| | #1031 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası Ne zaman girme olanağımız olacağı hakkında bilginiz varmı .. ? | |
|
| | #1032 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek bu yukarıda ki anlattığınız şeyi yaptım bu meebo dan konuşuyorum ama orayı kapatıp messengeri açamıyorum biraz daha açık anlatırmısın lütfen charon17 | |
|
| | #1033 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] | |
|
| | #1034 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası
allah razı olsun kardeş
| |
|
| | #1035 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] | |
|
| | #1036 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası Kendi kendine düzelmezmi acep.. | |
|
| | #1037 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
aktarım hızım yawa$ ![]() ama aslında böle diildi bişiler yükleip sildiimden dolaı pasoo gitti hız geri istioruuM hızı ama nasIIı olcaaK_?
| |
|
| | #1038 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #1039 (mesaj-linki) | |
slm benim sorunum live messengerda kişi listem gözükmüyor ama başka bilgisayarda açtığımda gözüküyor.Defalarca yeniden kurdum ama olmadı açtığım zaman kişi listem boş gözüküyor ve saatin ordaki msn simdesine geldiğimde bağlantı hatası yazıyor ama hata kodu falan vermiyor.İlginç bir durum ise beni hatırladan şifresi girilmiş bi arkadaşınkini açtığımda msnesi kişi listesiyle beraber açılıyor ama onun haricindeki handi adresi yazdıysam kişi listesi gelmiyor çözemedim bir türlü...
| |
|
| | #1040 (mesaj-linki) | |
BENİM de bir sorum olacak eski sürümlerde bu hayalet progrmı işe yarıyordu ama live de olmuyo acaba ona görede bi hayalet prog warmı?ne yapabiliriz.
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |