böylesine gidiş gelişler yapamaz.
Akrep, üç simgesi olan tek burçtur. Alçak, öldürücü akrep; bilgeliği ifade eden yılan ve ruhsal selameti ifade eden, yükseklerde uçan kartal.
Doğanın temel güçlerine karşı derin bir sevginiz var. Doğayı koruma konusuna tutkunsunuz. Denizi ve denizle ilgili tüm faaliyetleri sonsuz derecede ilginç buluyorsunuz
Bir yandan tutumlu, hemen hemen hasis, diğer yandan lükse meraklısınız.
Sizde, süssüz, zor ve katı yaşam sevgisi de var.
İkide bir herşeyi yıkıp sil baştan etmeyi seviyorsunuz.
Keskin gözlemleriniz, yargılarınız var, insanları ve durumları bir bakışta ölçüp biçiyorsunuz.
Duygularınız derin ve güçlü. Kafanızdan nelerin geçmekte olduğunu pek az insan bilir. Onların tek bildiği, sizin sevdiğiniz şeyleri tam sevdiğiniz, sevmediklerinizi de hiç sevmediğinizdir.
Su grubunun burcu olan Akrep'i Pluton ile savaş, cazibe yıldızı olan Mars yönetir. Siz de Akrep burcunda doğduysanız, yaşantınızın tekdüze olmadığını ve sürekli olarak küçük ya da büyük değişiklikler bulunduğunu fark etmişsinizdir.
Sizde garip bir önsezi ya da ileri görme yeteneği vardır.
Çok gururlusunuz. Herhalde en hassas olduğunuz konu gururunuzdur. Gururunuza dokunacak en küçük bir davranışı affetmez, hatta o kimseye kin bile duyabilirsiniz.
Siz yalana ve aldatılmaya tahammül edemezsiniz. Haksızlıklar sizi hasta edebilir. Böyle bir durumda ilişkiniz ne denli ciddi olursa olsun, gözünüzü kırpmadan buna bir son verirsiniz.
Akrep burcunda doğan erkeklerde de, kadınlarda da manyetik bir çekme-cazibe gücü vardır. Karşı cinsi çok kolay etkileyiverirler.
Akrep burcunun erkeği parayı sever.
Çok kıskançtır; ancak bu kıskançlığın yanı sıra, eşinin beğenilmesinden zevk alır. Rahat bir hayatı olmasını arzu eder.
Aklına koyduğu şeyi yapar. Çünkü oldukça inatçıdır.
Akrep burcundan doğan kadın için de para önemlidir. Ama para onun için amaç değil, rahat ve güzel yaşamak için bir araçtır.
Çok gururlu olan Akrep burcu kadını, gururu kırıldığı anda hiçbir şekilde affedici değildir. Ayrıca çevresine kolayca uyabildiğini, hemen hemen her çevrede uyum gösterdiğini de belirtelim.
Akrep maddenin yok oluşu ve yüksek gücü sembolize eder. Akrep burcu insanının yaşamında temel kurallar, değişikliğe açık olaylar ve bilgiler önem taşır.
Akrep burcu insanları için en uygun söz "Ben istiyorum"dur.
Bu burç insanlarının istek güçleri kuvvetlidir. İçten gelen bilinçli istek doğrultusunda oluşmuş dürtüleri yoğunluktadır.
Akrep burcu insanının hayatı genelde bu iç güdülerini yapıcı bir şekilde ortaya koymakla ve duygularının savaşı ile geçer.
Akrep burcu insanları arzu ve dürtülerle dolu olduklarından ihtiraslı ve hırslı bir sevgili olurlar. Sevgileri kontrollerinden çıkarsa, ki bu onlarda sık sık olur, sahiplenme duygusuna, kıskançlık ve şiddete yol açabilir.
Akrep burcu kadar iyi yönde gelişebilen ve aynı zamanda kötü yönde gelişebilen başka bir burç yoktur.
Çok iyi ve yardımsever bir dost olabildiği gibi, birisinin arkasından entrikalar çeviren, amansız bir düşman da olabilir.
Akrep insanları sevdikleri konuya veya olaya bütün enerjilerini harcarlar. Bundan dolayı konu seçiminde çok dikkatli ve titiz olmalıdırlar. Çünkü ikinci bir konu veya olaya enerjileri kalmaz.
Akrep insanları hayatı hiçbir zaman hafife almazlar. Ciddiyetleri çalışmalarından anlaşılabilir.
Mükemmel olma istekleri onları başkalarının sorumluluğunu üstlenmekten uzak tutar.
Detaylar üzerinde durmaları, kendi güçlerinin üstüne çıkıp yorulmalarına neden olur; olaylar onları yıldırmaz, zorlamalar ve ödünler büyük olsa da sonuna kadar dayanmaya çalışırlar.
Burçlar kuşağının objektif olamayan birkaç burcundan biridir. Bazen tek olma özelliğini de ellerinde tutarlar.
Kendilerinin olumsuz yönlerini, zayıflıklarını görmezler, başkalarını da kendileri gibi zannederler; onlar birşeyi yapabiliyorsa, başkaları da yapabilmelidir!
Dostlarına yardım ve iyilik yapmaktan hoşlanırlar, fakat her zaman onlardan bir beklentileri vardır. Yardım ettikleri kişinin hemen kendi ayakları üstünde durmasını, aktif olmasını isterler ve o kimseyi buna zorlarlar.
Diplomatik sayılmazlar.
Kendi fikirlerini saklama ve anlatmama eğilimindedirler. Anlatsalar dahi yüzeysel anlatırlar. Ancak konu veya olay sonuçlandıktan sonra yaptıklarını göstermek için hemen anlatmaya başlarlar.
Akrep burcu insanları bir konunun detaylarına inebildikleri, dürtülerini iyi kullanabildikleri için, buluşlar, bilim, araştırma ve okült ilimlere eğilimleri vardır. Akrep insanı bir dostuna sır veriyorsa, onun o sırrı saklamasını ister, bu arzu, onda diğer burçlardan daha fazladır.
Eğer sırrı açıklanırsa öfkesinden kaçınmak zor olur, o kimse ile bir daha arkadaşlık etmez. Kötü bir düşman olur.
Akrep insanı mücadelesinde kural tanımaz, çok acımasız olabilir. Başkalarından da bunun tersini beklemez.
Bu burcun insanlarının bir özelliği de başkalarını çok çabuk etkileyebilmelidir. Etkileri altında aldıkları kimseden en gizli bilgileri ufak oyunlar yaparak rahatça olabilir.
Akrep burcu insanlarını olumlu-olumsuz; yani gelişmiş-gelişmemiş diye ikiye ayırabiliriz. Burçlar kuşağında bu iki tiplemeye dahil olup çıkan başka bir burç yoktur.Olumsuz Akrepler, burçlar kuşağının en kötü tipleri olma özelliğini taşırlar. Onların kullanma ve sahiplenme istekleri aşırı geliştiğinden, Zodyak'ın en bencil tipleri olabilirler, başkalarının güçsüz yönlerinden istifade ederek üstünlük sağlarlar. Onlar için zayıflık; çirkin, önemsiz ve sakınılması gereken bir şeydir. Çevrelerindeki insanların zayıf ve güçsüz zamanlarını sezerek bilinçli bir şekilde onları kullanmaya kalkarlar.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #59
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)
akrep
Arzularınızla sorumluluklarınız arasında yaşadığınız çatışma sizde baskı oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Diyet yapıyorsanız bugün biraz daha dikkatli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde fazla açıldı.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #60
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Bugün, tüm ortaklık konuları ve birebir ilişkiler adına olumlu etkiler altındasınız. Bağlanma hissinizin yüksek olduğu bugün karşınızdaki kişiyi kendiniz gibi görebilir ve bu düşünceyle hareket ederseniz göreceksiniz ki sevdiğiniz kişiyle aranızda hiçbir pürüz kalmayacaktır. Her konuda kendinizden ziyade karşınızdaki kişinin ihtiyaçları ya istekleriyle alakalı mevzuları titizlikle ve sevgi dolu olarak düşünmeye çalışınız. Siz kendinizden ne kadar fedakarlıkta bulunursanız biliniz ki, sevdiğiniz kişi de aynı şekilde karşılık verecektir. Kıskançlık yada şüphe duygularınızı bir kenara atınız. Kendinize güveniniz ve sevginize inanınız.

Mahkemeyle ilgili işler, kontratlar ve yasal antlaşmalar adına olumlu etkiler altında olduğunuz gün boyu, bu işlerinizi kolaylıkla halledebilir ve ileriye dönük yeni adımlar atabilirsiniz. Kendinizi savunmanız veya inandığınız fikirlerinizi izah etmenizin rahat olduğu bugün yarım kalmış tüm davalar yada konular olumlu sonuca bağlanacaktır. Uzun zamandır devam eden ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilir ve hayata birlikte devam etmeye karar verebilirsiniz. Halkla ilişkiler ve sosyal konularda da olumlu etkiler altındasınız. Bugün dikkat etmeniz gereken konu beraberliğinize özen göstermek ve ciddiyetle hareket etmek olmalıdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar