MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2006   #1051 (mesaj-linki)
ahmettufekci
@live uzantılı adres alabilirmiyim ?

mrb live uzantılı adres alabilirmiyim alabilirsem nerden ve nasil bilen varsa bi yardimci olsun lutfen xxx@live seklinde
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-09-2006   #1052 (mesaj-linki)
malasulu
7.0 ın üzerinde problem yaşıyorum

selam...
bilgisayara msn 7.0 ın üzerinde bi sürüm kurduğumda çalışmıyor...yükledikten sonra şifremi yazmaya başlayınca önce ekran donuyor sonra da aniden yazılmış olarak geliyor hiç bi şekildede oturum açılmıyor,klasik oturum açılamıyor hatası veriyor.....7.5 tede live messengerde de böyle...ne yapabilirim???????....teşekkürler.....tamam
Eski 14-09-2006   #1053 (mesaj-linki)
ikana
Live Messenger de kimse gozukmuyor

Merhaba ben pc format attım ve hotmailin resmi sitesinde live indirdim kurdum sonra msn mi acarken ve baska msn acarken kişi ekle diyor kimse gozukmuyor yardımcı olabılırmısınız...
Eski 15-09-2006   #1054 (mesaj-linki)
Bia
Bia - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Ims.. bende bisey sorucam ..

WLM, Bilgisayarıma diger basLıgı adı aLtında bi paylasılan kLasorLerim, kurdu.. Paylastıgım dosyaLari iceriyomusta.. Bazı arkadasLarimda yokmus.. Ben bunu siLemiyorum , siLinmiyo Yani bi takım indirme programLari gibi paylasima fiLan acmiyodur herhalde pc me dimi.. biLgisi oLan var ise cevap aLırsam sevinirim..
Eski 15-09-2006   #1055 (mesaj-linki)

İlk önce böyle bi siteyle hizmet verdiğiniz için size çok teşekkür ederim,sorunuma gelince Messenger live,Plus live,Discovery live kurdum ama ikinci kez msn açmak istediğimde hata raporu veeriyo bunu neden yapar acaba hepsini kaldırıp tekrar kurdum olmadı,msn live çoklu ortam açma yamasını da denedim başarılı bir şekilde kurdu ama yine olmadı ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
Eski 15-09-2006   #1056 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

messenger da 80072745 hatasını almaya başladım sorunları nasıl çözeceğim ?
Eski 15-09-2006   #1057 (mesaj-linki)

Ya birde şöyle bişi diyo,Messenger Discovery ,Windoes live messengerde oturum açmış olduğunuzu belirledi,fakat bütünleşme sağlanamadı diyo,bu ne demek neden bütünleşme sağlayamadı valla canımı sıkıyo çakıcam şimdi iki tane ondan sonra temelli pc siz kalcam,
Eski 15-09-2006   #1058 (mesaj-linki)
brkglr

merhaba benim sorunumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
ben başkalarının bana yolladığı ve benimde msn ime eklediğim ifadelerin
bilgisayarda nerede kayıtlı olduğudur. o ifadeleri bulmam lazım.
Eski 15-09-2006   #1059 (mesaj-linki)
ahmettufekci

mrb live uzantılı msn adresi alina biliyormu bir yardimci olun lutfen (xxx@live.com)
Eski 17-09-2006   #1060 (mesaj-linki)
seckinn

abi bu msn today a nasıl bakacaz.msn 8.0 da yazıyor msn live ama tıklıyorum gitmiyor.cvp yazarmısınız

Son Düzenleyen Blue Blood; 20-09-2006 @ 17:27.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40