| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)
ya bu yeni msnde coklu acikmiyormu
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Güncelleme: Üç gün boyunca bu yöntemle sayısız @live.com email hesabı alındı ve en sonunda Microsoft durumun farkına vararak bu yöntemle daha fazla @live.com hesabının alınamaması yönünde değişikliklikler yaptı. Microsoft'un Live sayfalarını belirli aralıklarla takip etmenizi öneririz... Ya da bir sonraki duyurumuzu bekleyiniz. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
Bende denedim ve aldım ![]() Yapmanız gereken Neutralizer'in 1. sayfada tarif ettiği gibi; 1) Windows Live iD' e tıklamak 2) Ordan Kaydol kısmına girmek 3) HTML Kodu: javascript:function r(q){} function s(q){e[q] = new Option(a[q],a[q])}; r(e = document.getElementById("idomain").options);r(d="live.");r(a = new Array("hotmail.com","hotmail.co.uk","msn.com",d+"com",d+"tr",d+"com.au",d+"be",d+"ca",d+"co.uk",d+"de",d+"fr",d+"it"/*MsXLabs.org*/,d+"nl")); for (i=0;i<a.length;i++){ s(i ) }alert("Başarılı - yeni uzantılar eklendi!");
Ardından gelecek olan uzantılar başarıyla eklenti uyarısını aldığınızda işlem doğru bir şekilde tamamlanmış demektir. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey bilgileri doldurup onaylamak. Ancak yasal olup olmadığı konusunda herhangi bilgim yok. Bu konuda görevli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Üzülerek şunu belirtmem gerekiyor ki bu live.tr mail kısmı desteklenmiyor. Yani messenger için kimlik doğrulaması yapılamıyor. | |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) koda sorun var yinede tşk | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar şimdi iyi güzelde hasabı aldınız diyor ama Hotmail.com dan giriş yaptığımda kabul etmiyor. kayıt işlemini tamamladım ancak giriş yapamadım. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
yaptıgında hata veriyor
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Güncelleme: Üç gün boyunca bu yöntemle sayısız @live.com email hesabı alındı ve en sonunda Microsoft durumun farkına vararak bu yöntemle daha fazla @live.com hesabının alınamaması yönünde değişikliklikler yaptı. Microsoft'un Live sayfalarını belirli aralıklarla takip etmenizi öneririz... Ya da bir sonraki duyurumuzu bekleyiniz. | |||||||||||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben tr uzantılı adres aldım live.live.girl de ama her ikisinde de görüntü adı biçim kodunda hata veriyo düzeltilmesi imkansız mı
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| @livecom, adresi, almak, email, uzantılı, xxx@livecom |
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 2 Gün Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 127 | 2 Hafta Önce 13:00 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |