Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 16-01-2009   #481 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202)

Selam arkadaşlar bende böyle bi hata raporu veriyor neden anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim ^^.

http://img91.imageshack.us/img91/3348/adszps5.jpg

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 16-01-2009   #482 (mesaj-linki)
swordocean

arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak
Eski 17-01-2009   #483 (mesaj-linki)
kucukhanim88 - avatarı

bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey amaaa.......... mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmm iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim???
Eski 17-01-2009   #484 (mesaj-linki)
kucukhanim88 - avatarı
Cvp: msn 2009 ile ilgili yardım lütfen

Ayberq adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
degerli arkadaslarım merak ettigim sey su ben msn 2009 kullanıyorum plus ykledim ona uyumlu ama discovery yoq bulamıyorum bi bilgisi olan varmı bu konuda???bide ne dinledigimi gösteremiyorum msnde ne media playerden nede winamptan.winamp ımda sn sürüm media playerimde yardımlarınızı beqliyorum....

discovery 1,5 var benim de msn 2009 a uyumlu olarak kullandığım..live.msgdiscovery.com dan indirdim sitedende bulabilirsin,, amaaa ÖNCE PLUS I TAMAMEN SİLMEN GEREKİYOR ÇÜNKÜ İKİSİ AYNI ANDA ÇALIŞMAYA BİLİYOR YANİ PLUS LA DİSCOVERY.. OY ÜZDEN ÖNCE DİSCOVERY 1.5 U KURUP SONRA ARDINDANN msgplus.net ten msn 2009 a uyumlu plus indireceksin yanii (MsgPlusLive-479b) olanı .. şu an ikisinde kullanıyorum aynı anda beta oldukları içinarada verdikleri hatalar dışında tek kelimeyle süperler ne dinlediği konusuna gelincee , zatenn discovveryi yüklediğin zaman ayarlar kısmında var ..

kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Böyle Bir Hata Aldım.....Kurarken Diğer Sürümü Kaldırdığımdan Eminim..

yeniden deneye bastım olmuştuu bende

Son Düzenleyen kucukhanim88; 17-01-2009 @ 02:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 17-01-2009   #485 (mesaj-linki)
ich_sunn
windows liwe messenger 9 hata

platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor

Son Düzenleyen ich_sunn; 17-01-2009 @ 12:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 17-01-2009   #486 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: windows liwe messenger 9 hata

ich_sunn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor
Bu sorun için bu konudan devam edelim:
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
Eski 17-01-2009   #487 (mesaj-linki)
altinediz - avatarı

Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 17-01-2009   #488 (mesaj-linki)
psikolaz61

altinediz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
evet var http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479b.exe
Eski 17-01-2009   #489 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

alexandro06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar benim sorunum final sürümünde msn listesi ekranından maillere girilen simgeye basıyorum girmiyor..yani basıorm hiç bi tepki yok..aynı sorun birisi bana link yollayıncada oluor..linke basıorm hiç bişi olmuor.bilen varmı bu soruunun cozumunu?
Program Ekle veya Kaldır penceresinden "Windows Live Temel Parçlar"ı bulup Değiştir/Kaldır'a tıklayın ve Onar seçeneği ile Messenger'ınızı onarmayı deneyin.

swordocean adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak
Hangi yama?

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey amaaa.......... mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmm iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim???
Şu mesajımı okuyun: http://www.msxlabs.org/forum/showpos...&postcount=452

Ben bu konu hakkında İngilizce-Türkçe raporlamalarımı yaptım. Kısa zamanda düzeltirlerse iyi olur. Siz de yapabildiğiniz kadarıyla yapın. Windows Live Hesabı için Türkçe geri bildirim kabul ediyorlarmış, İngilizce'niz yoksa en azından oraya durumu izah eden Türkçe bir rapor gönderin.

kucukhanim88, size bir hatırlatma yapayım. E-posta hesabınızı açmak için her seferinde Google'da arama yapmaktansa şu adresleri aklınızda bulundurun ve o adreslere gidin, ikisi de aynı işi görür:

1- http://mail.live.com
2- http://www.hotmail.com

Ya da varsayılan tarayıcınızı Mozilla Firefox'tan değiştirip Windows Internet Explorer olarak ayarlayın. O zaman Messenger'dan yabancı dilde açılma sorununu da halletmiş olursunuz.
Eski 17-01-2009   #490 (mesaj-linki)
kucukhanim88 - avatarı

valla nasıl yaptım bilmiyoruma ama messenger 2009 da mail simgesine basınca açılanyabancı sayfadan mailimi ve şifremi kaydederek girdim , artık msn imde mail simgesine tıkladığımda direk mail sayfası ve mailler türkçe açılıyorr
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, 206, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11
Windows Live Messenger 2009 Beta (14.0.3921.717) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 18 17-09-2008 21:14
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57