| | #1041 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası
arkadaşlar ben dün host dosyasını güncelledim ama kalıcı olmadı bu gün de hala devan ediyor.Bu gün de bu hatayı veriyo 810030d yardımcı olabilecek olan varmı
| |
|
| | #1042 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası şimdi de başka bir sorun 810003d dün başka bugün başka ama benimkinin bir farkı var oturumu açıyorum 5 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor dün verdiğiniz programı kurdum ama yinede anlamadım msn paralı olucakmış alakası olabilirmi acaba yapılandırma mı yapıyorlar?????????????? | |
|
| | #1043 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
AYNI İLETİDEN BİRKAÇ TANE ALDIĞIMDA ÜST ÜSTE NASIL KAYIT EDEBİLİRİM
| |
|
| | #1044 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatası
ewt arkadaşlar ben de bugün akşam üzeri kullandım ama 8:30tan itibaren kullanamıyorum ayrıca hosts u güncelledim lütfen yardım
| |
|
| | #1045 (mesaj-linki) | |
| Engellediklerim birden açıldı ?
Evet arkadaşlar geçen gün msn deyken engellediğim 10 - 15 kişi birden window olarak açıldı ve ekleme penceresi şeklinde geldi önüme sonra hepsini kapattım msnden çıktım bidaha girdim ya acayipliğe bakın kişi nin engelli ikonu duruyor ama sağ tıklayınca kişi engelle yazıyor ? ne bu şimdi bi anlam veremedim ve bi baktım engellediğim kişiler yazmaya başlıyor bana ve ben onları online göremeden sonra birdaha engelle demek zorunda kaldım var mı bir fikri olan bir dosya falan indirmedim olsa bile böyle bir trojan varmıydı siz biliyormusunz ben de yıllardır pc kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm bunn sebebi ne olabilr bi program hatasımıdır yoksa saldırı mı birde şun belirtmek isterim bu o malum msne dünya çapında girememe olayınn arifesinde oldu acaba ilgisi olabilr mi ? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler .... | |
|
| | #1046 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 81000314 hatasıBöyle saçma hikayelere inanıp herkese mailde atıyosunuzdur bedava olsun diye ? Arkadaşlar msn paralı flan olmaz merak etmeyin parayı sizden değil messengerinizi açtığınızda gördüğünüz reklamlardan zaten kazanıyolar. | |
|
| | #1047 (mesaj-linki) | |||||||||
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post170409
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |||||||||
|
| | #1048 (mesaj-linki) | |
| yine 81000314 hatası
22 : 30 itibariyle daha önce oldugu gibi msne gremiyoruz verilen fix host u kurdum ama fayda etmiyor. | |
|
| | #1049 (mesaj-linki) | |
selam herkeze, benim kisa bir sorum olacak. hem messenger live kullanip, hemde discovery tarzi bir avatar çalma programi kullanmak istiyorum. bunu yapmam mümkün mü ? | |
|
| | #1050 (mesaj-linki) | |
ARKADAŞLAR MSN LİVE KULLANIYORUM. KARŞIMDAKİNİN HABERİ OLMADAN WEBCAM İNİ AÇABİLİRMİYİM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |