Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 319.910 Cevap: 1.754
drmerqur - avatarı
drmerqur
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #71
drmerqur - avatarı
Ziyaretçi
ben fal yazmıycam ama akrep burcu hakkında bişey sormak istiyorum yanıtlayan olursa çok sevinirim..eğer yükselen burcumuz ve asıl burcumuz da akrep ise,bu özelliklerin hepsini daha da gerçeklikle mi yaşıyoruz?yükselenler hakkında da bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?
Sponsorlu Bağlantılar
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #72
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Ben cevapliyim:

Sponsorlu Bağlantılar
Yükselen burçta doğum tarihi , doğum saati ve doğum ili ele alınır.Bu bilgilerden biri bile eksik olsa yükselen burç doğru olarak hesaplanamaz. Internet'te bazı kaynaklar ellerindeki kaynak yeterli olmadığından yükselen burcu yanlış hesaplayarak bazı okuyucuların kafasını karıştırabiliyor.Bana göre yükselen burcu ve kendi burcu aynı olan burcunu özelliklerini daha iyi gösterir.çünkü yükselen burcununda kişinin herşeyinde etkisi olabilir.Yani sanki iki burç birdn gibi

3 Nisan 2007 - Bugün

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.


Son düzenleyen damla1995; 3 Nisan 2007 09:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #73
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, iç dünyanızda moraliniz gayet yerinde olacak. Hayal gücünüz, güçlü sezgilerinizle bilinmeyen herşeye karşı ilgi duyacaksınız. Duygusal güvenliğinize fazlaca önem veren siz burç mensupları bugün bunu kendi dünyanızda bu olguyu fazlasıyla bulacak ve dışardan hiç kimsenin sizi sinirlendirmesine fırsat tanımayacaksınız. Hafızanızda, ailenizle ilgili beliren anılar size kendinizi keyifli hissettirecek. Geçmiş çocukluk anılarınız, yaşadığınız çevre, ebeveynleriniz hepsi gözlerinizin önünde canlanacak.

Bugün kimi burç mensupları yabancı dil öğrenmek için girişimde bulanabilirler. Kimileriniz ise güçlü gözlem yetenekleriyle fotoğrafçılıkla uğraşabilirler. Belki de yeni bir cep telefonu size kendinizi keyifli hissettirebilir. Çünkü bugün görselliğe ve iletişime verdiğiniz önem yüksek olacaktır. Ailenizin size karşı şefkat göstermesi ve ilgi duyması sizin için önemli olduğundan, onların sevgisini üzerinizde hissetmek güven duygunuzu yükseltecek ve güzel bir gün geçirmenin hazzını duyacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 01.05.2007 , Salı


Aşk ilişkinizle alakalı yoğun enerjilerin olduğu bir gün yaşayacaksınız. İlişkinize çok geniş bir açıdan bakacak, iyimser duygularınızla sevdiğiniz kişiye destek olacaksınız. Birlikte olmak, onunla beraber eğlenmek, hoşlandığınız herşeyi yapmak size keyif verecek. Bugün tüm sorunları bir kenara koyarak olumlu düşünceler içine gireceksiniz. İlişkisi olmayanlar ise, bugün çok şanslı etkilere sahipler. Karşılarına yeni bir insan çıkabilir ve içlerindeki tüm çılgınlıkları yaşayacak bir ilişkiye adım atabilirler.

Yüreğinizdeki bu olumlu ve çocuksu enerjilerle yapacaklarınızdan daha fazlasına söz vermemeye dikkat etmelisiniz. Uyum sağlama isteğinizin de yoğun olacağı bugün her konuda esnek davranmanız kolay olacaktır. İlişkinizi ciddiyete dönüştürme konusunda hala çekimser oluşunuz nedeniyle çıkacak sorunlar bile bugün keyfinizi kaçırmayacaktır. Sizin için evlilik konusunun çok uzak bir fikir olduğu bugünlerde eğlenmek ve hoşça vakit geçirmekten başka birşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyeceksiniz. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, her alanda şans sizden yana olacaktır. Bir ışık gibi parlayacak ve herkesin dikkatini çekeceksiniz. Kendinize olan güveniniz son derece yükselecek ve iyimserliğiniz sizin bile tahmininizin üzerinde olacaktır. Liderlik etmek veya her alanda kimliğinizi ortaya koymak size mutluluk verecektir. Size ait mahrem olan herşeyi korumak isteyeceksiniz. Bugün dostlarınız ve yakınınızda olan önem verdiğiniz herkesin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bu durum moralinizin yükselmesini sağlayacaktır.

Gün içinde hareketli ve pozitif enerjili, akşama doğru ise çok daha aktif oluşunuzla nicedir aklınızda olan projenizi hayata geçirebilirsiniz. Bu sizin yaşamınızda yenilik yapmanıza neden olabilir. İlişkinizle alakalı önemli bir karar alabilir ve güvendiğiniz bir kişiye bu düşüncenizi açıklayabilirsiniz. Bu yıl bir yuva kurmayı ve çocuk sahibi olmayı artık düşünür hale gelebilirsiniz. Tat alma duygunuzun yüksekliği nedeniyle kilo aldığınızı farkederek bugün yeni bir diyet programına başlayabilirsiniz. Her açıdan olumlu bir gün. Keyfini çıkarmalısınız.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #77
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007 - Bugün
Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.


Bugünkü
Para, Aşk, İş, Sağlık
durumunuz




burql3









nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #78
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

AKREP - Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ve Merkür koşulların değişeceğini gösteriyor. Ortaklaşa konular, evlilik ve anlaşmalar sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde güven ve huzura önem vermelisiniz. Ayın 8'inden sonra beraberlikler daha keyif verici olabilir. Yabancılarla ilgili konularda daha olumlu koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca düşüncelerinizi zenginleştirebilecek, size güven verecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Akrep

Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor.
Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatrırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu ay tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.
Kariyerinize destek verecek kişiler aile bireyleriniz olacaktır. Onların size vereceği enerji bu ay çok önemli olacak. Üstelik bu ay Marstan aldığınız etki sayesinde oldukça kendinizi enerjik hissediyorsunuz. Kariyer fırsatları evinizin olumlu havası sayesinde karşınıza çıkcaktır. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla yaşadığınız duygu bağlarını pekiştireceksiniz.
Güçlü duygularla başlattığınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Aile büyüklerinin sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.
Fakat, bu dönemde kozmik güçler sizi desteklemeye devam edecek ve zorluklar karşısında güçlenmenizi sağlayacak. Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.
Alkol konusunda kontrollü davranmalısınız. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #80
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Akrep (Mayıs 2007)

Sevgili Akrep, bu ay Güneş, Akrep’ten zıt burcunuz Boğa’ya doğru 180 derecelik seyahatini tamamlarken bir taraftan da spotları ilişkiler ve işbirliklerine çeviriyor. Boğa burcu sizin evlilik ve yakın ilişki burcunuzdur. 8 Mayıs’ta Boğa burcunda yani yedinci evinizde oluşacak yeniay bu güzel trendi başlatmak için gerekli vuruşu yapacak.

Bir Akrep olarak siz olaylar üzerinde kontrolünüz olmasından hoşlanırsınız, ancak bu ay diğer kişilerle sorumlulukları paylaşmaya razı görünüyorsunuz. Genelde siz değil partnerleriniz üstün çıkar ancak arada güven olduğu takdirde bu sorun teşkil etmez. İster bir gönül ilişkisi, isterse iş ilişkisi olsun, yıldız haritanız bu ay doğru kişinin doğru
zamanda ortaya çıkacağını gösteriyor.

Yedinci ev evliliği yönettiği ve yeniay da yıldız haritanızın bu bölümünü aydınlattığı için bu dönem aşk hayatınızda bir dönüm noktası olabilir. Hayatınızda özel biri varsa, bu ay kendinizi birbirinize daha yakınlaşmaya ve ilişkinizi daha ciddi bir düzeye taşımaya hazır hissedeceksiniz. Bu yeniayın Venüs’e doğru kayıp gitmesi muhteşem bir mutluluk göstergesi olacak ve Satürn de bu beraberliğin uzun süreli ve dengeli olması için iyi niyetini iletecek. Son olarak yöneticiniz Pluto’nun da sözleşmeleri yöneten Merkür’le yaptığı muhteşem açı sayesinde bu zaman evlenmek ya da her tür iş anlaşması yapmak için harika bir dönem haline gelecek.

Neptün yeniayda huysuzluk yapıyor bu nedenle bazı detaylar aldatıcı olabilir. Neptün’ün yıldız haritanızda ev ile ilgili bölümünde bulunması nedeniyle nerede yaşayacağınız, eğer bu da planınızın bir parçası ise nasıl taşınacağınız ile ilgili bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Eğer oluşturmaya çalıştığınız bir iş ortaklığı ise, operasyonunuzun nerede yapılması gerektiğini bilemeyebilirsiniz ancak buna daha sonra da karar verebilirsiniz. Aslında gayri menkul ile ilgili konuları daha sonraya bırakmak daha iyi olacak. Bu konuda son kararı Ağustos ayına kadar veremeyeceksiniz gibi görünüyor, bu yüzden acele etmenize gerek yok.

8 Mayıs’ta olduğu gibi tüm yeniaylar yalnızca bir gün değil tam iki hafta boyunca etkilerini gösterirler ve oldukça güçlüdürler. İki hafta süresince atacağınız her adım, sonsuza dek olmasa da en az bir yıl sürecek yeni ilişkiler kurmanıza olanak sağlayacak.

Eğer bu ay evlenmek istiyorsanız, 8 Mayıs Pazar ve bir gün öncesi 7 Mayıs Cumartesi bunun için çok uygun günler. 7 Mayıs Cumartesi’yi 14 Mayıs Cumartesi’ye tercih ederim. Aşk, arkadaşlıklar ve parasal ilişkileri yöneten Venüs 14 Mayıs’ta biraz sıkıntıda olacak. Eğer bir iş anlaşması imzalayacaksanız, 8 Mayıs’ı takip eden günlerde anlaşma sağlamaya bakın.

Mayıs 2003’ten bu yana her altı ayda bir Akrep-Boğa serisinde gerçekleşen tutulmalar nedeniyle ilişkilerinizde yaşadığınız zorluklar düşünüldüğünde, bu olumlu enerji oldukça dikkat çekici olacak. Bu tutulmalar sonucunda eskimiş ve yara almış ilişkilerin yıkıntılarını ve örümcek ağlarını temizlemekle uğraştınız ve sonucunda ya ilişkileriniz ya da ayrılma kararınız güçlendi. Birçok Akrep geçtiğimiz iki yıl içinde ayrılık acısı yaşadı.

Bu yeniayda olacaklara dikkat edin, çünkü haritanızın ilişkiler alanı harekete geçerek burada güçlü bir etki oluşacak ve 2007’in ikinci yarısında yöneticiniz Mars’ın da sayesinde bu alan daha da hareketlenecek. Bu gösteriyor ki, bir süreliğine ipleri partnerinizin eline bırakabilirsiniz. Bu kişi baskın davranıp bir sonraki yıla kadar ilişkinin tarzını belirleyebilir. Bu, sizin gibi güçlü bir burcun insanı için biraz zor olabilir!

Eşinizden ayrıldıysanız bu ayın enerjisi sayesinde anlaşmazlıkları çözümleyerek boşanma belgelerini tamamlayın. Mars’ın benzeri görülmedik bir süreliğine, Temmuz sonundan 2006 Şubat ortasına kadar, ilişkiler evine giriyor olmasıyla, eğer işleri şimdi yoluna sokamazsanız aylar sürecek bir çekişme içine düşebilirsiniz. Gökyüzünün konumu göze alındığında, anlaşmazlıkları çözebileceğinizden emin değiliz fakat eğer bir fırsatını bulursanız sakın kaçırmayın.

Şimdi de Mars’ın şu anki konumuna bakalım, çünkü bu da önemli. Mayıs başladığında Mars sizin için harika bir yerleşim olan Balık burcunda gezinecek ve 11 Haziran’a kadar burada kalarak aynı zamanda gerçek aşk evi olan beşinci evinizi aydınlatacak.

Mars’ın bu evdeki varlığı, eğlence, aşk ve yaratıcılık konularında muhteşem bir etki yapacak ve eğer hazırsanız hamilelik, bebekler ve çocuklar konusunu vurgulayacak. Ne büyük değişiklik! 2003’ün ikinci yarısından bu yana bu düzeyde bir etki almamıştınız.

Mars beşinci eve geldiğinde beklenmedik gelişmeler gezegeni Uranüs’ü de bu evde bulacak. Harika, bu durum gece gökyüzünü ışıl ışıl aydınlatacak kadar güzel. Eğer bekarsanız ve birini arıyorsanız yeni biri ile tanışabilirsiniz. Biri ile çıkıyorsanız, bu etki sayesinde ilişkiniz daha da romantik bir hale gelecek. Eğer bir ilişkiniz varsa, birbirinize zaman ayırabileceksiniz.

Yakın bir zaman içinde boşandıysanız ya da boşanmak üzereyseniz, Mars ve Uranüs’ün ortak çabasıyla yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu hissediyoruz. Bu yeni başlayacak ilişki sayesinde geçmişin hayal kırıklıklarını üstünüzden atabileceksiniz. Zamanlaması biraz sürpriz olabilir çünkü henüz buna hazır olduğunuzu düşünmüyorsunuz. Aşk meleği Eros planlarınızı ve tahminlerinizi değiştirebilir, zira bu ay başınızın üstünde vızıldayarak uçup sizin için fazladan çalışacak!

Yeni ilişkiniz birdenbire başlayacak ve büyük bir uyum ve çekim üzerine temellerini atacak. İlk bakışta aşkı yaşadığınızı düşüneceksiniz. Bu tarz bir yıldırım çarpması gibi hissin sadece lise yıllarında yaşanabileceğini düşünüyordunuz, peki ya büyüdüğümüzde hiç yaşanmaz mı? Yakında bunu göreceksiniz!

15 Mayıs’ta gerçek aşk evi olan beşinci evinizde Mars ile Uranüs’ün yanyana gelerek mükemmel bir etkileşim yapması ile hazır olun. Bu etkiyi hissedebilmek için iki gezegenin tam kavuşum yapması gerekmez- bu günün beş gün öncesi ya da sonrasına da dikkat edin. İşin içinde Uranüs olunca sizi neler beklediğini söylemek zor çünkü Uranüs tahmin edilemez olayların gezegenidir. Bu günün berbat olması da olası, ancak hiç zannetmiyoruz. Her iki gezegen de dost su burcu olan Balık’ta ve Güneş ile güzel bir açı içinde olacak. Eğer doğum gününüz 2 Kasım’da ya da bu günün beş gün öncesinde ya da sonrasındaysa bu heyecan verici durumdan en fazla yarar sağlayan siz olacaksınız.

Bu ayı bu denli belirgin yapan şey, eski hayal kırıklıklarınızı silip süpürecek yeni bir ilişkiye artık hazır olmanız. Güneş ile güzel bir ilişki içinde bulunan Balık burcundaki Uranüs ve Mars etkisiyle yeni aşk kıvılcımları bu ay ya da Haziran başında sizi yakmaya başlayacak.

En iyi buluşma akşamlarınız şu gecelere denk gelecek: 3 Mayıs Salı, 14 Mayıs Cumartesi, 15 Mayıs Pazar ve 21 Mayıs Cumartesi.

Parasal açıdan, 23 Mayıs’taki dolunayda ya da beş gün öncesi veya sonrasında, bir terfi ya da yeni bir işte daha iyi bir maaş konusunda iyi haberler alabilirsiniz. Bu dolunay, gelirler evi olan ikinci evinizde oluşacak ve kazançlar ve iyi şans gezegeni olan Jüpiter ile mükemmel bir açı yapacak. Çok çalışıp artık terfi olmayı hak ettiyseniz, ayın başlarında patronunuza ya da gelecekteki işvereninize bu durumu anlatmanız sayesinde bu dolunayda istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Patronunuzun bahsettiğiniz konularda algısı oldukça yüksek olabilir. Borçlarınızı ödemek ya da yapmak durumunda olduğunuz bir masrafı karşılamak için daha fazla para kazanmaya motive olmuş bir haldesiniz.

Bu dolunaya Jüpiter’in yapacağı dostane açıdan çok heyecanlıyız çünkü Jüpiter zaten gelirler evi olan ikinci evinizin doğal yöneticisidir ve bu da maaş artışınızın yakın olduğunun bir göstergesi. Venüs de bir başka kazanç işareti olarak bu dolunaya eşlik edecek. Eğer gelirinize ek başka gelirler arıyorsanız bu da mümkün görünüyor.

Kendi işinizi yapıyorsanız bu dolunayla birlikte oldukça kazançlı bir işe girişebilirsiniz. 23 Mayıs da kazançlı bir iş anlaşması için en uygun gün olacak. Bu tarihte Merkür, Satürn’e güzel bir açı yapacak ve sözleşme imzalayacaksanız bu sizin için çok faydalı sonuçlar doğuracak.

Özet

Geçtiğimiz yıl ilişkiler açısından pek de pek de güçlü değildi ancak bu ay aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtacak. Venüs’ün evlilik evinize doğru hareketi ile birlikte aşk hayatınız ışıldamaya başlayacak. Süregelen bir ilişkiniz varsa Mayıs’ta bu ilişkide başarılı olabilmeniz için bütün olanaklar mevcut. Çıktığınız özel biri yoksa, Mars’ın sürprizler gezegeni Uranüs’ün etrafında dönmeye başlaması ile birlikte, çok kısa zaman içinde buna da bir çare bulunacak. Her iki gezegen de aşk evi olan beşinci evinizde bulunuyor. Kısacası, Mayıs ayı size küçük çöpçatanlıklardan daha fazlasını getirecek. Birlikte uğraşacağınız film ya da fotoğraf gibi hobiler, sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak.

Kredi kart borcunuzu ya da birinden aldığınız borcu 23 Mayıs civarında ödemek için yeni iş arayışınızı hızlandırabilir ya da kendi işiniz dışında bir başka işte çalışmanın yollarını arayabilirsiniz. Yine de Ağustos’a kadar ideal işinizi bulabileceksiniz gibi görünmemekle birlikte özgeçmişinizi hazırlayabilir ve en çok yapmak istediğiniz işi düşünmeye başlayabilirsiniz. 23 Mayıs’taki dolunayla parasal konular oldukça güzel görünüyor. Kulaklarınızı açık tutup bir pozisyon boşaldığını duyduğunuzda hemen atılmaya hazırlıklı olun. Bir Akrep olarak siz, diğer kişilerden size bir teklif gelmesini beklemez, bu fırsatları kendiniz yaratırsınız. Sizin hiçbir zaman kısmet ayağınıza gelmez.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar