Arama

Astroloji - Fallar - Yay

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.155 Cevap: 1.764
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yay7dw

Sponsorlu Bağlantılar
Burcun Özellikleri

Yay, hayatı kimsenin sevmediği kadar sever ve gayretle ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Orta karar başarılar ve geleneksel düşünüş, ona göre dehşet vericidir. Onun ihtiyacı, iyi bir yaşam ve yeni düşüncelerin keşfedilebileceği özgür bir ortamdır.

Yay insanları iyimser, canlı, atılgan, zeki ve rollerinden çok emindirler. Cesaretlerini kanıtlayabilecekleri her fırsatı değerlendirirler ve kendilerine yararlı olacağını düşündükleri insanlarla ilişki kurarlar. Yay umudunu, ünlü ve tüm dünyada takdir görmüş, sıradışı yetenekleri olan kişilere bağlar. Dünyadaki güçlü ve büyük kişilerin yaydığı ışıkla güneşlenir, başkalarının yaptığı işlerle övünmekten çekinmez. Bazen, onun aslında hakkı olmayan bir nüfuza sahip olduğu iddia edilir. Bu burç bir yönetici olarak tanınır. Fakat davranış tarzı ve yapısı her zaman çok sempatik değildir.

Yay insanı, olağanüstü değişkendir. İster istemez Yayı etkileyen ve bir kuğuya ya da bir buluta dönüşebilen Jüpiter akla gelir. Daima yeni ülkeleri keşfetmek onun için çok caziptir. Merakı tatmin olduğunda, bu bölgeler onu artık pek ilgilendirmez.

Yayın bilinen kendine güveni; diğer insanlar üzerinde tıpkı bir kıvılcım etkisi yapar. Bu burç, tereddütlü arkadaşlıkları kayıtsızlıktan kurtarmayı bilir. Bu sırada birçok ceviz kıracaktır, ancak Yay bunu öyle hoş bir şekilde yapar ki cevizlerin sahibi bundan dolayı darılmaz. Yayı, yan-lış bir konuda kendini tehlikeye atmakla suçlarsanız, en iyi amaçlara sadece onun sahip olduğu konusun da kendini haklı göstermeye çalışacaktır...

Bir Yayla geçinmek öyle çok kolay değildir. Diğer yandan bu burç olmasaydı, Adem ve Havva'dan beri dünyada pek bir şey değişmezdi.

Acaba Yayın hayatı nasıl geçer? Her şey asi bir gençlik dönemiyle başlar. Yay her konuda erken olgunlaşmış biridir. Yeni deneyimler elde etmek ve eserleriyle sansasyon yaratmak için yanar tutuşur. Benzer şekilde girişimci Koçlardan farklı olarak, Yay daima hareketlerinin sonuçlarına katlanmaya hazırdır. Çok gelişmiş ve güçlü bir sorumluluk duygusuna sahiptir. Eğitimi için aldığı parayı, eğlence yerlerinde harcamış olan genç bir Yay, gelecek aya kadar parasızlık çekecektir. Babasının gelecek ay kendisine vereceği paradan avans istemeyecek kadar da gururludur.

Yay, aşağı yukarı 30-40 yaşları arasında bir yetişkin olacaktır. Rahat biri olacak, ona zaruri görünen konforla çevresini kuşatacak, prensip ve meziyetler geliştirecektir. Her şey iyi giderse; çevresindeki in sanları sarsılmaz bir başarı, hoşgörü ve asilikle yöneten biri olacaktır. Değişime çok fazla inanır. Gerekirse tüm ilke ve kuralları hiçe sayarak, bir günah çıkartma rahibi rolü sergileyebilir. Hemen hemen her Yay, materyalist olduğu hakkındaki tüm suçlamaları reddeder. Buna karşın ileri görüşlü, namuslu, liberal ve hoşgörülü olduğunu iddia edecek tir. Namus anlayışı daha iyiye götürme isteğine dayanır ve bu özelliğe gerçekten de sahiptir. Ancak kişiliğinin bu yönünü, sadece kendisiyle aynı görüş açısına sahip kimselere açar. Çünkü Yay, insanları üç gruba ayırır: "İyi" insanlar; kendisine son derece sadık olan ve her konuda tüm öğütlerini dinleyen iş arkadaşları ve dostlarıdır. "Kötü" insanlar; kendisinden farklı bir anlayışa sahip olan kişilerdir. Ayrıca daha abartılı olarak, Yay bu insanların "aptal" olduklarını düşünür. Aksi halde neden Yayın liderliğini kabul etmesinler ki? "Belli bir düşüncesi olmayan" insanlardan ise, ilk gruba katılmalarını bekler.

Yay, iş dünyası hakkındaki hükümleriyle tam bir isabet kaydeder, ama eğer duyguları ve özel yaşamı iş yaşamına karışırsa, işte o zaman sık sık hatalar yapmaya başlayacaktır. Bu burcun en büyük sorunların

dan biri de aynı anda birçok konuyla ilgilenmesidir. Daima eksen üzerinde olduğun için Yay doğal olarak yeni ve çok yönlü konularla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Değişim arzusu onu, ilginç gibi görünen her iddiayı araştırmaya iter. Başarısızlık korkusu ya da girişimlerinin karaya oturması Yaya yabancı olduğu için sorunları genelde küçümser.

Detaylarla uğraşmakta sabırsız olduğundan, bu görevi başkalarına bırakır. Yayın zorluklardan kurtulma repertuarı oldukça geniştir. Sıkıntı ya düştüğünde zekâsı en yüksek düzeyde çalışır.

Yayı diğer burçlardan ayıran bir yeteneği vardır. İnsanları kendi ayakları üzerinde durdurmayı ve toplantılar organize etmeyi herkes ten daha iyi başarır. Kulüp ve firmaların kurucusudur. Zorluklarla severek başa çıkan Teraziden farklı olarak, kendini büyük gruplara entegre etmek Yayın amacıdır.

Yay, yalnızlıktan çok korkar ve bir şeyle meşgul olmadığında derin bunalımlara düşer. Onun için en iyi şey, kendini bir idealle beraber tanımlamaktır. Adalet için savaşacak ve tüm enerjisini başka insanlar için sarf edecek bir yapıdadır. İdealini paylaşmayan insanlar karşısında sevimsiz olacaktır.

Künyesi
En önemli özellikleri: İyimserlik, kendine güven, girişimci ruh
En zayıf noktaları: Megolamanlık, konformizm
En sevdiği rol: Araştırmacılık
Yeteneksiz olduğu alan: Dans
Tarihi örnek: Robin Hood
Roman kahramanı: Anjelik
Tercih ettiği araç: At arabası
Sevdiği yemek: Egzotik baharatlarla süslenmiş salata
Sevdiği içki: Planter's punch Sevdiği renk: Mor
Sevdiği spor: Ata binmek ya da ok atmak
Başucu kitabı: 80 Günde Devri alem
Sevdiği film: Woody Allen'ın "Bananas"ı
Yunan mitolojisindeki örneği: Prömetheus
Televizyonda tercih ettiği yayın: Yurt dışı ropörtajları
Onu en çok çeken: Sonuna kadar açılmış pencere
Metal: Kalay
Uğurlu taşı: Ametist
Hastalığa yatkın organı: Kalça, karaciğer
Sevdiği müzik: Milli marş
Bulunmak istediği yer: Uzun mesafe uçuşu yapan dev bir jet

Erkek ve Aşk, Evlililik
O, bir kadına gökyüzünün ne kadar mavi olduğundan bahseden "romantik bir hayalperest" değildir; Yay erkeği ıslah olmaz çocuk ruhlu, hiçbir şeyin yanıp gitmesine izin vermeyen neşeli bir çingene ve çok büyük zorluklarla nikah masasına sürükleyebileceğiniz biridir. Seçtiğiniz kişi ahenkli, eğlendirici bir eş ve iyi bir arkadaş olabilirse, doğru kişinin yanındasınız demektir. Eğer bu özel delikanlıyı avlamak istiyorsanız, hoş görülü olup olmadığınız sorulmalı dır. Çünkü özgürlüğü, arkadaşlarıyla birkaç bira içmesi ve bir poker akşamı, sizinle olan bir randevudan ya da hoş bir şömine başı sohbetinden genelde daha önemlidir.

Onun için hiçbir şey, sahiplenici bir aşktan, boğucu bir kıskançlıktan ve mızmız bir serzenişten daha kötü olamaz. Nerede, kiminle ve neden onunla değil de başkalarıyla olduğu soruları, onda nefret uyandırır. Genelde yüzeysel ilişkiler kurar. Yine de mutlu bir evlilik yapmış Yay erkekleri vardır, ama bu gerçekte karısı sayesinde gerçekleşir.

Yay erkeğinin sizi seçmesini sağlayabilirseniz, evlilik yeminini çok ciddiye alır. Hatta sizin beklediğiniz den daha farklı bir anlamda. Evliliğini kaçamaklarla tehlikeye atmamak konusunda daima dikkatlidir. Yay erkeğini herhangi bir kategoriye sokamazsınız. İş konusunda yetenekli ve canlıdır, günlerce işiyle uğraşır ve bu arada da sadece birkaç saat uyur. İş ve eğlencenin bu şekilde birleştirilmesini rahatsız edici bulabilirsiniz. Tabii ki her şeye rağmen sizi düşünecek, hediye ve giysilerle şımartacaktır. Ası1 sorun, ona bir eş mi, yoksa arkadaş, dost ya da bir mürebbiye mi olmak istediğinize bağlıdır. Fakat tüm bunlar beraberinde "mutluluk" getirecektir.

Kadın ve Aşk, Evlililik

Yay kadını, farklı olan herhangi bir şeyi sever. Yaşamın değişikliklerle, sürprizlerle ve yeni arkadaşlıklar la dolu olmasını ister. Tıpkı Yay erkeği gibi, kaçındığı her şeyin kendini çektiğini hisseder. Erkekleri baş tan çıkarıp, ilgiyi vücuduna çekmeyi sever. Yine de bu yeteneğinden do

layı suçlandığında, kendini koruyacaktır ve bu da bazı Yay kadınlarının taşıdığı bir özelliktir.

Her şeye rağmen, Yay kadınının hayatındaki en önemli rolü; aşk oynamaz. Manevi bağlılık ve samimi arkadaşlıklar, akıllı konuşmalar ve ortak ilgiler, onun aradığı şeylerdir.

Daima aktiftir ve her an her ortamda pek çok insanla tanışabilir. Bu nedenle aşkı ve doğru erkeği aramaz, çünkü onunla günün birinde karşılaşacağını bilir. Bir Yay kadınını sahiplenmeye ya da ona hükmetmeye çalışmak baştan başarısızlığa mahkûmdur. Gençken bir kelebek gibi, bir çiçekten diğerine konar, ancak evlilikte sadık bir eş örneğidir. Evliliğini çok ciddiye alır ve daima eşinin yanında olur, onu sever ve ona bakar. Tabii bireyselliğini serbestçe sergilemek koşuluyla. Ev işleriyle uğraşmaktan hoşlanmaz, ama yine de bunları yerine getirecektir, hatta olabildiği kadar çabuk.

Yay kadını doğru erkekle birlikte olduğunda tutkulu bir âşık olur. Onun fiziksel aşka olan ilgisini uyandırmayı bilmeyen bir eşe, kısa bir süre sonra kırmızı kartı gösterecek ve tereddütsüzce onu oyun dışı bırakacaktır. Tutkulu Yay kadını, kendisi ne şefkat gösterilmesini ve yumuşak davranılmasını ister. Maçoların onun yanında hiç şansı yoktur.

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri
Yay Kadını - Koç Erkeği
İkiniz arasında çok güzel bir uyum vardır. Patlamaya hazır bir doğanız olmasına rağmen, kavgalarınız kısa sürer. Yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. Koç erkeği olarak, onunla beraber olmak için şansa sahipsiniz. Koç, kalbini dilin de taşır ve eğer size aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. Bu ilişkinin yönünü Koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. "Kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşün" onun parolasıdır ve siz de bu şartlar altın da onunla ilişkiye girersiniz. Çünkü Koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. Buna karşın Yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir. Diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusun da onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır.

Koç, "özgürlükçü" bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. Evlen dikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. Ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. Çünkü bu yönden Koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir.

Yay kadını ve Koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler.

Yay Kadını - Boğa Erkeği
Boğa hükmetmek ister ve Yay hükmedilmeye izin vermez. Cinsel açıdan Yayın ateşli arzuları, Boğanın bitmez tükenmez ihtirasına yetmeyecektir. Birçok alandaki uyumunuz sorunlarla başa çıkma yeteneği olan bir çift olmanızı sağlar. Ev konusunda Boğa iyi bir kocadır. Pratik davranır, gerçekçi düşünür ve esprilidir. Bunlar bir Yay kadını olarak sizin evlilikte takdir ettiğiniz özelliklerdir.

Boğa erkeği özgürlüğünü her şey den çok sever ve evliliğe zorlanmaya kolay kolay izin vermez. Ancak gerçekten âşık olduysa, ciddi olduğunu düşünebilirsiniz. Flörtlerine çok büyük anlamlar yüklemeyin, aslında onlar kendini ispatlamaya yöneliktir. Boğa erkeği çok evcimendir. Seve seve size bıraktığı ev idare sinde pratik tavsiyeler ve bir sürü finansal kaynakla size destek olur. Onunla çıkmak istiyorsanız inisiyatifi ele almalısınız. Ona yeni bir giysi aldırmak için kandırma sanatını iyi bilmek gerekir.

Sizi eş olarak seçtiyse, sizi tam anlamıyla isteyecek ve kendinizi tümüyle ona adamanızı sağlayacaktır. Evlendikten sonra da kendinizi mesleğinize vermeniz, onu pek heyecanlandırmaz. Büyük olasılıkla Boğa erkeğinin bu yönü nedeniyle hayat sizin için pek hoş olmayacaktır. Mesleki olarak Boğa erkeği size yardımcı olabilir. Aynı zamanda özel olarak, nakit akışının yolunda gitmesini, çocukların topluma faydalı ve saygıdeğer kişiler olarak yetiş melerini sağlayacaktır. Eşinden aynı anda bir arkadaş, sevgili ve anne olma yeteneği bekler. Yay kadını ve Boğa erkeği hayattan beklentilerini ortak bir paydaya getirebilirlerse, beraber çok mutlu olabilirler.

Yay Kadını - İkizler Erkeği
Gerçek bir uyum için ikisi de faz lasıyla canlıdır. İkisi de eğlenceyi sever ve pek çok ortak girişimden zevk alır. Ancak daha sonra İkizler tehlikeli hale gelebilir ve Yay mümkün olduğu kadar kestirme çareler arar. Hayatınızda heyecanı, değişimi ve dramatik gelişmeleri seviyorsanız, İkizler erkeği sizin için doğru bir seçimdir. Durmadan bir amaç tan diğerine koşturacak, hiçbirine bağlanmak istemeyecek ve bu nedenle 6nemli kararlar vermekte zorlanacaktır. Girişimlerini dikkate alın, ama ona emirler vermeye ya da hareket özgürlüğünü kısıtlamaya kalkmayın, buna hayatta katlanamaz.

Yay kadını duygularını açıkça sergilemediği için, içinden neler geçtiğini anlamak, İkizler erkeğine zor gelecektir. Belki de bu nedenle onu daima yeni şeylerle büyüleyen kadın siz oluyorsunuz.

Değişime olan erkeksi düşkünlüğü az ya da çok, zararsız flörtlerde de görülür. İkizler erkeği kolayca yabancı yataklara koşabilir. Onu yatağınıza geri çekmek için tüm fantazi ve fikir zenginliğinizi ortaya dökmelisiniz. Genellikle sınırlarını bilmediğinden, ona yol gösterme ve böylelikle alkol gibi zararlı şeylerden onu koruma görevi, size düşmektedir. Fiziksel çalışma ve zahmetten nefret ettiği için ev bakımını severek size bırakır. Her şeye rağmen kendisini mükemmel bir mutfak şefi olarak da ispatlar ve bunun için sizinle çok iyi anlaşır. Kesinlikle ilgi alanına girmeyen bir iş söz konusuysa, hava grubu İkizler erkeğini tekrar yola getirebilmek için iyi düşünülmüş bir yol izlemelisiniz.

Parayla arası iyi değildir ve bu nedenle evlilikten sonra da iş hayatına devam etmeye karar vermeniz onu memnun eder. Cüzdanı tamamen boşaldığında borç alacağı kişi olarak sizi dikkate alabilir. Tıpkı başta söz edildiği gibi, İkizler erkeğiyle hayat rengarenk olacaktır.

Yay Kadını - Yengeç Erkeği
Bu iki burç, Zodyak'ın iki zıt tarafında yer alır. Yengeç, emniyet ve istikrara ihtiyaç duyar buna karşın Yay maceraya atılmak için özgür olmak ister. İlk bakışta güleryüzlü ve vurdum duymaz, ama daha yakından bakıldığında gerçekten karmaşık görünür. Size güvenebileceğine gerçekten emin olduğunda, duygularını paylaş manıza izin verecektir. Kendinize güveniniz ve her renkten insanla anlaşabilme yeteneğiniz, onda hayranlık uyandıracaktır. Yengeç erkeği sahiplenme, güç ve finansal güvenlik için çabalar ve doğal olarak da çok tutumludur, ama cimri değildir. Çünkü tüm bu tutumluluğu, ailesine sorunsuz bir gelecek sağlamaya yöneliktir.

Bir sevgili olarak Yengeç erkeğiyle ilginç mucizeler yaşayacaksınız, çünkü bu normalde sakin ve tedbirli tipin ihtirası, aşkta bir volkan gibi patlayacaktır. Gücü ve cinsel güdüleri sizi sık sık onun kollarına itecektir; cinsel ve duygusal olarak ikiniz çok iyi anlaşırsınız. Yengeç erkeği yapısı gereği amaç ve planlarını gerçekleştirmekten çok, bunlardan bahseden tiplerdendir. Onu ara sıra birazcık "sarsma" nız ve sözlerini, ispatlanabilir davranışlara çevirmesini sağlamanız, zararlı olmayacaktır. Yengeç erkeği çok evcimendir, sizi de en çok işini bitirip eve döndüğünde, beraber hoş bir akşam geçirmek için hazırlık yaparken görmeyi sever. Onun rüyalarının kadını olarak, Yengeç erkeğinde samimi ve güvenilir eşi bulacaksınız ve aranızdan su sızmayacak, çünkü evlilik onun için çok ciddi bir konudur.

Yay Kadını - Aslan Erkeği
Bu ilişki, açıksözlülük ve özgürlüğün beraberinde getirdiği her şeyi sunar. Aslan, Yayın tutkusunu açığa çıkaracak anahtarı elinde tutar. Sekste mükemmel bir uyum sağlaya bilirsiniz. Birbirinize dikkat eder, birbirinizin sosyalliğinden faydalanırsınız. Macera sevgisini paylaşır ve zorluklara kolay kolay yenilmezsiniz. Her şey sizin mutlu bir çift olacağınızı gösteriyor.

Yay kadını ve Aslan erkeği karşılıklı olarak birbirlerine hayran olan ve birbirlerinin hatalarına aldırma yan bir çifttir. Siz kendinize, hayran olacağınız şeyler yaratan bir erkek istiyorsunuz. Aslan bazen apaçık, bazen de iddialı bir şekilde, sizin için doğru kişidir. Her şeyde haklı olduğunuz iddiasından biraz vazgeçmek zorundasınız, çünkü Aslan, kışkırtılmadı ğı ve siz bu ilişkinin hakimi olmaya çalışmadığınız sürece, sakin ve yumuşak olacaktır. Bu kadar güçlü iki kişilik bir araya gelince, hakimiyet kavgası eksik olmayacaktır. Hoş bir maç! Ancak ikisi de evliliği daimi bir güç savaşına çevirmemek için yeterince dikkatlidir. Bazen biri, başka zaman diğeri geri adım atacaktır. Yay kadını, açık sözlülüğü ve alaycı uyarılarıyla tanınır. Bu özelliklerini Aslan karşısında gizlemek zorundadır. Çünkü Aslan, özgüveninin sarsılmasına ya da aptal durumuna düşürülmeye hiç tahammül edemez. Başka bir erkekle flört etmeniz kıskanç Aslanın hiç hoşuna gitmez. Yine de Yay kadını için eşine daima açık ve dürüst olmak, onu dolambaçlı yollarla sinirlendirmek hiç de problem olmayacaktır.

Aslan, bir eş olarak sizde karar kıldıysa, onun "tuzağına" düşmemek, kolay, olmayacaktır. Ona "evet" demeniz için gece gündüz peşinizi bırakmayacak ve sizi her yerde takip edecektir. Aslanın en çok kullandığı sözü "Ben korurum"dur.

Yay Kadını - Başak Erkeği
Farklı kişiliklere sahip olduğunuz için, hayata bakış açınız da farklıdır. Sakin Başak tipi, duygusal olarak, durgun sularda yol almayı tercih eder ve düşüncesiz, hareketli, doğayı ve sporu seven Yay kadınıyla pek ortak bir yanı yoktur. Cinsel yönden frekanslarınız uyuşuyor bu nedenle seksin mutluluk yarattığı söylenebilir ama yine de geride, günün yirmi üç buçuk saati kalır. Sizin fikrinize göre o, fazla titiz, televizyon reklamlarındaki gibi pırıl pırıl bir ev isteyen ve abartılı bir şekilde temizliğe önem veren birisidir. Buna karşın siz, ev işinden çok daha mantıklı işleri ve değişim yönünden zengin bir hayatı tercih edersiniz. Sizin neşeli ve aceleci davranış tarzınıza, nadiren ayak uydurmayı ister. Projeleri önceden düşünülmüş, inceden inceye hazırlanmıştır. Hiçbir kararı aceleye getirmez. Her fikrinizde bazı fikirlerinizin saçma olduğunu siz de kabul etmeli siniz bir kusur bulacak, bunun kime yararı olduğu sorularıyla sizi bunaltıp şüpheye düşürecektir. Bu ilişki için pembe bir gelecek olmadığı kabul edilse bile Başak erkeğinin olumlu yönleri de vardır; zihinsel yeteneklerini, engin bilgisini, size bir şey öğretmeye ve hava atmaya kalkmadan karmaşık olay ve örnekleri anlatma sabrını, onun alacaklı hesabına kaydetmelisiniz. İsabetli çözüm önerileri, sabrı ve güvenilirliği, onu işyerinde aranan biri, bazı görüşlere göre de ideal bir eş yapar.

Onun ihtiras timsali olmadığı kesindir. Bunun için fazla sadıktır. Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide diğer kadınlarla ilişkilerini büyük olasılıkla bilemeyeceksiniz. Aldatmanın, kendisi için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir.

Çok fazla inisiyatif sahibi olmanızdan hoşlanmayacaktır. Her şeyi beraber planlamak ister. Hatta girişeceğiniz bir macerada bile! Eğer Başak erkeğini iyi tanır ve onu severseniz, bu ilişkiye meydan okuyabilirsiniz.

Yay Kadını - Terazi Erkeği
Terazinin hoşgörüsü Yay kadınının ihtiyacı olan şeydir. Yay kadınının cüretkâr hoppalıklarına, sevgi dolu bir eğlence anlayışıyla bakacaktır. İkisi de seks konusunda hassastırlar.

Terazinin aradığı kadın olasılıkla sizsiniz. Gerçekçi düşünürsünüz. Eşinizin son derece iddialı olmasından hoşlanmazsınız. Bireysel özgürlüğü en az birbiriniz kadar seviyorsunuz. Bunlar eşlerin, kendi birey selliğini ve bağımsızlığını koruyabileceği uyumlu bir ilişki için gerekli ve yeterli şartlardır.

Terazi erkeğinin hayatında, seks önemli bir rol oynar. Bu kurnaz ve zengin fikirli âşıkla, utangaç ve bazen de çekingen Yay kadını, kendi ihtirasını keşfedebilir. Bunun yanın da, sadece sekse karşı ortak ilgiye dayanan bir ilişkinin geleceği olamayacağını anlayacak kadar zekidir. Terazi erkeği gerçekten kavgacıdır. Ancak bir başkasının duygularını zedeleme gibi bir amacı da yoktur. Tartışmalarda cesaretinin kırılmasına kolayca izin vermez. Açık sözlü ve fazlaca serbest tavırları sizin ölçülü olma duygunuza terstir. Yani çenenizi tutmayı biraz da olsa başarırsınız. Harcamalarla ikinizin de başı derttedir, ikiniz de para biriktiremezsiniz.

Terazi erkeği ile çok hoş sohbetler edebilirsiniz. Normalde ilginizi bile çekmeyecek konularda sizi ve başkalarını heyecanlandırabilme yeteneğine sahiptir ve bir çırpıda iltifât edebilen, ama aynı zamanda söylediğine inanan tam bir centilmendir.

Yay Kadını - Akrep Erkeği
Yay kadını Akreplerin tutku dolu yapısına engel olur. Özgürlük ve bağımsızlık dürtüsünü takip etmeye kalktığında terslik çıkabilir, çünkü Akrep güvenebileceği sadık bir arkadaşa ihtiyaç duymaktadır. Su ve ateşin bir karışımı: Sıcak geceler ve fırtınalı günler.

İlginç ve büyüleyici bir eş olan Akrep erkeği hayatınızın merkezi olmak ister. Bu arada bireysel olarak ilgilendiğiniz birçok şeyin yarı yolda kalacağı da açıktır. Onun üzerinde hakimiyet kurma ya da onu yönetme gibi bir şansınız yoktur. Bu ana kadar ki inançlarınız ve bakış açınızdan, onün bir el hareketiyle şüphe edebilirsiniz. Bu ilişkide kimliğinizi kolayca kaybedebilirsiniz. Cinsel açıdan istek ve hayallerine uyum göstermenizi ister. Sizi başka bir erkekle flört ederken yakalarsa, azgın bir boğaya dönüşür. Sonra da kavga etmekten çekinmez. Akrep erkeği kendine haksızlık edildiğini hissederse, kin duymaya başlar. Kendinizi zehirli iğnesinden koruyun! Daima hakimiyeti elinde tutmayı isteyen bir tiptir. Bu onu sevilmeyen biri yapar ve neden çok az gerçek dostunun olduğunu da açıklar.

Çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerinizi mümkün olduğunca ortak kılmaya çalışmalısınız, çünkü tüm itina ve duygularınızı çocuklar üzerinde yoğunlaştırmaya eğilimlisiniz. Bunu sevgili ufaklıklar, nadiren kaldırabilirler.

Eğer bu adama mümkün olduğunca çok itina göstermeyi ve yönlendirmeyi yaşamınızın bir görevi olarak görürseniz, Yay kadını ve Akrep erkeği arasındaki ilişki tamamıyla olumlu sonuçlanacaktır. Ancak bu, ikiniz arasındaki farklılıklardan doğan sorunların, büyük bir hoşnutluk içinde çözülebileceği anlamına gelmemelidir.

Yay Kadını - Yay Erkeği
Birçok ortak nokta nedeniyle heyecan verici bir kombinasyon. Olaylar ikinizin de istediği gibi gitmese bile olaylara bakış açınızın mizah anlayışı içermesi, bu ilişkinin ön önemli noktasıdır. Yay erkeğini av lamada biraz zorlanacaksınız, ama zaten evlenmek için acele eden kadınlardan değilsiniz.

Kimse sizi sorumluluk almaya zorlamadığı ve kararları sürünceme de bıraktığınız için, hayatta sorumsuzca sürüklendiğiniz duygusuna kapıldığınızda, oldukça fazla zorluklarla karşılaşacağınızı hesaplamalısınız. Her ne kadar çok yetenekli biri olsa da Yay erkeğinin bile bazen desteğe, her şeyden önce de ona neyin ne olduğunu söyleyen bir kadına ihtiyacı vardır. Yay insanları, kalplerini dillerinde taşır; başkalarına sık sık hoppa ya da otorite gibi görünse de onun içinde ne sakladığını siz çok iyi bilirsiniz. Finansal konular da ikiniz de şanslı değilsiniz. Buna rağmen aile finansını göz önünde tutmalı ve gelecek için kara gün parası ayırmalısınız.

Yay eşiniz kolayca abartıya kaçtığı ve bazen zayıf davrandığı için, onu dikkatle izlemelisiniz. İçki ve kumar düşkünlüğü tam bir felaket olabilir. Burada sizin kötülemeleriniz karşısında kendine meydan okunduğunu düşünür.

Daima bakımlı ve çekici görünmenizden hoşlanır ve bunun için ne kadar para harcadığınızla ilgilenmez.

Onu istediğinizi, ona hissettirin. Böylelikle size olan ilgisini asla kaybetmeyecektir.

Yay Kadını - Oğlak Erkeği
Sakın kanmayın! Oğlağın soğuk ve çekingen tarzının altında tutku, romantizm ve derin duygularla dolu bir erkek var. Sizde aradığı heyecanlı bir macera değildir, kalbinde yalnızca gerçek sevgi vardır. Böylelikle ilişkiniz -ilişkiniz için inisiyatifi ele almak zorundasınız- sempati ve iyi davranışı esirgemediğiniz sürece "yıldızlar"ın olumlu etkisi altında kalacaktır. Oğlak erkeği akıllı, esnek fikirli ve çok disiplinlidir. Mesleğinde tam anlamıyla faaldir. Kariyer ve başarı, her şeyden önce de şefin verdiği görevler onun için çok önemlidir. Siz eğlenmeyi sever; hayattan zevk alıp yeni insanları tanımayı isterken, yeni ilişkiler kurmak ona zor gelir. Bu nedenle de en fazla bir iki tane gerçek arkadaşı vardır. Kötü günündeyse nedeni genelde kendi de bilmez en iyisi onun gözü önünden çekilmektir, çünkü ağzınız dan bal aksa bile, onu uyuşukluğun dan kurtaramazsınız. Para konusunda bakış açınız, gerçekten farklıdır. Yaşlılık ve hayat sigortası ona büyük kazanç sağlayacaktır. Buna karşın siz parayı eliniz de tutmazsınız, masraflarınıza "mantıklı" ve "gerekli" demek yanlış olurdu.

Eğer karşıt grupların birbirini çektiğine inanıyorsanız, Oğlak erkeğiyle bir ilişkiye girip, farklı düşünce ve ilgi alanlarınızla mutlu olmaya çalışabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın: Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir.

Yay Kadını - Kova Erkeği
Mantıklı ve cesaretli Kova erkeği bu ilişkiyi dengede tutabilir ve sız de bu geleneksel olmayan erkekle iyi anlaşabilirsiniz. Size âşık olduğunda, kalbinizi fethetmek için gök yüzünden yıldızları toplayacaktır. İkiniz de kıskanç değilsiniz ve hakimiyet kurmak istemezsiniz. Neşeli ve fantazi dolu bir çift oluşturuyorsunuz ve macerayı, hayatı ve tabii ki seksi özgürken seversiniz. Kova erkeği güçsüz kadınlara ısınamaz, kendi başınıza olayların- üstesinden gelmenize ve kendinizi ispatlamanıza sempatiyle bakar.

Ev idaresi ve evle ilgili tüm ıvır zıvır işleri size bırakacaktır, hatta evi temizleyip yeni masa örtüleri örttüğünüzde ya da taze çiçeklerle odayı süslediğinizde bile bunu asla fark etmeyecektir.

Bir süre sonra tüm enerji ve ilgisinin, tahmininizden farklı konulara ` yoğunlaşmış olduğunu gördüğünüz de, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kova, dünyayı değiştirmek isteyen bir kişidir. En büyük arzusu dünyayı tüm insanlar için bir cennet haline getirmektir. Onunla tüm ha yatınızı paylaşmak ve bu cennette yaşamak amacındaysanız, onun düşüncelerini olanca tutkuyla savunmak zorunda kalacaksınız.

Yay Kadını - Balık Erkeği
Bir Balık erkeğini eş olarak seçer seniz, hayatınız sürprizlerle dolu olacaktır. Daima onun yeni yönlerini öğreneceksiniz: Bir an gayet neşeliyken, başka bir an çok derin bir depresyona girebilir; bu gibi duygu değişimleri, size sık sık soğuk duş etkisi yapabilir. Bu ani değişimler, açık ve dolaysız tarzınız nedeniyle sizi oldukça uğraştıracaktır.

O, duyarlı bir çocuktur ve bazen gerekli olsa bile, ona sert davrandığınızda alınacaktır. Çünkü Balık erkeği 30 yaşına kadar olgunlaşmadıysa, bundan sonra da çocuk kalacaktır. Ona oynayabileceği bir yer göstermezseniz, sıkıntıdan ölecektir.

Cimri değildir; eve getirdiği parayı dilediğinizce harcayabilirsiniz. Balık erkeği disiplin sağlamaya çalışırken çocuklar tepesine çıksa bile, sevgi dolu ve hoşgörülü bir babadır. Toplum içinde kendisini çok iyi

hissetmesine rağmen, sevgili evi için ideal bir erkektir. Yanan şömine karşısında sizinle baş başa hoş bir sohbet onun için her şeyden daha güzeldir.

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri
Yay Erkeği - Koç Kadını
Koç kadınını anlamak zordur. Soğuk ve uzaktır, yanına yaklaşılmaz ve bazen, erkeklere karşı olduğu his si bile yaratır. Aslında böyle değildir. Bu sadece erkekleri, ona farklı bir bakış açısıyla bakmaya kışkırtmak içindir. Kusursuz, etrafına ışıklar saçan, büyüleyici, muhalefet meraklısı ve iyi bir oyuncudur. İlişkide sözü geçen kişi olmayı ve sizi de par mağında oynatmayı ister. (Dikkat edin de kılıbık durumuna düşmeyin!) İkiniz arasındaki bir evlilik pembe renkler içermiyor! Bu ilişki tamamıyla fırtınalı geçebilir, çünkü siz de özgürlüğünüzden ve kararlarınızdan vazgeçmezsiniz. Siz kendi başına buyruk birisiniz, Koç Havva'nız da fazla kıskanç. Yani kendi başınıza işe koyulmanız pek işine gelmeyecektir. Ancak bu, yine de onun sorunudur, siz hareket özgürlüğünüzün kısıtlandığını ve sevgisiyle sizi bunalttığını hissedersiniz. Kendisinin ve aynı zamanda eşinin başarısı peşinde koşan gerçek bir işkadınıdır.

Mükemmel bir oyuncu olduğu için bu oyunun tüm hilelerini bilir. Ona bir şey anlatmak sizin için çok zor olabilir. Emin olun bir kadın avcısı Koç kadınının düşünebileceği en son kişidir. Zodyak'taki en mükemmel eştir, işte bu da sabrınızın mükâfatı!

Yay Erkeği - Boğa Kadını Venüs'ün etkisi altında olan Boğa kadını eğlenme sanatını çok iyi bilir. İlginizi uyandırmak istediğinde sadece erotik ışınlarını üzerinize yöneltmesi yeterlidir. Bir ölü değil seniz, buna tepki vermemeniz olanaksız!

Boğa kadını duygusal ve sahiplenicidir. Ona âşık olduysanız, karakteri sağlam bir insan olmanız gerekir. Ne istediğini bilir ve mantıksız bile olsa, bu konuda sonuna kadar ısrar eder. Onunla tartışacak kişi geri adım atmaya ya da çekip gitmeye hazır almalıdır. Sadece sıkı bir ilişki onu ilgilendirir ve bu nedenle duygularında çok tedbirli davranır. Hoş bir kızla flört etmenizi affedebilir, ama sizi gerçekten aldatırken yakalarsa, vay halinize! Sadakatsizliği asla affetmez. Uyanıktır ve insanların, her şeyden önce de sizin güçlü ve zayıf noktalarınızı hemen fark eder.

Boğa kadını güzel elbiselerden hoşlanır. İyi ve zevkli giyinir, ama müsrif değildir. Bu arada bütçesine de dikkat eder. Ahçılık sanatında olduğu kadar sekste de sizi şımartacak ve iyi bir eş olacaktır, çünkü çok sadık ve sevgi dolu bir kadındır.

Yay Erkeği - İkizler Kadını
Her şeyden önce gerçekten dengeli bir ilişki! İkizler kadını herkesi cezbetmeyi bilir, çünkü cazibeli, akıllı ve meydan okuyan bir sohbet arkadaşıdır. Ona istek ve beklentilerinizi açtığınızda, karşınızda sizi istekle dinleyen bir insan bulacak ve asla yanıtsız kalmayacaksınız.

Bir konu üzerinde uzun süre konsantre olmak, ona çok zor gelir. Aşkta da bunun bir istisnası yoktur. Özellikle gençken, birçok erkekle ilişkiye girmeye eğilimlidir. Sadece yaşamınızı, kişiliğinizi ve ilkelerinizi değiştirmek ona çok gereksiz gelir ve onu mutlu etmez.

Şaşılacak kadar çok yönlü bir kadındır. Gerçek bir İkizler, bir dereceye kadar bölünmüş bir kişiliğe sahiptir. Güvenilir bir yaşam deneyiminiz olduysa, bu ilişkinin devamı için şansınız vardır.

İkizler kadınının anlayışa çok faz la ihtiyacı vardır. Onu kendinize bağlamayı, emir vermeyi ya da öz gürlük güdülerini bastırmayı düşün meyin. Değişimler, onun yaşam tarzıdır. Özgür ruhlu biridir ve asla al tın kafesi, özgürlüğüne değişmez.

Sıra gelmişken paradan da söz edelim: Paraya çok fazla ihtiyaç duyar. Sadece kendisini değil, sizi ve çocukları da şık ve pahalı şeylerle şımartacaktır.

Sıcak ve nazik olmasına rağmen, birçok kişi onun soğuk olduğunu düşünür. Bunun nedeni duygularından çok, aklına güvenme eğilimidir.

İkizler kadınının gerçekten nasıl biri olduğunu keşfetmek, hayatınızın amacı olabilir.

Yay Erkeği - Yengeç Kadını
Bu kadının duygu dünyasında seyahat etmek için, bir pusulaya ihtiyacınız vardır. Doğruyu bulamadığınızda yolunuzu şaşıracak ve ilişkinizin yönünü belirleyemeyeceksiniz. Nadiren ne istediğini bilir, saat başı fikrini değiştirir. Bu sizi gerçekten çileden çıkarabilir. Bu kadınla ilişki de sadece bir parola vardır: Ya hep, ya hiç.

Yengeç kadını size sevgisini verdiğinde, sizi bambaşka bir insan yapacaktır. Serseriliğinize bir son verecek ve akşamları güzel güzel evinize gitmenizi sağlayacaktır. Ve buna rağmen bu kadının da sizin desteğinize ihtiyacı vardır. Ona çiçekler hediye edin, romantik mekânlara götürün, ne kadar mükemmel ve güzel bir kadın olduğunu günde en az kırk kere söyleyin. Ancak olaylar düşündüğünüz gibi gitmiyorsa, bunu hiç sorun yapmanıza gerek yoktur.

O, erkeğinin tarafını tutan ve kendini onun için feda eden kadınların tipik bir örneğidir -hatta alkolik bir kadın avcısı veya iğrenç bir tip olsanız bile.

Yay Erkeği - Aslan Kadını
Ortak noktalarınız ateş grubunda doğmak, bağımsız olmayı ve kendi ayakları. üzerinde durmayı istemek tir. Aslan kadını ve Yay erkeği arasındaki ilişki bu şartlar altında uzun süreli olabilir mi? Hayır, en büyük engel, farklı ilgi alanlarıdır.

Aslan kadını için hiçbir şey, er kekler tarafından saygı duyulup istenmek kadar önemli değildir. O, sizin için sadece çok şey ifade etmemeli, yegâne insan olmalıdır. Ancak bu kendisi için geçerli değildir. Atılgan ve kışkırtıcıdır, davranışlarını önceden tahmin edemezsiniz. Çok ender durumlar dışında duyguları genelde yüzeyseldir.

Aslan kadını gururludur, söz sahibi olmaya ve hiç kimseden emir almamaya alışıktır. Sadece ona layık olduğunuzda, size iltifat eder, çünkü bir erkeği avlamak için, onu şımartmayı gerekli görmez. Ayrıca siz sahne ışıkları altındayken, o ikinci planda kalmaktan memnun olmaz. En küçük kıvılcım bile bu konuda büyük yangınlar çıkarabilir.

Aslan kadını şımartılmak ister. Mutlu olabilmesi için eşi gerekli her şeyi yapmalıdır. Her şeyden çok takdir ettiği özellikleriniz, esprili olmanız, dürüstlüğünüz ve samimiyetinizdir. Bu özellikler onda da vardır.

İkiniz de aşkı bir macera olarak görürsünüz ve cinsel yaşantınızda as la sıkılmazsınız. Cinselliği sık sık ve severek yaşarsınız. Birbirinize karşılıklı olarak özgürlük tanırsanız, uyumlu bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Yay Erkeği - Başak Kadını
Bu burçta doğmuş kadınlar arasında, hiçbir burçta olmadığı kadar çok evlenmemiş kadın vardır. Onun çekingen, utangaç ve ihtiraslı olduğu iddia edilir. Bunun nedeni, nadiren gerçek benliğini keşfetmeyi bilecek bir erkek bulabilmesidir. Siz doğru kişi olabilirsiniz. Eğer Başak kadınını anlamak istiyorsanız, onu mantığıyla hareket eden, soğuk biri olarak görmemelisiniz. Sadece size güvenebildiği an, gerçek duygularını gösterecektir. İlişki konusunda ciddiyseniz, birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Hayatı kolay yönüyle algılayan bir tip olduğunuz için, bazen çok can sıkıcı olabilen dünya hakkında, onda olumlu düşünceler oluşturmalısınız. Buna karşın Başak kadını da bir yuvayı hoş ve zevkli hale getirmeyi deneyebilir, bu size çok da ters değildir. Eviniz zenginliğinizdir, burayı yönetecek, titiz bir düzen kuracak ve temiz olmasını sağlayacaktır. Buna göre hareket edin ve ayakkabılarınızla yeni silinmiş halı üzerinde gezinmeyin. Karşı gelinemez bir ahlak anlayışı vardır, seks onun için bir eğlence aracı olmaktan çok, üreme aracıdır ve bazen bu konuda gerçekten hayal kırıklığına uğrarsınız. Size göre en büyük faydası tutumluluğudur. Akıllı bir tüketici olarak parayı son derece dikkatli ve gerekli olduğu zaman harcar.

Yay Erkeği - Terazi Kadını
Benzer ilgi alanlarınız ve bakış açılarınız var. Bu kibirli, yaşam dolu ve rasyonel düşünen kadına önem vermelisiniz. Uyum için çabalar, akıllıdır ve talep edildiğinde ön plana çıkmayı ya da daha yararlı görünüyorsa, arka planda kalmayı bilir. Asla sizin aile reisliğinizden şüphe etmeyecektir, ancak yokluğunuzda her şeyin yolunda gitmesini de sağlayacaktır. Terazi kadını, özgürlük isteminize saygı duyar, onun yanında sınırlandığınız ya da bir kılıbık olarak damgalandığınız hissine asla kapılmazsınız, çünkü erkeğinin, gerçek bir erkek olmasını ister. Evliliğini-zin itici gücüdür ve ilişkinizde sevgi ve romantizmi ayakta tutmayı iyi bilir, hatta geçmişte birkaç evlilik de neyimi yaşamış olsanız bile.

Bu kadın daima aktiftir. Çünkü Venüs'ün etkisi altındadır. Aile ve iş yaşantısının yanında birçok farklı ilgi alanları vardır ve sizin hobilerinizle de ilgilenir. Sizin mesleki başarınızı kalpten arzu eder. Bunu sadece para yüzünden değil, işinizden memnun olduğunuzda, diğer her şeyin de yolunda gideceğini bildiği için yapar. Terazi kadınına güvenebilirsiniz, sizinle çok iyi geçinecektir.

Yay Erkeği - Akrep Kadını
Onun hayallerinin erkeğiyseniz, sizin sürüden farklı biri olduğunuzu hemen anlar. Başka kadınları göremeyecek kadar gözlerinizin kamaşması uzun sürmeyecektir. Plüton tarafından yönetilen Akrep kadını her şeyi çok ciddiye alır: Aşkı, hayatı ve her şeyden önce de kendisini. Gerilimin olmadığı bir ilişki ona göre değildir. Buna karşın siz kavga etmekten, hele hele sizin için bir şeyler ifade eden insanlarla kavga etmekten, nefret edersiniz. Görüyorsunuz, bu kadınla yaşam hiç de kolay olmayacak.

Akrep kadını akıllıdır, inatçıdır ve sezgileri çok güçlüdür. Onu aldat mayın ve hayal kırıklığına uğratmayın. İntikamı korkunç olabilir. Seks, hayatında önemli bir rol oynar. Yatakta kibirli ve ihtiraslıdır, çoğu erkek onun taleplerine yetişemez. Umarız siz de bu erkeklerden sinizdir! Bu kadın sizde karar kıldıysa, şımarabilirsiniz, çünkü o son derece seçicidir.

Yay Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını sohbet etmeyi ve kendisiyle sohbet edilmesini sever, can sıkıntısına asla dayanamaz. Açıksözlüdür ve dürüsttür. Onunla beraberken neyle karşı karşıya olduğunuzu daima bileceksiniz. .Duygusal açıklı ğı sizi şaşırtabilir. Ne kadar çok ortak ilgi alanınız olursa, ilişkiniz o kadar iyi yürür. Bu ilişkide seks en önemli rolü oynuyorsa, ilişki uzun sürmeyecektir. Yay kadını iyi bir dinleyici, eğer spor ve macerayı seviyorsanız iyi bir arkadaştır. Ev sahibi olarak etkileyici insanları bir araya getirmeyi ve her sohbeti canlandırmayı iyi bilir. O, yönetilmeye boyun eğecek bir kadın değildir ve ona emir vermeye çalışmanıza dayanamaz. Düğünden sonra Yay kadınının halâ bir işte çalışmak istemesine karşı çıkmazsınız, çünkü o, aile ve işi beraber yürütmeyi ustaca başarır.

Yay Erkeği - Oğlak Kadını
Oğlak kadını asla bulutların üzerinde uçmaz, tersine ayakları yere sımsıkı basar. İhtiraslı olmasına rağmen, ahlaksızlığa cesareti yoktur. İnsanların ona hayran kalmasından ve kendisine kur yapılmasından hoşlanır, ama ona asla tam anlamıyla sahip olamazsınız. Ne istediğinizi bilir, ancak onun ne düşündüğünü siz hiçbir zaman bilemezsiniz. Yine de telefon numarasını asla unutmayacağınız bir kadındır.

Sabırlı, güçlü ve dirençli biridir. Fırsatları değerlendiren bir kadındır ve tıpkı sizin kadar hırslıdır. Başarı ona çok şey ifade eder. Yaşamınızın itici gücüdür ve ona ihtiyacınız vardır. Tutumlu ve zevkli biridir. Bunu yuvanızı döşerken size ispat edecektir. Başka bir erkekle flört, Oğlak kadını için sadece zararsız bir eğlencedir.

Yay Erkeği - Kova Kadını
Kova kadını duyarlıdır ve güçlü bir idrak yeteneği vardır. Meydan okumak hoşuna gider ve her şeyle başa çıkabileceğine inanır. Ona emirler veren insanlara dayanamaz. Koyduğu kuralları önemser ve anlaşmalardan hoşlanmaz, Kovalar idealisttirler. Bağımsız olma ve kendi ayakları üzerinde durma çabası ikiniz için de aynı derecede önemlidir. İlişkinizin devamı, sizin nasıl bir birliktelik düşlediğinize bağlıdır. İdare etmeyi çok iyi başardığı bakımlı ve rahat bir yuva, bu kadını mutlu etmeye yetmeyecektir. Diğer yeteneklerini de sergileyebileceğini bilir. Kova kadını kıskanç değildir ve eve geç kaldığınızda hiçbir zaman bir açıklama beklemez.

Bu kadın kusursuz bir arkadaş arar ve karar vermekte çok zorlanır. Onun dört gözle beklediği ırk ve renk onun için önemli değildir onu sevebilecek bir erkekseniz, beraber çok mutlu olabilirsiniz.

Yay Erkeği - Balık Kadını
Gizemliliğin ve güzelliğin gezegeni olan Neptün tarafından yönetilen Balık kadını, kadınsı, mantıklı, sezgileri güçlü ve cinsel yönden çekicidir.

Masum ve çaresiz görünüşü koruma içgüdünüzü harekete geçirir. Sizin yanınızda yaşam, onun için gerçek bir fedakârlık anlamına gelir.

Kendine güvensizliği nedeniyle liderlik rolünü ve tüm kararları severek size bırakır. Entrikalardan çok iyi anladığı için sonuçta istediğine ulaşacaktır. İhtirasını daima dizginler, onu heyecanlandırmayı kolayca başaramayacaksınız. Balık kadını aktif bir insan değildir. Sık sık rüya ve hülyalara kendini kaptırır. Eğer cinsel fantazilerini gerçekleştirmeyi başaramazsanız, bu kadını çok mutsuz edersiniz.

Balık burcunda doğanlar, çok iyi bir eş ve sevgi dolu bir anne olabilirler, çünkü çevresindeki insanları mutlu etme yeteneğine sahiptirler.

Arası İyi Olduğu Burçlar
Çok iyi : Koç ve Aslan
İyi : Oğlak, Kova, Terazi ve Akrep
Kötü : Balık (çok içe dönük) İkizler (yüzeysel) Başak (dar kafalı)
Ne iyi ne kötü : Boğa ve Yengeç

Sağlık Eğitim ve Mesleki Eğilimler
Yay burcunda doğanlar, sağlıklı bir yapıya sahiptirler ve güçlü bir bünyeleri vardır. Vasatın üstündeki dirençleri, onları uzun yıllar ayakta tutacaktır. Temiz hava sizin için çok önemlidir, doğada bulunmak sinir sisteminiz için son derece yararlıdır. Hareket ihtiyacınızı uzun süre kısıtlamanız zararlı olabilir ve ger çekten yavaş yavaş çöküşle sonuçlanabilir.

Yay, nadiren hastalanır, ama bir kere yatağa düşüp, hareketsiz kaldı mı, huzursuz ve neşesiz olur.

Siz doğuştan sporcusunuz. Aktiviteleriniz size güç vermesine rağmen, bazen sağlığınızı ciddi şekilde zorluyor ve organizmanıza aşırı yükleniyorsunuz. Sonuçta hastalıklara daha yatkın oluyorsunuz. En sık rastlanan rahatsızlıklarınız mafsal iltihabı, siyatitik, romatizma, kalçada yaralanmalar, hazımsızlık ve guttur.

Uygun Meslekler
1- Yabancı dil ve yabancı ülkelere yolculukla ilgili meslekler:

* Çevirmen, filolog
* İhracatçı, ithalatçı, büyükelçi, araştırmacı
* Pilot, hostes, gemici
* Rehber, seyahat acentasında memur

2- Kültürel meslekler :

* Doçent
* Filozof
* Din adamı
* Hukukçu

3- Spor ya da hayvanlarla ilgili meslekler:

* Binicilik öğretmeni, jokey, at bakıcısı
* Jimnastik öğretmeni, dansçı

4- İlişki kurmaya bağlı meslekler

* Basın sözcüsü
* Halkla ilişkiler

İş Hayatı
Girişimci, yaratıcı ve kendine güvenen birisiniz. Geçiminizi nasıl sağlamak isterseniz isteyin, ürünlerinizi ve çabalarınızı takdir edecek bir topluluğa ihtiyacınız vardır. Örneğin çok iyi bir hatip olabilirsiniz ya da bir şeyler yaratabileceğiniz bir işte de aynı sonucu elde edebilirsiniz.

Gerçeklere olan inancınız ve olayların temeline inme eğiliminiz sizi bir savcı, politikacı ya da yargıç yapabilir. Öğretmen ya da profesörlük sizin için kötü bir meslek değildir, çünkü bu alanlar Yayın, insanların kaderini belirleme isteğine denk düşmektedir. Ticari konularda çok güçlü bir sezginiz var ve mükemmel bir iş arkadaşsınız. Gençlik yıllarında sık sık işinizi değiştirecek, ama sonradan bağımsız çalışmak ya da yönetici olmak için en iyi şartları elde edeceksiniz. Siz, çalışanlarına geniş bir hareket alanı tanıyan demokratik bir yöneticisiniz.

Her şeyden önce hayatınızda esaslı bir şeyler yapmak istersiniz, bir yere gelmek için gerekli hırs ve inisiyatife sahipsiniz.

Etiketler : fal, fallar, burç, burçlar, yay, astroloji
Son düzenleyen Morrigan; 7 Şubat 2007 13:37
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
YAY BURCU 2006 YORUMUseparator
yay2

Sponsorlu Bağlantılar
YAY BURCU

Yay burcunda doğanlar bu yıl içerisinde yaşama bakış açılarını neredeyse kökten değiştirdiklerinden, kolay inişleri az ama daha çok çıkışlarla bezeli bir rota izleyecekler. Güneş ve Ay tutulmaları sayesinde geçen yıl, Yayların taze başlangıçlar yapmalarına, ikili ilişkiler içerisindeki çıkmazlarına ve yaratıcılıklarına konmuş olan ambargodan birer birer kurtulmuşlardı. Birbiri ardı biriken, çözüleceklerine bir düğüm yığını hali alan sorunlarından Yay burcunda doğanlar 29 mart 2006 tarihinde gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla ile birlikte kurtulacaklar. Böylesi bir yükten kurtulup ferahladıklarında yaptıkları, listeledikleri plan ve projelerini hayata geçirmeye başlayacaklar ve doğru yer ve doğru zaman mefhumunun farkında oldukları halde yükselme ve istikrar yakalayacaklar. Plüton gezegeninin, kontrol edilemez enerjisi aracılığıyla uzun süredir kökten değişimlere uğradılar. Bu kökten değişimin baskısını özellikle burcun son beş gününde doğanlar daha detaylı ve derin hissediyorlar. Bu değim içerisine girdiklerinin farkına varan Yay burcu insanları değişime karşı koymak yerine değişimle birlikte mesafe kat etmeyi tercih etmeliler. Bu şekilde, değişimle birlikte gelen-kabuk değiştirme durumunu sancısız ve çabuk gerçekleştirmeleri mümkün olabilir. 2006 Haziran 7 –Temmuz 21 arası hukuki ve akademik handikaplar yaşamamak için kural yada yönetmeliklere uygun hareket etmeniz gerçek anlamda lehinize bir tablo çizecektir. Sıkı bir sınav yada denetimden geçmeniz gerekecek buna müteakip talep ettiğiniz belgeler ve izinler elinize sorunsuz ulaşacaktır. 2006 yılı tüm Ocak ayı ve 21 Şubat a kadar rahat para koşulları yakalayabilir bu nakit para fırsatını yatırım amaçlı kullanmayı düşünebilirsiniz. Bazı durumlarda işlerinizi çözebilmek ve yoluna koyabilmek için daha fazla fiziksel çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kazanan taraf olabilmeniz için soğukkanlı ve bilinçli bir tavır içerisinde olmanız size oldukça puan kazandıracaktır. İki ay evvel üzerinde çalışmaya başladığınız konularla ilgili olumu gelişmeler yaşayacaksınız.
YAY ERKEĞİà İkna etme becerinizi kullanmanın zamanı geldi! Yeni konulara el attığınızda bollukla karşılaşacak çevrenize kendinizi bariz bir şekilde ispatlayabileceksiniz İsterseniz güçlü biriyle hareket edebilirsiniz ve onun olanaklarından yararlanarak risklerinizi minimuma indirmeniz de mümkün. Ayrıldığınız kişi hakkında önemli haberler alabilirsiniz. Ortada olmamasına rağmen çekim kuvvetinden kendinizi alamıyorsunuz.

YAY KADINIà Tanıştığınız bu kişi ile bir yolculuğa çıkmak eş adayınızı analiz etmeniz ve ne kadar uyum içinde olduğunuzu gözlemlemek için iyi bir fırsat olabilir. Gücünüz ve moraliniz yüksek. Yalnız sözlere ve konuşmalara dikkat edin, ufak tefek imalar ve dedikodular moralinizi düşürmemeli. Yaşadıkları yerden uzun süreliğine ayrılmak isteyenler inceleme yapmak için şehir yada ülke dışına çıkabilirler.

İŞ VE PARAà Bu aralar önce para ile ilgilenmelisiniz. Yeni fırsatlara 2006 yılında müthiş kapılar açacaksınız. Yaratma gücü gereken konularla ilgilenmelisiniz. Yıldızların sizi desteklemesinden dolayı ortaya kusursuz şeyler çıkarma şansınız yüksek ve bunu kullanmalısınız. Bu iş atılımınızda orta vade de kendini gösterecek kazanç uzun vade de daha da çok artacaktır. İşi çok ciddiye alacağınız, önemli adımların atılacağı bir dönem…


AŞKà Yeni yıl 2006 nın Şubat ayının ilk iki haftasında düşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yalnız bir hafta on gün kadar duygularınızı kontrol altında tutmanız yararınıza olacaktır. Yalnızsanız ya da eşiniz veya partneriniz varsa kuşku ve kıskançlıktan kurtulmak için neredeyse bir perhize girmeniz gerekebilir. Sevgilinizin ya da eşinizin her zaman yanında olduğunuzu göstermek aranızda ki bağları kuvvetlendirecektir.

SAĞLIKà Spor yapıyor olmanız sağlığınız adına çok önemli bir gelişme. Ancak gelişigüzel spor yapıyor olmanız sizi ilerisi için biraz zorlayıcı risk taşıyabilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin. İrade gücünüz ve canlılığınıza rağmen zaman zaman enerjisiz kalıyorsunuz. Bedeninizin zayıf gördüğünüz tarafları varsa egzersiz ile bunları gidermeye çalışabilirsiniz. Fiziksel hareketliliğiniz sizin yararınıza.

ŞANSLI TARİHLERà 7 Şubat -16 Mart 2006 tarihleri arasında Venüs’ten bolluk ve kazanç elde etmek adsına yoğun bir enerji alacaksınız ve bu sayede elinize büyük miktarlarda para geçecek. Bunun dışında Merkür ‘ün geriye doğru gitmeye başladığı 5 Mart – 8 Nisan tarihleri arsında bu faktör iyi ve güzel haberleri doğru değerlendirmenizi engelleyebilir. Aynı dönem içinde paranızda artış sağlayıp hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
RİSKLİ TARİHLERà 21 Şubat – 18 Nisan 2006 tarihleri arsında ortaklık veya evlilikten kaynaklanan borçları düzenlemeye ve taksitlendirmeye ayırmalısınız. Aksi halde kamu davaları ve haciz işlemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 19 Haziran da Venüs ün koruyucu enerjisine rağmen, Uranüs etkileriyle evinizi su basma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer Burçlarla İlişkisi
Yay ve Koç

İki ateş elementinin beraberliğinden parlak kıvılcımlar çıkacaktır. Bu, çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkinizde ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi biliyorsunuz.


Yay ve Boğa

Bu zor bir beraberlik olacaktır. Bu ilişkiyi devam ettirebilmek için karşınıza çıkacak çıldırtıcı engellere hazır olun. Boğa pratik toprak elementidir. Sizin gibi ateş elementi yani iyimser, neşeli ve canlı değildir. Ailesine ve topluma derin bağlarla bağlıdır.



Yay ve İkizler

Bu ilişki yüksek zeka üzerine kuruludur. Çocuğunuz olursa IQ' su çok yüksek olacaktır. Beraberliğinizde ufuklarınızı genişletmek ve sürekli yeni şeyler keşfetmek ön planda olacaktır. Kısacası İkizler burcu sizin için en doğru seçimdir. İkizler, günlük haberler üzerinde yoğunlaştığı için gazetecilerin burcu olarak bilinir.



Yay ve Yengeç

Bu oldukça zor bir ilişki olacaktır. Yürümesi için çok çaba göstermelisiniz. Öncelikle zorluklara bakalım. Temelde çok farklısınız. Sevgiliniz Yengeç su elementidir, duygusal ve karamsardır. Günlerce somurtuk ve depresif halde dolaştığı için sinirlerinizi bozacaktır.


Yay ve Aslan

İki ateş elementinin beraberliğinden çakan kıvılcımları görebilirsiniz. Bu harika ve tutkulu bir ilişki olacaktır. On üzerinden on veriyoruz! İkinizde macera ve sağlıklı seks dürtülerine sahipsiniz. Aranızda müthiş bir ten uyumu olabilir.


Yay ve Başak

Toprak elementi Başak ile ateş elementi Yay'ın arasındaki çekim keskin zekaların çekimidir. En sonunda zekası ile sizi alt edebilen birini buldunuz. Başak burcu detaycı, kararlı, politik ve konuşkandır. Patronunuza onu tanıştırmaktan gurur duyarsınız.


Yay ve Terazi

Bir Terazi'ye aşık oldunuzsa kendinize çok uygun birini buldunuz demektir. Terazi hava elementidir, siz ise ateş. Bu ikisi birbirine çok uygundur. Terazi ile birlikte iken arkadaşlar ve sosyal olaylar içinde olacaksınız. Terazi burcu kesinlikle evde oturamaz.



Yay ve Akrep

Fazla ileri gitmeden durun! iyi düşünmelisiniz. Akrep insanı gizemli havası ve seksiliği ile sizi çekmiş olabilir. Belki de hiç kimsede rastlamadığınız derin duyguları ve tutkusu sizi çekmiştir.Yay burcu olarak siz bu ilişkiye canlı sohbetler, seyahat ve yüksek eğitim katabilirsiniz.



Yay ve Yay

Eğer başka bir Yay'a ilgi duyuyorsanız onun zekası, engin bilgisi ve konulara olan hakimiyeti sizi çekmiş olmalı. Onunla üniversitede ya da bir seyahat sırasından tanışmış olabilirsiniz. Birlikte iken hayatınız eğitim, seyahat ve eğlenceli sporlarla dolu olacaktır


Yay ve Oğlak

Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel olabilir. Oğlak burcu size işle ilgili akıllı fikirler verecek, gelecekle ilgili (özellikle finansal açıdan) planlar yapmanıza yardımcı olacak ve size sağlam bir zemin hazırlayacaktır.


Yay ve Kova

Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! Kova burcu ile aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür. İkinizde politika, insan hakları, teknoloji ve topluma etkisi, çevre gibi konularla ilgilisiniz.


Yay ve Balık

Yay burcu ve Balık burcunun beraberliği kolay olmayacaktır. Gene de ikinizde değişken burçlar olduğunuz için esnek yapılarınızla aranızdaki problemleri halledebilirsiniz. İlişkinizde sorun yaratabilecek konuları belirleyelim, siz de önleminizi alın

asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
11 Kasım 2006       Mesaj #3
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Yay
Yay burcunun özellikleri: Felsefe, din; bağımsızlık, özgürlük, eğitim, olgunluk, iyi niyet, sporda basarı, hayal gücü, çabuk bıkma, sabırsızlık, ani ilgi, neşe. Yay burcu için Jüpiter'i tanımlayan sözlere de bakın.

YAY BURCU:
Dokuzuncu Burç. Değişken, ateş ve erkek.
(22 Kasım'la 22 Aralık arası)
Yay da ateş grubundandır, ve değişir nitelikte bir burçtur. Neşe ve bolluğu temsil eden Jüpiter bu burcun yöneticisidir. Böylece Yay insanı enerji, canlılık, koşullara uyabilme özellikleriyle başarıya gidebilir. Buna Jüpiter'in verdiği büyük tahll de eklenirse insanın her istediğini elde etmesi mümkûndur.
Yay Burcu insanı olarak özgür­lüğünüzü, bağımsızlığınızı başka her burcun insanından daha çok seversiniz. Patronlardan, diktatör­ce davranışlardan nefret eder, za­yıflara, çaresizlere yapılan saldırı­ları kendinize yapılmış gibi görür­sünüz. Kendine güvenen, görüşle­rinde samimi, açık sözlü ve yargı­larını saklamayan birisiniz. Hırslı, dürüst bir insansınız. Sizdan baş­kaları ne yönelecek şey dostluk ve iyi niyettir. Bu karşınızdaki bu dostluk ve iyi niyete değmediğini gösterlnceye kadar devam eder. Simgeniz okçu... Yarı insan, yarı at. Ağzınızdan çıkan sözler genel­likle bir ok gibi uçuyor, gidip he
defini buluyor. Bilime, felsefeye ve dine saygılısınız. Açık sözlü, dürüst ve dobracı olduğunuzdan, etraf ınızdakileri sık sık kırarsınız. Yay burçluların ağzından çıkan söz katı, insanın içine işleyen, kı­rıcı bir söz olabilir. Ama genelde cömert, zeki, umutlu ve neşelisi­niz. Yardımsever, hırslı ve aktif bir yapınız var, cesaretinizi de kolay kolay kaybetmiyorsunuz. Hızlı he­saplar yapabiliyorsunuz, ileri gö­rüşlülüğünüz hemen hemen keha­netin sınırlarını zorluyor. Olayların sonucunun nereye varacağını her­kesten daha iyi ve doğru tahmin edersiniz. Aynı şey ticaret girişim­leri veya özel ilişkiler için geçerli. O dürüst, cömert, yardımsever ya­pınız gözönûne alınırsa, başkala­rının zaman zaman sizden yarar­lanmak istemelerine şaşmamak gerekir. Bereket versin kişileri ve durumları ölçebilme yeteneğiniz
bu girişimleri açık seçik görebil­menizi sağlıyor. Sizi uzun süre kandırabilecek insanların sayısı pek az. Kasım-1 Aralık arasında doğmuşsanız, Yay dekanatı sizin için iki kat geçerli demektir. 1-11 Aralık arasında doğanlar, Yay Bur-cu'nun Koç dekanatına bakmalı, o ateşli, önce burcun etkilerini de aramalıdırlar. 11 Aralık -21 Aralık arasında doğanlar Aslan Burcu'nun o gururlu, soylu izlerini oku­yup kişiliklerini izleyebilirler.

DETAY SEVMEZ

Yay Burcu insanı, parlak zekâ­lıdır. Büyük iş ve olaylar onu ilgi­lendirdiği için ayrıntılar üstünde pek durmaz. Ayrıca çift karakterli sayılan bu burç insanı biraz da sa­bırsızdır. Onun için önemli olayla­rın ayrıntılarından sıkılır. Bazen bu yüzden bilgisini derinieştlremeyen, düzeyde kalan biri de olabi­lir.
Yay Burcu insanının kendisi de kafası da özgür olmalıdır. Her türlü spora özellikle açık hava sporlarına ilgi duyabilir. Bu arada kalça ve bacakları çalıştıran, ata binmek gibi sporlar daha da hoşu­na gider. Bu burç İnsanı zekidir ve yeniliklerden çok zevk alır. Ama buna karşılık ilgisinin çabuk sön­mesi ve sıkılması tehlikesi de var­dır. Sadece çok sevdiği, büyük il­gi duyduğu konularda derin bilgi edinebilir. Fakat her şeyle ilgili ufak tefek bilgisi olmasını da is­ter.
Jüpiter, yönettiği burca olgun­luk verir. Bu arada burç insanının düşünür olması için de imkânlar hazırlar. Dolayısıyla da Yay tipi din ve felsefeye büyük bir ilgi besle­yebilir.
Yay insanı çok yetenekli olma­sına rağmen çabuk bıkması yü­zünden en önemli planları bile ya­rıda bırakabilir. Hayal gücü de faz yine İkizler gibi sürüp giden işle­re bağlanmayı sevmez.
Yay Burcu, ateş grubundan ol­duğu için ihtiraslıdır ama bağım­sızlığı da çok önemlidir. Onun için sevse bile kolay kolay bağlanmaz. Ancak hem beğeneceği hem de kendisini kısıtlamayacağına inan­dığı birini bulursa bağlanabilir ve kendisi gibi kültürlü, kafalı bir eş ister. Diğer taraftan Yay Burcu in­sanı iyi ahbaptır. Toplumda daima aranılan, beğenilen tiptir. Nezake­ti ve başkalarının özgürlüğüne saygınlığı ve iyi niyeti ile toplum­da kendisine iyi bir yer yapar. Yay Burcu da kendisine iyi bir yer ya­par. Yay Burcu insanı talihlidir. Bu talih pekçok alanda ona yardımcı olur.
Yay Burcu insanı, ideal bir öğ­retmen olur. Yüksek öğretim, hu­kuk, din, felsefe, edebiyat alanı, spor, büyük ticaret, uzak ülkeler­le ilişkiler gibi alanlarda başarı sağlayabilir.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi
Son düzenleyen asla_asla_deme; 17 Haziran 2009 13:58
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yay1

Yönetici gezegeniniz: Jüpiter (Bolluk, neşe ve zenginlik kaynağıdır)
Grubunuz: Ateş, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Kendine güven
Özelliğiniz: İyimserlik ve girişimcilik
Emeliniz: Büyük üne kavuşmak
Amacınız: Çok gezip görmek, çok şeye kavuşmak
Yenmeniz gereken huyunuz: Başkalarını küçümsemek
Olası hastalıklarınız: Kalça ve uyluk hastalıkları, siyatik, romatizma, akciğer hastalıkları
23.11 - 02.12Yay burcunun ilk on gününde doğan ve Yay burcu ile Jüpiter etkisindeki kişiler felsefe, yabancı dil ve din konularına ilgi gösterirler. Yabancı ülkelere seyahat etmekten, buralarda yaşayan farklı kültürlerdeki insanlarla iletişim kurmaktan hoşlanırlar. Tutamayacakları sözleri vermeleri sık sık başlarını ağrıtabilir.
03.12 - 12.12Yay burcunun ikinci on gününde doğan ve Koç burcu ile Mars etkisindeki kişiler lider veya kahraman olma dürtüsü taşırlar. Bu uğurda anlamsız inançlara kapılıp yanılgıya düşmeleri mümkündür. Heyecan ve serüveni severler.
13.12 - 21.12Yay burcunun üçüncü on gününde doğan ve Aslan burcu ile Güneş etkisindeki kişiler diğer Yay'lara göre daha iyimserdir. Toplumda iyi bir sosyal statüye ulaşıp, politik, dinsel ya da eğitim konularında başarılı olabilirler.
Yay, hayatı kimsenin sevmediği kadar sever ve gayretle ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Orta karar başarılar ve geleneksel düşünüş, ona göre dehşet vericidir. Onun ihtiyacı, iyi bir yaşam ve yeni düşüncelerin keşfedilebileceği özgür bir ortamdır.

Yay insanları iyimser, canlı, atılgan, zeki ve rollerinden çok emindirler. Cesaretlerini kanıtlayabilecekleri her fırsatı değerlendirirler ve kendilerine yararlı olacağını düşündükleri insanlarla ilişki kurarlar. Yay umudunu, ünlü ve tüm dünyada takdir görmüş, sıra dışı yetenekleri olan kişilere bağlar. Dünyadaki güçlü ve büyük kişilerin yaydığı ışıkla güneşlenir, başkalarının yaptığı işlerle övünmekten çekinmez. Bu burç bir yönetici olarak tanınır. Fakat davranış tarzı ve yapısı her zaman çok sempatik değildir.

Yay insanı, olağanüstü değişkendir. İster istemez Yayı etkileyen ve bir kuğuya ya da bir buluta dönüşebilen Jüpiter akla gelir. Daima yeni ülkeleri keşfetmek onun için çok caziptir. Merakı tatmin olduğunda, bu bölgeler onu artık pek ilgilendirmez.

Yayın bilinen kendine güveni, diğer insanlar üzerinde tıpkı bir kıvılcım etkisi yapar. Bu burç, tereddütlü arkadaşlıkları kayıtsızlıktan kurtarmayı bilir. Bu sırada birçok ceviz kıracaktır. Ancak Yay bunu öyle hoş bir şekilde yapar ki cevizlerin sahibi bundan dolayı darılmaz. Yayı yanlış bir konuda kendini tehlikeye atmakla suçlarsanız, en iyi amaçlara sadece onun sahip olduğu konusunda kendini haklı göstermeye çalışacaktır.

Bir Yayla geçinmek öyle çok kolay değildir. Diğer yandan bu burç olmasaydı, Adem ve Havva’ dan beri dünyada pek bir şey değişmezdi. Acaba Yayın hayatı nasıl geçer? Her şey asi bir gençlik dönemiyle başlar. Yay her konuda erken olgunlaşmış biridir. Yeni deneyimler elde etmek ve eserleriyle sansasyon yaratmak için yanar tutuşur. Benzer şekilde girişimci Koçlardan farklı olarak,Yay daima hareketlerinin sonuçlarına katlanmaya hazırdır. Çok gelişmiş ve güçlü bir sorumluluk duygusuna sahiptir. Eğitimi için aldığı parayı, eğlence yerlerinde harcamış olan genç bir Yay, gelecek aya kadar parasızlık çekecektir. Babasının gelecek ay kendisine vereceği paradan avans istemeyecek kadar da gururludur.

Yay, aşağı yukarı 30-40 yaşları arasında yetişkin olacaktır. Rahat biri olacak, ona zaruri görünen konforla çevresini kuşatacak, prensip ve meziyetler geliştirecektir. Her şey iyi giderse çevresindeki insanları sarsılmaz bir başarı, hoşgörü ve asilikle yöneten biri olacaktır. Değişime çok fazla inanır. Gerekirse tüm ilke ve kuralları hiçe sayarak, bir günah çıkarma rahibi rolü sergileyebilir. Hemen hemen her Yay, materyalist olduğu hakkındaki tüm suçlamaları reddeder. Buna karşın ileri görüşlü, namuslu, liberal ve hoşgörülü olduğunu iddia edecektir. Namus anlayışı daha iyiye götürme isteğine dayanır ve bu özelliğe gerçekten de sahiptir. Ancak kişiliğinin bu yönünü sadece kendisiyle aynı görüş açısına sahip kimselere açar. Çünkü Yay insanları üç guruba ayırır: ”iyi” insanlar, kendisine son derece sadık olan ve her konuda tüm öğütlerini dinleyen iş arkadaşları ve dostlarıdır. “Kötü” insanlar: kendisinden farklı bir anlayışa sahip olan kişilerdir. Ayrıca daha abartılı olarak, Yay bu insanların “aptal” olduklarını düşünür. Aksi halde neden Yayın liderliğini kabul etmesinler ki? “Belli bir düşüncesi olmayan” insanlardan ise, ilk guruba katılmalarını bekler.

Yay iş dünyası hakkındaki hükümleriyle tam isabet kaydeder, ama eğer duyguları ve özel yaşamı iş yaşamına karışırsa, işte o zaman sık sık hatalar yapmaya başlayacaktır. Bu burcun en büyük sorunlarından biriyse, aynı zamanda birçok konuyla ilgilenmesidir. Daima eksen üzerinde olduğu için Yay doğal olarak yeni ve çok yönlü konularla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Değişim arzusu onu, ilginç gibi görünen her iddiayı araştırmaya iter. Başarısızlık korkusu ya da girişimlerinin karaya oturması Yaya yabancı olduğu için sorunları genelde küçümser.

Detaylarla uğraşmakta sabırsız olduğundan, bu görevi başkalarına bırakır. Yayın zorluklardan kurtulma repertuarı oldukça geniştir. Sıkıntıya düştüğünde, zekası en yüksek düzeyde çalışır.

Yayı diğer burçlardan ayıran yeteneği vardır. İnsanları kendi ayakları üzerinde durdurmayı ve toplantılar organize etmeyi herkesten daha iyi başarır. Kulüp ve firmaların kurucusudur. Zorluklarla severek başa çıkan Teraziden farklı olarak, kendini büyük guruplara entegre etmek Yayın amacıdır. Yay yalnızlıktan çok korkar ve bir şeyle meşgul olmadığında derin bunalımlara düşer. Onun için en iyi şey, kendini bir idealle beraber tanımlamaktır. Adalet için savaşacak ve tüm enerjisini başka insanlar için sarf edecek bir yapıdadır. İdealini paylaşmayan insanlar karşısında sevimsiz olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
br tatil

Yay Burcu

Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Alaska’dan Kenya’ya tüm uzak ülkelere gitmek ister. Zıt burcu İkizler gibi kafaca zorlanmaya ve yeniliğe ihtiyacı vardır. Yolculuğa çıkmadan çok önce gideceği yerin kültürü ve tarihi hakkında bilgi toplar. Lisan konusunda oldukça yeteneklidir ve gideceği ülkenin insanları ile hiç olmazsa biraz sohbet edebilecek kadar o ülkenin dilini öğrenmek ister.

Atletik Yay burcu tatil programını bol fiziksel aktivitelerle doldurmalıdır. Bol aktiviteli, spor faaliyetleri olan tatil köyleri Yay insanı için idealdir. Doğada yürüşler, tenis oynamak, yüzmek, koşmak, at binmek ve spor salonunda aerobik dersleri ile çok mutlu olacaktır.
Blue BooL - avatarı
Blue BooL
Ziyaretçi
24 Kasım 2006       Mesaj #6
Blue BooL - avatarı
Ziyaretçi
Burcunuzda doğan ünlüler yay
Ad Soyad Doğum Tarihi
Alyssa Milano 19.12.1972
Amy Grant 25.11.1960
Anna Nicole Smith 28.11.1967
Augusto Pinochet 25.11.1915
Beethoven 16.12.1770
Ben Stein 25.11.1944
Ben Stiller 30.11.1965
Benjamin Bratt 16.12.1963
Bette Midler 01.12.1945
Betty Smith 15.12.1896
Billy Bragg 19.12.1957
Billy Idol 30.11.1955
Billy the Kid 23.11.1859
Brad Pitt 18.12.1963
Brendan Fraser 03.12.1968
Britney Spears 02.12.1981
Bruce Lee 27.11.1940
Carlo Ponti 11.12.1913
Charles m. Schulz 26.11.1922
Chris Evert 21.12.1954
Christina Aguilera 18.12.1980
Christina Applegate 25.11.1975
Christina Onassis 11.12.1950
Chuck Mangione 29.11.1940
Dale Carnegie 24.11.1888
Daryl Hannah 03.12.1960
David Carradine 08.12.1936
Dick van Dyke 13.12.1925
Diego Rivera 08.12.1886
Dionne Warwick 12.12.1941
Don Johnson 15.12.1949
Ed Harris 28.11.1950
Emily Dickinson 10.12.1830
Frank Sinatra 12.12.1915
Frank Zappa 21.12.1940
Garry Shandling 29.11.1949
Georges Seurat 02.12.1859
Gianni Versace 02.12.1946
Gustave Flaubert 12.12.1821
Harpo Marx 23.11.1888
Hector Berlioz 11.12.1803
Horace 08.12.0065
Jane Austen 16.12.1775
Jane Fonda 21.12.1937
Jean Sibelius 08.12.1865
Jean-Luc Godar 03.12.1930
Jeff Bridges 03.12.1949
Jennifer Connelly 12.12.1970
Jim Morrison 08.12.1943
Jimi Hendrix 27.11.1942
Ad Soyad Doğum Tarihi
John F. Kennedy 25.11.1960
John Fletcher 20.12.1579
John Kerry 11.12.1943
John Malkovich 09.12.1953
John Milton 09.12.1608
Jonathan Swift 30.11.1667
Joseph Conrad 03.12.1857
Joseph Stalin 21.12.1879
Joyce Kilmer 06.12.1886
Julianne Moore 03.12.1960
Katie Holmes 18.12.1978
Keith Richards 18.12.1943
Kenneth Branagh 10.12.1960
Kiefer Sutherland 21.12.1966
Kim Bassinger 08.12.1953
Kirk Douglas 09.12.1918
L. Breznev 19.12.1906
Louise May Alcott 29.11.1832
Lucy Liu 02.12.1968
Maria Callas 02.12.1923
Marisa Tomei 03.12.1964
Mark Twain 30.11.1835
Milla Jovovich 17.12.1975
Monica Seles 02.12.1973
Nancy Mitford 28.11.1904
Nelly Furtado 02.12.1978
Nikos Kazancakis 02.12.1885
Noam Chomsky 07.12.1928
Nostradamus 14.12.1503
Ozzy Osbourne 03.12.1948
Paul Getty 15.12.1892
Paul Klee 18.12.1879
Ray Romano 21.12.1957
Richard Pryor 01.12.1940
Robert Urich 19.12.1946
Robin Givens 27.11.1964
Sammy Davis Jr. 08.12.1925
Samuel L. Jackson 21.12.1948
Shirley Jackson 14.12.1919
Sinead O’Connor 08.12.1966
Spinoza 24.11.1632
Steve Buscemi 13.12.1957
Steven Spielberg 18.12.1946
Tina Turner 26.11.1939
Tyra Banks 03.12.1973
Walt Disney 03.12.1901
Wassily Kandinsky 16.12.1866
William Safire 17.12.1929
Winston Churchill 30.11.1874
Woody Allen 01.12.1935
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Anahtar kelime: Aramak

Şifre:
Zihnimin ve dünyanın ufuklarını keşfetmeli ve genişletmeliyim.

İlke:
Keşif Olumlu uygulama: Bilgelik Olumsuz uygulama: Yanılsama

Özellikleri: akıl, anlayış, felsefe, ileri görüş, metafizik, etik, idealist, hayalperest, ahlaklı, açık fikirli, iyimser, umutlu, kaygısız, neşeli, açık yürekli, cömert, yardımsever, insancıl, merhametli, hoşgörülü, gerçeği arayan, kaşif, maceracı, gezgin, açıksözlü, doğrucu, atletik, hayvanları seven, özgürlüğüne düşkün, ukala, kendini beğenmiş, kafası bulutların üzerinde, ayakları yere basmayan, dikkafalı, dogmatik, gerçekçi olmayan, üşengeç, abartılı, beleşçi, dağılmış, dağınık, sorumsuz, umursamaz, yerinde duramayan, kumarbaz.

Yay ateş elementidir ve değişken nitelik taşır. Burcunun yöneticisi şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'dir. Yay insanı enerjisi, canlılığı ve koşullara uyabilme özellikleri ile başarılı olur. Jüpiter'in verdiği şans da buna eklenince hayatta pek çok istediğini elde edebilir ama her şeyden çabuk bıkma huyundan vazgeçip kendini disiplin altına sokması gerekir yoksa yeteneklerini boşa harcayabilir. Değişikliğe ihtiyacı olduğundan aynı anda birkaç konu ile birden ilgilenir ve aynı işe bağlı kalmayı sevmez. Bu yüzden bilgisini derinleştirmeden, yüzeyde kalan biri olma tehlikesi vardır.

Yay burcu bilmediği şeyleri araştırmaya ve keşfetmeye meraklıdır. Felsefe, ruhsal dünya ve metafizik üzerine kafa patlatır. Parlak bir zekaya sahiptir. Yeni kültürler, yeni insanlar, yeni ülkeler tanımak ister. Farklı kültürlerle ilgilenir. Ateş elementi özelliğini macera ve keşif arzusuyla ortaya koyar. Nereye olursa olsun seyahat etmeyi ve gezmeyi sever. Onun için önemli olan yolculuğun kendisidir. Yolculuklar onun göçebe ruhuna iyi gelir, buna ihtiyacı vardır.

Fiziksel olarak seyahate çıkamıyorsa mutlaka zihnini geliştirmesi gerekir. Seminerlere, kurslara gider ya da üniversiteye geri dönmek ister. Geçmişin ve bu anın günlük olaylarının altında yatan ahlaki ve manevi değerleri inceler. Ateş elementinin verdiği enerji ile araştırır, keşfeder, varsayımlar üzerine kafa yorar ve tartışmalar yaratır. Bilgileri toplar, korur, sentez yapar ve dağıtır; bu yüzden de biraz filozoftur.
İyi bir konuşmacıdır. Açık oturumları, panelleri, basın toplantılarını seyretmekten zevk alır. Ufukları geniştir ve büyük işler ve olaylarla ilgilendiğinden ayrıntılar üzerinde durmaz. Yay biraz da sabırsızdır, onun için önemli olayların ayrıntılarından sıkılır.

Yay insanı, içtenliği ve iyimser bakış açısı ile tanınır. Cömert, neşeli ve zekidir. Bu özellikleri ile toplumda aranılan ve beğenilen bir tiptir. Başkalarının özgürlüğüne saygı duyması ve iyi niyeti ile toplumda kendisine iyi bir yer yapar. Sıcak ve çabuk heyecanlanan bir yapısı olmasına rağmen içinde kötülük yoktur. Kin tutmaz ve bağışlayıcıdır.

Açıksözlü, dürüst Yay tüm iyi niyetine rağmen patavatsız konuşmaları ile insanları yaralayabilir. Sportif bir yapısı vardır. Bütün açık hava sporlarından özellikle binicilikten hoşlanabilir. Hayvanlarla arası iyidir ve çok merhametlidir. Kapalı yerlerde sıkılır; doğada, açık ve geniş alanlarda bulunmaktan büyük mutluluk duyar.


Yay insanı özgürlüğüne çok düşkündür. Ateş elementi olduğu için coşkuludur ama özgürlüğünü kaybetmekten korktuğu için sevdiği zaman bile kolay kolay bağlanmaz. Kısıtlanmaktan ödü kopar. Kıskanç ve sahiplenici insanlar klostrofobi etkisi yaratabilir; nereye kaçacağını şaşırır. A
ncak beğendiği ve kendisini kısıtlamayacağına inandığı birine bağlanabilir. Kendisi gibi kültürlü ve akıllı bir eş arar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4-11 Aralık 2006
Seviyor? Sevmiyor? Seviyor? Sevmiyor? Seviyor? Papatya falında ne çıkacak? Nasıl görünüyorsun? Ne kadar seviliyorsun? Çok mu, az mı? Bilmek zor mu? Ama bu hafta öyle olmayacak. Hayatına çok yoğun bir hareketlilik ve de heyecan geliyor. Aşk ve iş hayatındaki gelişmeleri sıkıca takip etmek zorunda kalabilirsin. Seni ilgilendiren önemli bir durum netliğe kavuşabilir. Bir amaca ulaşmak, iletişim kurmak ve de büyük düşünmek bu hafta hayatına yeni bir şey, yeni bir oluşum getirebilir. Aşk hayatında ise koca bir yüreğin sana ait olduğunu öğrenebilirsin. Hayatın sana getireceği sürprizlere hazırlan.
Son düzenleyen Blue Blood; 9 Aralık 2006 10:37 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 23.12.2006 , Cumartesi

Bugün, finans konularında yeni kararlar alabilir ve uygulamak için girişimde bulunabilirsiniz. Yakın bir tanıdığınız parasal bir konuda canınızı sıkabilir. Önceden planladığınız bir borcu ödemeniz gerekebilir. Ve bu hesapsız durum nedeniyle gerilim yaşayabilirsiniz. Bugün kültürel birikiminizi para kazanmak amaçlı kullanabilirsiniz. Yeteneğinizi güce dönüştürmek size keyif verecektir. Ayrıca parasal konularda üzerinizde kimsenin hakimiyet kurmasını da istemezsiniz.

Kendinizi aktif ve canlı hissettiğiniz son günlerde, hiç düşünmeden her konuda atılım yapabilirsiniz. Bugünkü enerjinizle bunu dengede tutsanız bile normal hallerde dikkatli olmanız gerekebilir. İlişkisi olan yaylar bugün sevdikleri kişi için teknolojik bir ürün satın alabilirler. Yada internetle ilgili bir işlerini halledebilirler. Bu onun çok hoşuna gidecektir. Fiziksel canlılığınızın gayet olumlu olduğu bugün tüm işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 25.12.2006 , Pazartesi

Bugün, ailenizle ilgili her konu sizin için önem taşıyacak. İçinizdeki coşkun enerjiler ve sezgi gücünüzle çevrenizdeki insanların ruh hallerini hissedeceksiniz. Bir iş seyahati nedeniyle şehir dışında olan yaylar, bugün biraz mahsun olabilirler. Alacakları güzel haberlerle keyifleri yerine gelecektir. Bugün duygusal olarak güven içinde olmaya ihtiyacınız var. Bu güveni hissettiğiniz an, halledilmeyecek problem yoktur diye düşünüyorsunuz. Fakat değişkenliğiniz nedeniyle bir anınız diğerine uymayabilir. Kendi içinizdeki bu durum nedeniyle başkalarını tedirgin etmeyiniz.

Bugünkü coşkun enerjileriniz özellikle kadınlarla olan meselelerde dikkatli olmanızı gerektirebilir. Parasal bir savurganlık nedeniyle canınız sıkılabilir ve siz görüşlerinizi abartılı bir şekilde gösterebilirsiniz. Aranızda görüş ayrılığı oluşabilir. Bütçenizin kontrolünü elinizde tutmak istediğiniz için doğal olarak hesapsız bu harcamaya kızabilirsiniz. Oysaki siz de bazen hiç olmadık yerlere savurduğunuz oluyor. Onun içindir ki, sakince ve usulune uygun konuşursanız ona daha anlayışlı davranmış olacaksınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar