@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2006   #11 (mesaj-linki)
Undertakerg
Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)

Çok Teşekkürler Ama Ben Şimdi @Live.com Uzantılı Mail Aldım. Şimdi @Live.Gen.Tr Uzantılı Mail Almak İstiyorum. Ama Olmuyor, Yarım Eder Misiniz ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-11-2006   #12 (mesaj-linki)
anchovy

Allah razı olsun kardeş senden,kendi ismimde kaliteli bi uzantı bulamıodum... Tekrar teşekkür ederim...
Eski 11-11-2006   #13 (mesaj-linki)
undertaker88

hocam süpersin ilk denememde yapamamıştım.senin cod u linkin sonuna yazdıydım sonra sildim normal boş çubuğa yazdım oldu uzantılar geldi.ellerine sağlık reberebbbbbbbbbbbbbbb
Eski 11-11-2006   #14 (mesaj-linki)
kelebekajans - avatarı

mail olarak kullanamiyoruz ki. ne ise yaradi?
Eski 11-11-2006   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

kelebekajans adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mail olarak kullanamiyoruz ki. ne ise yaradi?
Bu resimde sizce ne gösterilmek istenmiş?

Sign In adresinden yeni @live.com uzantılı hesabınızla giriş yapmayı deneyin.
Eski 11-11-2006   #16 (mesaj-linki)
SamyeLi

Teşekkürler paylaşım için. Live uzantılı mail adresi aldım fakat büyük bir problemim var. Daima kullandığım Hotmail hesabıma girmeme izin vermiyor. Kids mail olarak görüyor ve ebeveynden izin al diyor vs vs. ne alaka anlamadım Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz. Hotmailime nasıl girebilirim
Eski 11-11-2006   #17 (mesaj-linki)
msn hackk

teşkürler abi saolasın

arkadaşlar bunu türkçeye çevire bilirmiyiz cavap bekliyorum

Son Düzenleyen msn hackk; 11-11-2006 @ 23:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 11-11-2006   #18 (mesaj-linki)
chat_up

Arkadaşlar benim güsel bi sorum var size ben eski hesabımı live de görüntülemek istiyorum yani ....@hotmail.com olan hesabımı windowslive da görüntülemek istiyorum bunun için ne yapmalı bi fikri olan varsa aydınlata bilirmi beni ve bizleri çünkü coğu kullanıcı eski mail adreslerinden vazgecemiyorum oturduğu için bunların arasında bende varım eğer böyle bişey var çoğu kullanıcının beğeneceğini düşünüyorum benim gibi

msn hackk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşkürler abi saolasın

arkadaşlar bunu türkçeye çevire bilirmiyiz cavap bekliyorum

Tabi arkadasım sağ üst köşede Options diye bi seçenek var ordan laguane den tr yi seçer sen olur

Son Düzenleyen chat_up; 11-11-2006 @ 23:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 11-11-2006   #19 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bende türkçe açıldı ...
Eski 12-11-2006   #20 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

SamyeLi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkürler paylaşım için. Live uzantılı mail adresi aldım fakat büyük bir problemim var. Daima kullandığım Hotmail hesabıma girmeme izin vermiyor. Kids mail olarak görüyor ve ebeveynden izin al diyor vs vs. ne alaka anlamadım Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz. Hotmailime nasıl girebilirim

Sign In den giriş yapın eger otomatık olarak oturum u acıyorsa oturumu kapatıp deneyın
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
@livecom, adresi, almak, email, uzantılı, xxx@livecom
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 53 1 Gün Önce 19:22
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 127 2 Hafta Önce 13:00
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 3 Hafta Önce 12:11
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25