| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)
dostum guzel olmus en azından yukleme derdı asılmıs paylasım ıcın saol
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Ben Türkçe olmayan programlardan pek tad alamıyorum Ellerina sağlık Çok teşekkürler
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) emeği geçenlere tşkler süper olmuş kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
slm bu konuşma pencersinde çıkan ses indirme gönderme varya o türkçe olmadı | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
emeği geçen herkese teşekkürler
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
çok çok sağolun çok işime yaradı yani size bro bro | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bu programı yükledim sonra türkçesinide yükledim. şimdi msnı acıyorum güzel güzel çalışıyoo türkçesi msnı bi kapatmamla türkçesi gidiyoo daha doğrusu msnde msn plus diye bişey kalmıyoo ama bilgisayarda yüklü gözüküyoo msn plus live acaba diyorum benim bilgisayardamı bişeyy var yoksa türkçe yamamı böle yapıyooo?? bi yardımcı olursanız çok sevinirim zaten daha yeni üye oldum şimiden yardım edenlere çok teşekkürler. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)Sorununu daha detaylı anlatabilirsen (ne yapmak istediğini, ne yapamadığını vs.) yardımcı olabiliriz. | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) )))))ilk defa böyle bi şikayet geldi 2500 kişi görüntülemiş........ | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| desteği, dil, live, messenger, türkçe, windows, yama |
| msni turkce yapma, |
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 11:49 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |