| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)
sag olun cok ıyı olmus | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
peki ben var olan mail adresimi nasıl live mail olarka kullancam arkadaşta gördüm sayfası çok güzel davet gelmiş ona tesadüf yapmış | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.Lütfen yeniden deneyin. Error code: 32 Tamam böyle bir yazı çıkıyor niye beceremiyoruz | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |||||
kaydol seceneginden mail adresini yazip kaydolacaksin, sonrasinda ayni arkadasinin maili gibi olacak. | |||||
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) ÇOK GÜZEL ![]() | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
bu hata verioooo arkdaslar Hata kodu:32:0x00000000::Fri, 24 Nov 2006 19:31:04 UTC veriyorr | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
Az önce e-mail adresi almayı başardım fakat hesabınız microsoft tarafından desteklenmiyor diyor? Yardımcı olursanız sevinirim... Son Düzenleyen METsU; 24-11-2006 @ 22:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)Bu mesaj da okunmayacak anladığım kadarıyla. İlk mesajda da, önceki sayfalarda da defalarca aşağıdaki uyarı verilmiş, lütfen aynı soruyu sormadan önce bu uyarıyı okuyun ve soruyu sormaktan vaz geçin: Güncelleme: Üç gün boyunca bu yöntemle sayısız @live.com email hesabı alındı ve en sonunda Microsoft durumun farkına vararak bu yöntemle daha fazla @live.com hesabının alınamaması yönünde değişikliklikler yaptı. Microsoft'un Live sayfalarını belirli aralıklarla takip etmenizi öneririz... Ya da bir sonraki duyurumuzu bekleyiniz. | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
ya ben buraya yeni üye oldum biri bana burdakilerin ne işe yaradığını anlatabilirmi ya bişey anlamadım da oku oku anlamıyom kusura bakmayın ![]() ![]() | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| @livecom, adresi, almak, email, uzantılı, xxx@livecom |
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 2 Gün Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 127 | 2 Hafta Önce 13:00 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |