Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.916 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER ETKİLERİ
2007 yılının tümünde parasal başarılar sağlamak amaçlı kabiliyetlerle donatılmış olacaksınız. Kendi yetenek ve kabiliyetlerinize güvenecek ve fazlasıyla iyimser bir ruh hali içinde olacaksınız. Olaylara sezgisel yaklaşımınız nedeniyle hayal ettiğiniz fikirler ve yatırımları bu yıl gerçekleştirme enerjiniz yüksek olacaktır. Maddi kazanımlarınızla zevk duyacak ve çevrenizdeki insanlar tarafından da talihli olarak görüleceksiniz. Başka insanlarda güven duygusu uyandıracaksiniz. Hayal ettiğiniz yatırımlar ve fikirler için diğer insanlardan destek göreceksiniz. Kendinize aşırı düşkünlüğünüz ve savurganlığınıza muhakkak dur demelisiniz. Özellikle sağlığınız konusunda yağlı, tatlı ve fazla kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışmalısınız. Yine bu yıl içinde olabilecek genel etkilerden biri de, sizde zenginlik bilincinin uyanmasıdır. Para ile ilişkiniz tasasız ve neşeli insanı simgeler. Maddi yeteneklere sahip olduğunuzdan kişisel güvenliğinizden emin olabilirsiniz. Bankada paranız olsun veya olmasın kendinizi zengin hisseden bir haliniz olacaktır. Hiçbirşeyin ters gitmeyeceğine dair içinizde bir güven ve inanç olacaktır. Başka insanlara destek olacak ve zenginliğinizi onlarla paylaşacaksınız. Bu yılki bu etkilerin ışığında, karşılığını vermeden birşey istememeyi, tembellikten vazgeçmeyi, para konusunda fazla iyimser davranmamayı, savurganlıktan uzak durmayı asla unutmayınız.
Sponsorlu Bağlantılar

SATÜRN ETKİLERİ
Satürn Eylül 2007 başına kadar sürecek dönemde, sizin kalıcı güç ve başarısızlık korkusu içinde yaşayacağınızı gösteriyor. Mesleki açıdan ilerleme olasılıklarınıza karşın birtürlü güven duymayabilirsiniz. Kimsenin yardımcı olmayacağı ve destek görmeyeceğinizi zannederek kuruntulanırsınız. Kendinize olan güveninizi zorlayan bu durumun farkında olunuz. Bu enerjinin farkında olursanız kendinizi yönledirebilir ve düzenleyebilirsiniz. Bu durumun size başarısızlık korkusu vermesine izin vermeyiniz. Yada her olumsuz durumu büyüterek sadece kötü olanları hatırlamayınız. Böyle davranırsanız kendinizi yetersiz hisseder, daha fazla başarısız hale gelebilirsiniz. Siz bu dönemde başarıyı zor koşullarda bile sağlayacak kişisiniz. O nedenle pozitif düşünmeye çalışınız. Bu dönemin diğer etkisi ise ne olursa olsun mesleğinizdeki başarıya, tüm engellere rağmen tek başınıza onur meselesi yaparak başarma isteğinizdir. Bu süreç içinde kendinizi cansız ve neşesiz hissedebilirsiniz. Yükseklerden aniden düşme korkusu içinde olabilirsiniz. Oysaki amacınız bu korkuyu yenmek, sorumluluklarınız üstlenmeye istekli olmak ve dış dünyadan gelen sert tepkileri umursamadan yolunuzda güvenle gitmek olmalıdır.

URANÜS ETKİLERİ
Uzun yıllar sürecek uranüs/balık süreci siz akreplerin orjinal yaratıcılığa sahip olmasını sağlayacaktır. Hobileriniz ilginç ve farklı konularda toplanacaktır. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz aşk ilişkilerinizi ve çocuklarla ilişkinizi bozabilir. Bu durumlarda karşınızdaki insanları anlamanız da güçleşir. Bu süreçte toplumsal ilişkilerle fazla ilgilenmez, sadece kendi eğilimlerinize önem verebilirsiniz. Spekülasyonlardan yine bu dönemde sakınmanızı öneriyorum. Aniden gelen kazançlar ve aniden gelen kayıplar görülebilir. Kimi zaman da hiç emek sarfetmeden beklenmedik kazançlar görülebilir. Aşk hayatınız da benzersiz ve çok sıradışıdır. Bazen çok iyi giden ilişkiniz biranda tuhaflaşabilir. Romantizme yaklaşımınız ve flört anlayışınız biraz geleneklere karşıt, isyankar ve serbest tarzda gelişebilir.

Uranüs gezegenin bir diğer etkisi de, çocukları olan akrep burçları için etkili olacaktır. Çocuklarınızı olan yaklaşımınız ilerici ve bazen değişken enerjiler altında olabilir. Çocuklarınızı kimi zaman sizi kısıtlayan bir yük gibi görebilirsiniz. Bu dönemde siz Akrepler, çılgınlıklardan, çeşitlilikten, flört etmekten, fakat herşeyden fazla kişisel özgürlükten hoşlanırsınız. Aşkta ve yaşamda kendi kurallarınız ile oynamaktan yana olursunuz. Her zaman göz kamaştırıcı bir yanınız vardır. Özgün ve spontan bir görünüm sunmaya çalışırsınız. Bunun sonucunda kalıplaşmış düzenlerden ve zorunluluklardan kaçabilirsiniz. Süprizler beklenmedik anda oluşabilir. Bunlara şimdiden hazırlıklı olunuz. Bu dönemde fazla bağımsız halinizle tek bir konuya odaklanmaz ve her ilişkinin bir şekilde ayrılıkla biteceğini düşünerek güvensiz ve kuşkucu hale gelebilirsiniz. Durum böyle olunca kimseye tam güvenemez ve kimseyi de sevemezsiniz. Sonuçta hayalkırıklığına uğramanız mümkün olduğu kadar, siz daha fazla hayalkırıklıkları yaşatabilirsiniz. Ve sonunda yalnızlıklar hissedebilirsiniz.
NEPTÜN ETKİLERİ

Neptün gezegeni bu süreç içinde, içsel bir belirsizlik, güvensizlik ve kafa karışıklığı duyguları deneyimlemenize neden olabilir. Açıklanamaz korkular ve kaygılar sizi yaşam heyacanınızdan koparabilir. Yuvanızı fazlasıyla idealize edebilir ve bu konuda gerçek olmaktan ziyade hayaller kurabilirsiniz. Ailenizdeki kişilerden yada ebeveynlerinizden birine psikolojik bağlanma olasılığınız artabilir. Beklenmedik bir kararla deniz kenarında yaşama isteğiniz yoğunlaşır ve herşeyi bırakıp gidebilirsiniz de. Aile köklerinizle alakalı anılarınız belirsizleşebilir ve bu da sizde zorluklara neden olabilir. Bilinçaltınızda doğal ve sezgisel güçler uyanır ve siz bazı şeyleri hissedebilirsiniz. Genelde rüya aleminde yaşamak daha çok hoşunuza gidebilir, gerçeklere pek dayanamazsınız. Bütün bunlar aileniz ve iç dünyanızla alakalı konularda oluşabilir. Bu dönem içinde sağlam zeminler kurmaya ve hayalcilikten uzak kalmaya dikkat etmelisiniz.

Kararlılık, özgüven, gurur ve ihtirasın yöneticisi siz Sevgili Akrepler, 2007 yılında sizlere, Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #62
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
akrep

Sponsorlu Bağlantılar
22 Mart 2007 - Bugün

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle herşey yoluna girebilir. Sevdiğiniz her konuda sizin yanınızda. Gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Klasik astrolojide Akrep burcu, kötülüğü, cehennem ve sadizmi, hırsızlık ve şiddeti temsil eder. Akrep insanı, kötü gülümsemesiyle insanları tahrik eden bir şeytan mıdır? Hayır, Akrep kesinlikle bir şeytan değildir, ama insanlara şeytanca hareketler yaptırabilecek özellikler taşır.

Akrep insanının etkisi altında olduğu yıldız Plüton’dur. Plüton bütün yıldızların tersine, güçlü insancıl içgüdülerin yıldızıdır. Akrep insanının hayatındaki en önemli güdü, tutkuların ateşidir. Duyguların kontrolünü kaybederse, zehrinin ulaşabileceği alandan hemen uzaklaşmalı. Akreplerin her zaman aşırılığa kaçmaları olasıdır. Hiçbir burç, hem kötü işlerde böyle anlamlı başarılar elde etme yeteneğine sahip değildir.

Akrebin tutkulu olmasının kökleri cinselliğindedir. Akrebin, cinselliği en saf ve en esaslı biçimde bedenine uyarladığı söylenir. Cinsel arzular onun el sürülmemiş gücünün sadece bir görünüşüdür. Bunu, modern psikanalizin kurucusu Sigmund Freud’un ortaya çıkardığı “Her insanın içinde az ya da çok bir güç vardır ve bu güç onun düşünce, his ve hareketlerini belirler” teorisinde de görebiliriz.

Saf, tamamen gelişmiş bir Akrep, Zodyak’ın en etkileyici burcudur. Söylendiği gibi Pablo Picasso böyle bir Akreptir. Akrep erkeği çekilmez bir eştir. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir. Olgun Akreplerse, gerçeği bulma yolunda bitmek bilmez isteklerle dolu, kendilerine ve diğer insanlara karşı umursamaz olurlar. Bu burçta birçok dahi doğmuştur.

Buna rağmen, Hitler’in şeytani propaganda bakanı Geobbels hiç de böyle değildi. O, gelişmiş Akrebin bir prototipi miydi? Şüphesiz Geobbels Akrep insanının temel özelliklerini taşıyordu: agresiflik, güç, kendine güven, keskin zeka ve cesaret. En önemli özelliği, otoriteye olan inancıydı. Geobbels’in, “Führer”i Hitler’e olan Tanrısal sevgisi, onu dünya tarihinin en büyük ve vicdansız liderlerinden biri yaptı.

Bu tanınmış Akrebin yaşam öyküsünden sonra, bu burcun karakterini biraz daha açalım.

“İşin karmaşık yolu varken, neden basit yolu seçeyim?” sözü Akrebin hayatını anlatır. Burada da zeka küpünün zehirli fikirlerini görüyoruz. Onlar için hayat, yanımızdan huzur ve barış içinde geçmesini seyredemeyeceğimiz kadar kısadır. Herşey paramparça da olsa o kendi halinden memnundur. Tartışmalar, kavgalar, zafer veya yenilgiler; bunların hepsi Akrebe göredir. Anlaşmak sizin hiç hoşunuza gitmez. Huzuru sadece değişim aradığınızda istersiniz.

Hayat Akrep için bir deney sahasıdır, ama oyun bahçesi değildir. Yaptığınız her şeyi çok ciddiye alırsınız. Kesin sınırlarla çizilmiş bir amacınız vardır. Yolunuza çıkan her şeyle savaşır ve mümkünse yok edersiniz. Başkalarının oyunlarını bozmayı, onların hile ve strtejilerini açığa çıkarmayı seversiniz. Hiç kimse sizi aldatamaz. Siz bütün sahtekar ve yalancıları hemen fark edersiniz. İnsanın içini okuyan bakışlarınızın hedefi olan kişi, iç çamaşırlarıyla kalmış gibi olur. Oysa sizin kartlarınızı görmek çok az kişiye nasip olur. Birisi özel işlerinize burnunu sokmaya kalksa çok şiddetli tepki verirsiniz. Bu sizin için hoş bir durum değildir.

Böyle tutumlar Akrebi kibirli, egoist ve hesaplı olmaya zorlar.


Ama sizin için “sağlıklı” bir egoizm, zararlı değildir. Kendinizi yolundan döndürülmeyen bir bozkır kurdu gibi hissediyorsunuz. Eğer “yoldayken”kendinize ve diğer insanlara karşı duyarsız oluyorsanız, bu sizin görev anlayışınıza göre “iyi bir şeyin” kanıtıdır. Biraz şüpheli olan, “amaç, araçları meşru kılar.” Sözüne göre hareket ediyorsanız.

Ama kendinizi kandırmayın. Kendinizden çok emin görünen Akrepte bile kibir ve benmerkezcilik, duygulu bir kalbi saklamak için bir örtüdür. Bütün insanlar gibi Akrep de sevilmek ister. Bağımsızlığına düşkün olsa bile yalnızlıktan acı çeker. Şiddetli bir şekilde bireysel özgürlüğü savunsa da bu sadece kendi yalnızlığını saklamak içindir. Akrep, kimsenin onu bağımsız bir yaratığı sevmeyeceğinden öyle emindir ki bu yöndeki bütün iddiaları şüpheyle karşılar. Bunun yanında Akrepler gerçekten sevildiklerini hissederlerse, en tutkulu ve güçlü aşıklar olacaklardır. Kimse kalbini sizin gibi konuşturamaz.

Bu sert kabuğunun altında yumuşak bir öz mü saklıdır? En azından olgun, gelişmiş Akrepler de bu durum geçerlidir. Zayıflık olarak görülmemesi gereken duygusallığının yanında soylu bir karakteri de vardır. Siz Akrep olarak, inatçı yapınızla daha zayıf insanlara güç veren tipte bir erkeksiniz, tipik bir” aşk çöpçüsü” sünüz. Bütün dost ve tanıdıklarınız duygusal problemlerini size anlatırlar. Hatta bazen istediğinizde de fazla. Herkes sizden kurtarıcı rolünü oynamanızı ister. Oysa siz bu role çok zor katlanırsınız. En iyisi siz bu “hobi” nizden bir meslek yaratın ve psikiyatr veya psikolog olun. Akrep insanlarının, dostlarının problemlerine gösterdikleri anlayışın sebebi kendilerinin de cennet ve cehennemden geçmiş olmalarıdır. Hatalarınızı bilme özelliğiniz size acı verebilir.

Tekrar gelişmemiş Akrep türüne dönelim. Bu kişi son derece bencildir. Böyle bir Akrep, amacına ulaşmak için her şeyi yapar ve bunu yaparken hiç düşünmez. Gaddar ve sadist olabilir, ona yapılan bir haksızlığı unutmaz. İntikam hırsı, düşmanını uçuruma itmek için en karışık entrikaları hazırlama gücü verir. Burada da maalesef hileci, katil ruhlu Akrebi açıkça görürüz.

Günlük hayatta Akrep insanlarıyla kolay kolay birlikte yaşanmaz, özellikle evlilikte. Buna rağmen onlarda güçlü, güvenilir, gerçekçi bir kişilik vardır. Akrepler her konuda başarılı olabilirler. Başka hiç bir burçta bu kadar çeşitli işler yapan insanlar yoktur. Başarılı sporcular, öncü bilim adamları ve dahi sanatçıların çoğu Akrep burcundandır. Evet, beceriksiz olmakla birlikte yaratıcılıkları onları sanatçılığa yöneltiyor. Hayat, Akrep insanına bizim anlama sınırlarımızı aşan şeylerle uğraşma yetisi vermiştir. Buradan Martin Luther gibi büyük din liderlerinin Akrep burcunda doğmalarının bir rastlantı olmadığı görülür.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #64
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Akrep
akrep


24 Mart 2007 - Bugün

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #65
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
akrepAkrep, 24 Ekim - 22 Kasım
Tamam, istemediğin gelişmeler yaşanıyor. Hayatında bazı sorunlar da var; ona da tamam! Ama hayat böyle melankoli ile geçmez ki! Arkadaşlarına bir kulak ver. Seni neşelendirmek için nasıl da deli divane oluyorlar! Üstelik sana iyi haberlerim var. Ay’ın hayatına getireceği hareketlilik hafta sonuna doğru günlerini renklendirecek. Kendine yeni uğraşlar ve yepyeni arkadaşlar edinebilirsin.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #66
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 30.03.2007 - CUMA


Bugün, geçmişle ilgili bazı hatıralar gözlerinizin önüne gelebilir. Yaşananlar sizi duygusallaştırsa da, bugün düne nazaran daha iyi etkiler altındasınız. Yakın bir dostunuz yada kardeşinizle aranızda bir geçen bir tartışma üzülmenize neden olabilir. Özellikle kadınlarla olan iletişiminizde sorunlar oluşabilir. Bugün işinizle ilgili bir konuda bir şans elde edebilirsiniz. Bir isteğiniz üstünüzdeki kişiler tarafından olumlu karşılanır.

Sağlığınızla ilgili konularda bugün hassas olabilirsiniz. Özellikle kadınlar, üreme organları ile ilgili rahatsızlıklar çekebilirler. Sinirsel gerginliklerden ve özellikle midenizle ilgili rahatsızlar için hafif yemekleri tercih etmelisiniz. İşyerinizin hijyen konularına bugün dikkat ediniz. Duygusal ilişkinizde oluşan sorunlar için karşınızdaki kişinin üzerinde kontrol isteği kurmamaya çalışınız. Her şeyi mükemmel görmeye çalışmanız nedeniyle problemlerin oluşmasına bugünkü etkileri göz önüne alarak dikkat etmenizde fayda var.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #67
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Akrep
akrep

30 Mart 2007 - Bugün

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #68
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapın. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #69
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Sizin gibi canlı bir kişiliği kimse üzmeyi başaramıyor. Sağlığınız yerinde.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #70
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar