| | #991 (mesaj-linki) | |
| msnde sorun
arkadaslar msn nın orjınsl resım ve goz kırpmaları sılınmıs ne yapmalıyım
| |
|
| | #992 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
selam arkadaşlar benim sorunum msn7.5 indirdim çalımıyor 8 indirdim oda çalışmıyor 7.0 devam ediyorum yardım edicek yokmuu )
| |
|
| | #993 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bir konuda yardımızı istiyorum eğer mümkünü varsa, kendi görüntü resmimin karşı tarafın standardın üstünde daha büyük bir boyutta görmesini sağlayabilirmiyim. ya koyduğum resimde bir yazı varda standart boyutta çok belirgin olmuyo diğer tarafın rahat okuyacağı şekilde ayarlamak istiyorum ne yapabilirim. | |
|
| | #994 (mesaj-linki) | |||||
1- http://ideas.live.com/ sitesine girin, 2- Aşağıdaki Resimdede Görüldüğü Üzere Deneyin Butonun tıklayın ![]() 3- Karsınıza çıkan pencerede kullanıcı adınızla oturum açın. Bundan Sonra sorununuz DÜzelmesi Gerekir.... | |||||
|
| | #995 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişi Listesi Bağlantı HatasıBi Allah'ın kulu cevap vermiyecek mi? Kaç gün oldu buraya yazalı ve hala sorunum devam ediyor. Ben de 7.5 kullanmaya devam ediyorum....
| |
|
| | #996 (mesaj-linki) | |
| msn yardım msn listemdeki kişileri ne silebilyorum neden engelliyebilyorum engellediğim zaman engellenemdi diye mesaj veryor sildiğim kişiler msni tekrar açtığım zaman tekrar ekleme iletisiyle geri gelyor lütfen yardım arkadaşlar
| |
|
| | #997 (mesaj-linki) | |
sınırsız ifade nasıl gönderebilirim
| |
|
| | #998 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar; düne kadar windows live messenger 8.0 kullanıyordum. fakat bu sabah msn i açamıyorum. programı çalıştırmaya çalıştığımda; Runtime error R6025 pure virtual function call diye bir ileti alıyorum. tüm programı kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı. yardımcı olabilirseniz sevinirim | |
|
| | #999 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var; 3 gündür messenger ımda online oldugum halde offline gözüküyorum herkese ve bir türlü düzeltemedim. Live messenger ın son sürümünü kullanıyorum ve ek bir program kullanmıyorum onuda belirteyim. Ayrıca başka bir e mailim daha var onunla oturum açtığımda online oluyorum ve herkes beni görebiliyor ama bu mailim ile oturum açtıgımda online oldugum halde offline gözüküyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim..
| |
|
| | #1000 (mesaj-linki) | |
| Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
merhabalar arkadaşlar biliyorum bu zamanların en moda olanlarından biride msn şifre kırıcı programları ne yazıkki benimde ihtiyacım olan şey bu acilen bana bir tane şifre kırıcı prog. lazım lütfen bana yardımcı olun benimkileri çalan kişinin msni almalıyım. bende hotmailcroock diye bir prog. var çalışmıyo veya çalıştıramıyom pek anlıyamadım bilen varsa bana bunu anlatsın ya da kendi kullandığı br prog varsa bana yollasın lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum tşk ederim...
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |