Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2006   #41 (mesaj-linki)
AnnubiS
Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)

dostum guzel olmus en azından yukleme derdı asılmıs paylasım ıcın saol
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2006   #42 (mesaj-linki)
ahdur

Ben Türkçe olmayan programlardan pek tad alamıyorum Ellerina sağlık Çok teşekkürler
Eski 04-07-2006   #43 (mesaj-linki)
eaglepaw

emeği geçenlere tşkler

süper olmuş kullanıyorum
Eski 05-07-2006   #44 (mesaj-linki)
bakceylan

slm bu konuşma pencersinde çıkan ses indirme gönderme varya o türkçe olmadı
Eski 06-07-2006   #45 (mesaj-linki)

emeği geçen herkese teşekkürler
Eski 06-07-2006   #46 (mesaj-linki)
turist

çok çok sağolun çok işime yaradı yani size bro bro
Eski 07-07-2006   #47 (mesaj-linki)
devo25

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bu programı yükledim sonra türkçesinide yükledim. şimdi msnı acıyorum güzel güzel çalışıyoo türkçesi msnı bi kapatmamla türkçesi gidiyoo daha doğrusu msnde msn plus diye bişey kalmıyoo ama bilgisayarda yüklü gözüküyoo msn plus live acaba diyorum benim bilgisayardamı bişeyy var yoksa türkçe yamamı böle yapıyooo??

bi yardımcı olursanız çok sevinirim zaten daha yeni üye oldum şimiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Eski 07-07-2006   #48 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

devo25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bu programı yükledim sonra türkçesinide yükledim. şimdi msnı acıyorum güzel güzel çalışıyoo türkçesi msnı bi kapatmamla türkçesi gidiyoo daha doğrusu msnde msn plus diye bişey kalmıyoo ama bilgisayarda yüklü gözüküyoo msn plus live acaba diyorum benim bilgisayardamı bişeyy var yoksa türkçe yamamı böle yapıyooo??

bi yardımcı olursanız çok sevinirim zaten daha yeni üye oldum şimiden yardım edenlere çok teşekkürler.
MSN açıkken sorunsuz çalışıyorsa, MSN'i kapattıktan sonra Plus!'ı ne yapacaksın anlayamadım ?

Sorununu daha detaylı anlatabilirsen (ne yapmak istediğini, ne yapamadığını vs.) yardımcı olabiliriz.
Eski 07-07-2006   #49 (mesaj-linki)
ekaraot

devo25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

senin bilgisayarda bişey var artık bilgi sayamıyo galiba)))))

ilk defa böyle bi şikayet geldi 2500 kişi görüntülemiş........
Eski 07-07-2006   #50 (mesaj-linki)
devo25

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN açıkken sorunsuz çalışıyorsa, MSN'i kapattıktan sonra Plus!'ı ne yapacaksın anlayamadım ?

Sorununu daha detaylı anlatabilirsen (ne yapmak istediğini, ne yapamadığını vs.) yardımcı olabiliriz.
arkadasım sımdı msne plus lıve yukledım sonra turkcesını yukledım dıyokı bu programın gecerlı olabılmesı ıcın msnı acıp kapamanız lazım dıyoo msnı acıp kapıyorum msnde ne turkcesı war nede msn plus live var ama program files'a baktımmı orada plus lıve yuklu neden olabılır acaba dıye soruyorum benım bılgısayardanmı kaynaklanıyoo yoksa turkce dosyasındamı bı sorun var??
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
desteği, dil, live, messenger, türkçe, windows, yama
msni turkce yapma,
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 11:49
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32