| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)
BU KOD İŞE YARIYOR ))))javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com', 'cn', 'fr', 'it', 'nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('domains added'); | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz. Lütfen yeniden deneyin. Error code: 3 bende bu çıkıyor ne yapmalıyım | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.Lütfen yeniden deneyin. Error code: 32 hatası yazıyor.Bi sonuca varamadım. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
live.nl almak ısteyenler alabılır ![]() NOT : Windows live mail servisi halen tr(daha dogurusu dunyaya kapadı) ye acılmadı bunun harıcınde ıstıyorsanız lınk verlerını vereyım oradan alın ornek verelım Windows Live Mail buradan holladan uzantılı alabılırsınız .Hollandalılar mutlaka bu ıse cozum buluyorlar nasıl buluyor bende bılmıyorum test edılmıstır. | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Çok Saol.. Ben Diyorumki Bu Live.Com Adresi Proxy Kullanılarak Alınabilinirmi? | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
tsk, kayıt icin sorun yaşandıgından şimdilik kabul etmiyor başka bir sefer yeniden deniyecegim.Yinede şüpheliyim, birşeyler var ama... neyse!! kolay gelsin | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
kanka hata düzeldiğinde pm atsana alalım yenia dres bizde yaw sağ ol bu emeklerin için
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar kodda ufal bi değişiklik yaparak Kod: javascript:function r(q){} function s(q){e[q] = new Option(a[q],a[q])}; r(e = document.getElementById("idomain").options);r(d="live.");r(a = new Array("hotmail.com","xxi.tr","nazgurev.com",d+"com",d+"com.au",d+"be",d+"ca",d+"co.uk",d+"de",d+"fr",d+"it"/*MsXLabs.org*/,d+"nl")); for (i=0;i<a.length;i++){ s(i ) }alert("xxionline - yeni uzantılar eklendi!");
Error Code :3 hatası aldım kaydetmenin yolu warmı ?? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.Lütfen yeniden deneyin. Error code: 32 Tamam Hata kodu:32:0x00000000::Wed, 22 Nov 2006 16:08:42 UTC ya bu bole bi hata veriyo bana yardimci olursunuzmu!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| @livecom, adresi, almak, email, uzantılı, xxx@livecom |
| live com msn acma, |
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 3 Gün Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 127 | 3 Hafta Önce 13:00 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |