MessengerDiscovery Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-03-2008   #601 (mesaj-linki)
Nika
Cvp: MessengerDiscovery Live

ya ben anlamadim yukleniyor ama acmiyor nedenmish?? nedenini bilen varmi ben napmaliyimki acilsin hata yaziyo bende
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-04-2008   #602 (mesaj-linki)
benibanabırak

ya bende !imitate komutu olmuyo bu neden olur???
Eski 09-04-2008   #603 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

benibanabırak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende !imitate komutu olmuyo bu neden olur???
Karşı tarafın yazı tipi bilgisinin alınması gerekiyor deniyor. (yani karşı taraftan en az bir ileti almak)

İkinci ihtimal de MessengerDiscovery'nin Windows Live Messenger'la bütünleşmemiş olması. Bütünleştirmek için, Discovery'yi tamamen kaldırıp sonra tekrar kurun. (Tamamen kaldırma yönergelerini MsXLabs forumunun MessengerDiscovery alt forumunda bulabilirsiniz)
Eski 10-04-2008   #604 (mesaj-linki)
ultr05lion

nerden yüklenir bu
Eski 10-04-2008   #605 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

ultr05lion adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nerden yüklenir bu
ilk mesajın sonundaki " Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle " yazan kısımdan zipli dosyayı tıklayın...
Eski 14-04-2008   #606 (mesaj-linki)
bedlam71

merhaba ben sitemizden discowery indirdim kurdum ama calışmıyor hata veriyor hiç bir ayarlarını yapamıyorum ve özellikle discowery tıkladıgımda bana oturum acılmamıştır oturum acın diyor neden olur bu hata ben bu hatayı nasıl düzelte bilirim acil olarak yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaslar bu arada windows live 8,5 kullanıyorum 8,1 de calışıyordu discowery ve hiç sorun yasamıyordum son surumunu indiriyim dedim digerini sildim yenisini indirip kurdum buda calışmıyor
Eski 15-04-2008   #607 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Daha önce defalarca cevapladık bu soruları fakat yeterli olmamış görünüyor. Birkaç hafta sonra MessengerDiscovery Live 1.4 sürümü yayımlanacak. Şu an beta testleri yapılıyor. Bu yeni sürüm, dosya aktarımındaki yavaşlama sorunu dahil birçok problemin giderildiği bir sürüm. Yayımlandığı zaman resimli anlatımlarıyla çözüm önerilerini tekrar geçeceğiz.
Eski 20-04-2008   #608 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MessengerDiscovery Live 1.4 sürümü yayımlanmıştır,
lütfen bu konuya gidiniz:

MessengerDiscovery Live 1.4
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10