MessengerDiscovery Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-05-2007   #101 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live

sorun yaşayan kullanıcılar için bir çözüm:

Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 05-05-2007   #102 (mesaj-linki)
Papatya-2 - avatarı

oke ahmed arkadsim dediginizi bir yapayim, ins olur yoksa her seferinde eski msn yuklemek zorunda kaliyorum cok saolun tekrardan
Eski 07-05-2007   #103 (mesaj-linki)
TİRYAKİ

selam arkadaslar bir yerlerde bu dıscovery nin cam görüntülerini kayıt ettigini okudum dogrumudur bende de dıscovery yüklü ve calısıyor kurcaladım ama böyle bir özelligini bulamadım eger varsa cok müthiş olacak kanımca ...
bilgisi olan varmı??
Eski 07-05-2007   #104 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

TİRYAKİ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaslar bir yerlerde bu dıscovery nin cam görüntülerini kayıt ettigini okudum dogrumudur bende de dıscovery yüklü ve calısıyor kurcaladım ama böyle bir özelligini bulamadım eger varsa cok müthiş olacak kanımca ...
bilgisi olan varmı??
mdl böyle bir özellik mevcut değil fakat eski sürüm olan discover x2 de cam görüntüsünü fotoğraf şeklinde anlık kaydetme özelliği vardı.
Eski 07-05-2007   #105 (mesaj-linki)
pekk

türkçesi yok mu
Eski 08-05-2007   #106 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

pekk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
türkçesi yok mu
programda türkçe dil seceneği vardır.ayarlar kısmından dil ayarını tr olarak değiştiriniz.
Eski 09-05-2007   #107 (mesaj-linki)
abone26 - avatarı

ellerine saglık kardeş çok guzel bir ek saygılar bizden olsun
Eski 10-05-2007   #108 (mesaj-linki)
The_Myth

Vallaha Tam Aradağımı Bulamadm Aradığım Türkçesi Bunu Ben Daha Önce Kullandığım icin biliyorum ama türkçe idi Englishle uğrasamıyorum bilenler veya bilmeyenler

Site Yöneticiler'İ Sahsen Bildirirseniz Sevinirim!

Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-05-2007 @ 03:37.
Eski 10-05-2007   #109 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

The_Myth adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Vallaha Tam Aradağımı Bulamadm Aradığım Türkçesi Bunu Ben Daha Önce Kullandığım icin biliyorum ama türkçe idi Englishle uğrasamıyorum bilenler veya bilmeyenler

Site Yöneticiler'İ Sahsen Bildirirseniz Sevinirim!
programda türkçe dil seceneği vardır.ayarlar kısmından dil ayarını tr olarak değiştiriniz.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-05-2007 @ 03:38.
Eski 11-05-2007   #110 (mesaj-linki)
KisukE UraharA - avatarı

şunu söylemeliyim discoveryle ilgili sorun yaşayanlar windows live messengerın son versiyonunu yükledikleri için yaşıyorlar.ben internet kafede çalışıyorum diğer bilgisayarlarda live messengerin 8.0.0812 yüklü onlara discovery kuruldu ve çok güzel çalışıyor.Ama ana bilgisayarda kurulmuyor ve son live messengerı nasıl kaldıracağımı söylerseniz sevinirim.denedim kaldırdım son sürümden bir öncekini yüklüyprum ama yine sonuncu yükleniyor.Cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10