| | #1001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
bana ne olur yardım edin karşı tarafa iletilerim gitmiyor arda sıra gidio sadece başka gitmiyor hiç bilen biri varsa ne olur yardım etsin
| |
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorunum adım ın çıkıcağı yer x yada Q çıkıyo ve düzelmiyooo yardım edersniz seviniirim
| |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri 81000306 Hata Kodu alıyrm--- önceden service pack 2 yklydü anck formattan sonra yüklemedim . ... de uzantlı adreslerim açlmyr ama dier uzantlı adreslerim açılıyr bi kaç gndr aynı hatayı alyrm nedir sorun ??? service packtnmi kaynklanyr?? birde makinamda inglzce sürm var windowsun services pack 2 yi türkçe kursam sorun olrmu?? | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
merhaba; ayni anda msn den 10 larca kisiyi nasil ekleme yapabilrim. teşekurler
| |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek msnhesabına nasıl format atılır ? Bir tanıdığım sordu bana bı soruyu tüm hesaptaki bilgileri kaldırark msn listesini temizleyerek mailler ler silinerek kısacası adresi ilk günkü gibi yapmak mümkünmüdür ? | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar merhaba Lşive kişi penceremde kişiler büyük gözüküyor.Ben küçük görünmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum msnde biriyle konuşurken arka arkaya her yazdığım şeyde nickimin çıkmaması için ne yapabilirim | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekLink ![]()
Eğer yedeklenmiş bir kişi listeniz yoksa; Aynı anda beyti,İskender,döner,lahmacun,pizza yiyip,kola ve ayran içebilirseniz MSN de aynı anda onlarca kişiyi ekleyebilir.Deneyin…
Windows Live Messenger | |||||||||||||
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
bence yapılcak bişi yok arka arkaya yazma ozamn hepsini bi sıraya yazmayı dene kesin cozum | |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun... Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu: "Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?" ![]() Şimdiden teşekkür ediyorum... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger online destek, messenger kim online, messenger online destek, msn kim online, windows live messenger online destek, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |