Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-04-2009   #901 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)

ben 2009 sürümünde oyunlara girdiğimde kritik hata-2 diyor nasıl düzeltebiliriz ??
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-04-2009   #902 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

IamRookie adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben 2009 sürümünde oyunlara girdiğimde kritik hata-2 diyor nasıl düzeltebiliriz ??
Bir ara oyun hizmeti devreye girmemişti wlm 2009 sürümünde şuan için emin değilim sorunu çözmek için kaldırıp yeniden kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum. Sorun devam edersa sisteminiz hakkında detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Eski 28-04-2009   #903 (mesaj-linki)
Seval_ - avatarı
Messenger Sekmeleri,Kişi ekleme butonu, kişi ayrıntıları görünmüyor

Arkadaşlar sorunla ilgili internette ve sitenizde bakındım bulamadım cevap..
Yukarda internetten bulduğum bir messenger resmi.Sorun kırmızıyla gösterdiğim alanlar görünmüyor.Araçlardan Sekmeleride kapamadımki görünmesin..
Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkürler..
Eski 28-04-2009   #904 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Sekmeleri,Kişi ekleme butonu, kişi ayrıntıları görünmüyor

Seval_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Arkadaşlar sorunla ilgili internette ve sitenizde bakındım bulamadım cevap..
Yukarda internetten bulduğum bir messenger resmi.Sorun kırmızıyla gösterdiğim alanlar görünmüyor.Araçlardan Sekmeleride kapamadımki görünmesin..
Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkürler..
A-Patch Yüklediniz mi? Eğer Yüklediyseniz Ayarlardan Restore Edip Eski Haline Dönderebilirsiniz.Yeni Messenger'de Hem Web'de Ara Hemde Kişi Bul Kısımları Üst Tarafta Tek Bir Arama Yerinin İçide Yer Almaktadır.Ve Ayrıca Yeni Messenger'de Sekmeler Reklam Alanının Hemen Üst Tarafında Yer Almaktadır.Ayrıca Sekmeleri Gizlemişte Olabilirsiniz.Bunun İçin: Görünen İsminiz (Laurel) -Seçenekler-Sekmeler -Sağ Tarafta Sekmeleri Gizle Onaylıysa Kaldırın.Şunu da Belirtelim; İşaretlediğiniz Yerler Normal Bir Messenger'da Standart Olarak Bulunmaktadır.Aksi Halde Messenger Asla Çalışmaz...
Eski 29-04-2009   #905 (mesaj-linki)
wirüs - avatarı
Yardım Plss ..:S:S

Lütfen yardım Messengerı Açıyorum Bu Çıkıyor..
Eski 29-04-2009   #906 (mesaj-linki)
Seval_ - avatarı
Cvp: Messenger Sekmeleri,Kişi ekleme butonu, kişi ayrıntıları görünmüyor

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
A-Patch Yüklediniz mi? Eğer Yüklediyseniz Ayarlardan Restore Edip Eski Haline Dönderebilirsiniz.Yeni Messenger'de Hem Web'de Ara Hemde Kişi Bul Kısımları Üst Tarafta Tek Bir Arama Yerinin İçide Yer Almaktadır.Ve Ayrıca Yeni Messenger'de Sekmeler Reklam Alanının Hemen Üst Tarafında Yer Almaktadır.Ayrıca Sekmeleri Gizlemişte Olabilirsiniz.Bunun İçin: Görünen İsminiz (Laurel) -Seçenekler-Sekmeler -Sağ Tarafta Sekmeleri Gizle Onaylıysa Kaldırın.Şunu da Belirtelim; İşaretlediğiniz Yerler Normal Bir Messenger'da Standart Olarak Bulunmaktadır.Aksi Halde Messenger Asla Çalışmaz...
A-patch yükledim.Düzeltmeyi denedim.Hata verdi messengerdan çıkışş yaptığım halde,kapatmamı istedi..Seçeneklerden sekmeleride gizlemedim diğer mesajımdada yazmıştım..
Fakat Az önce Messengeri kaldırdım.Tekrar yükledim.Şimdi Sorun yok.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşım..

Dipnot:Messenger 8.5 kullanıyorum.Ayrı bir konu olarak açmıştım fakt yöneticiler buraya taşımışlar..
Eski 30-04-2009   #907 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı
Cvp: Yardım Plss ..:S:S

wirüs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Lütfen yardım Messengerı Açıyorum Bu Çıkıyor..

___________________________________________________________________________ __

Seval_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
A-patch yükledim.Düzeltmeyi denedim.Hata verdi messengerdan çıkışş yaptığım halde,kapatmamı istedi..Seçeneklerden sekmeleride gizlemedim diğer mesajımdada yazmıştım..
Fakat Az önce Messengeri kaldırdım.Tekrar yükledim.Şimdi Sorun yok.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşım..

Dipnot:Messenger 8.5 kullanıyorum.Ayrı bir konu olarak açmıştım fakt yöneticiler buraya taşımışlar..

Seval Hanım Hala Sizde Sorun Yasıyorsanız Sıkıldıysanız Düzeltmek İstiyorsanız Aynı Şey Sizin İçinde Geçerli Buyrun ...

Öncelikle Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır.

Daha sonra Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Kurun Sorun Düzelicektir..

ZAPMESSENGER DOWNLOAD

MESSENGER 8.1 DOWNLOAD

MESSENGER PLUS LİVE FİNAL DOWNLOAD

MESS PATCH DOWNLOAD

A PATCH DOWNLOAD

Son Düzenleyen euphrates; 30-04-2009 @ 15:19. Sebep: seval_ adlı üye
Eski 01-05-2009   #908 (mesaj-linki)
wirüs - avatarı

tmm buldum sorunu bu hata msnem güncellenmedigi için cıkıyormuş..

Sonra bir cok şey denedim zap mmsn filan hepsini denedim olmadı en sonunda yükleyici başlatılırken cıkan msn sitesinden karşıdan yükle seçeneginden wlm 2009 indirdim.1,30 MB öbürlerinden farklı bunu yükleyince sorun düzeliyor..
Eski 02-05-2009   #909 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı
Acil Yardım...!

Pc de bişeyler yapmışlar benden habersiz live messenger sorun oldu bana Herşeyi sildim kaldırdım msn le ilgili sonra yeniden live 8.5 yükledim. pencere geliyo adresi şifreyi yazıyom oturum açılıyo gibi oluyo ama bi anda kapanıyo program! Çok lazım msn bana acil yardım bekliyorum. Bu arada konuyu yanlış açtıysam moderatörlerden özür dilerim
Eski 05-05-2009   #910 (mesaj-linki)

ya benim bir sorunum var ben yüklüyorum winziple açıyorum dosyaya tıklıyorum fakat kurulum yerine notepad'le açılıyor ve donuyor. ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, 206, live, messenger, windows
kritik hata 2,
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11
Windows Live Messenger 2009 Beta (14.0.3921.717) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 18 17-09-2008 21:14
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57