Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2006   #6 (mesaj-linki)
ROJWELAT
Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)

tskrler arkadas paylaşımın için simdi ben live.com uzantılı e-mail aldım ücretlimi ücretdsizmi biraz tereddüteiym

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-11-2006   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
yucelkaya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
KARDEŞ TEŞEKKÜRLER BENDE KENDİ ADIMA İLK DEFA Bİ ADRES ALABİLDİM PEKİ BUNU NEREDE VE NASIL KULLANACAZ???????
Normal @hotmail.com uzantili mail adresini kullandiginiz gibi kullanabilirsiniz.

Alıntı:
ROJWELAT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tskrler arkadas paylaşımın için simdi ben live.com uzantılı e-mail aldım ücretlimi ücretdsizmi biraz tereddüteiym
Bu hizmet ücretsizdir.
Eski 11-11-2006   #8 (mesaj-linki)

ben yaptım ama adresı dogrulamıyor neden
Eski 11-11-2006   #9 (mesaj-linki)
fiscer

windowslive.com buyurun

microsoft yakında tüm mailleri live.com ve windowslive.com ile entegre edecek. biz şu an türkiye olarak alamıyoruz. EE güzel ve karizmatik mailleride elin gavuruna kaptırmakta olmaz tabii

live.com verilmiş buda benden olsun istedim.

Get Windows Live buraya giriyorsunuz.
Kayıt ol seçenegini tıklıyorsunuz.Biz türk oldugumuzdan sadece hotmail.com çıkıyor ilk başta.
Sonra şu kodu adres çubuguna yapıştırıyorsunuz

Alıntı:
javascript: var p = 'windowslive.'; var ds = new Array('com','net'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('www.forumdalar.com');
Eski 11-11-2006   #10 (mesaj-linki)

msn uzantılı live mail almak için

Kod:
javascript: var p = 'msn.'; var ds = new Array('com', 'pt', 'fr', 'it', 'nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('islem tamam MsX');

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
@hotmail.com kayıt ol, hotmail kayit ol, hotmail kayıt ol, hotmail.com kayıt ol, live kayıt ol, rojwelat, windows live için kayıt ol, windows live kayıt ol hotmail, windows live mail almak, xxx live,
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 2 Hafta Önce 20:25
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 103 2 Hafta Önce 21:21
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 42 2 Hafta Önce 15:34
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 02-10-2008 12:09
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-09-2008 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12872195 saniyede (71.94% PHP - 28.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz