| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live
sorun yaşayan kullanıcılar için bir çözüm: Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live oke ahmed arkadsim dediginizi bir yapayim, ins olur yoksa her seferinde eski msn yuklemek zorunda kaliyorum cok saolun tekrardan | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar bir yerlerde bu dıscovery nin cam görüntülerini kayıt ettigini okudum dogrumudur bende de dıscovery yüklü ve calısıyor kurcaladım ama böyle bir özelligini bulamadım eger varsa cok müthiş olacak kanımca ... bilgisi olan varmı?? | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Livetürkçesi yok mu ![]() | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
ellerine saglık kardeş çok guzel bir ek saygılar bizden olsun
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
Vallaha Tam Aradağımı Bulamadm Aradığım Türkçesi Bunu Ben Daha Önce Kullandığım icin biliyorum ama türkçe idi Englishle uğrasamıyorum bilenler veya bilmeyenler Site Yöneticiler'İ Sahsen Bildirirseniz Sevinirim! Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-05-2007 @ 03:37. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-05-2007 @ 03:38. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
şunu söylemeliyim discoveryle ilgili sorun yaşayanlar windows live messengerın son versiyonunu yükledikleri için yaşıyorlar.ben internet kafede çalışıyorum diğer bilgisayarlarda live messengerin 8.0.0812 yüklü onlara discovery kuruldu ve çok güzel çalışıyor.Ama ana bilgisayarda kurulmuyor ve son live messengerı nasıl kaldıracağımı söylerseniz sevinirim.denedim kaldırdım son sürümden bir öncekini yüklüyprum ama yine sonuncu yükleniyor.Cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |