MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2006   #1101 (mesaj-linki)
seko_g
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-09-2006   #1102 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

seko_g adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım
Zip'leyip ya da Rar'layip Yollasin.
Eski 21-09-2006   #1103 (mesaj-linki)
seko_g

herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü
Eski 21-09-2006   #1104 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

seko_g adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü
Güvenlik nedeniyle kullandığınız program engelliyor dosyayı.Anti virus ya da firewall kullanıyorsanız, programı deaktif ettikten sonra tekrar deneyin.

Not: Windows XP'de "zip" özelliği mevcut.Karşı tarafın zip ile ilgili herhangi birşey bilmesine gerek yok, üzerine tıkladığında dosyayı açabilecektir.
Eski 21-09-2006   #1105 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger ile oturum açmaya çalışırken 81000314 hata koduyla karşılaşanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denesinler. Bu seferki sorun hosts dosyasının düzenlenmesiyle ilgili değil, sunucu tabanlı ve bazı hesapları etkiliyor. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanız sorunu gidermeyecektir, çünkü ikinci bir hesap kullanarak Windows Live Messenger'da oturum açmayı denerseniz başarılı olabilirsiniz.
Şu an itibariyle bu sorun çözülmüş görünüyor.
Eski 21-09-2006   #1106 (mesaj-linki)
dilenci

selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim
Eski 21-09-2006   #1107 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

dilenci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim
MSN Messenger 7.5 Ya da daha alt 1 sürümünde oturum acin, Kisi Listesini Bilgisayariniza Kaydedin, Yedekleyin yani. Daha sonra da Windows Live Messenger'da oturum acin ve Bilgisayariniza Kaydettiginiz Kisi Listesini Eklemeyi Deneyin.
Eski 21-09-2006   #1108 (mesaj-linki)
Sorrow - avatarı

Sorrow adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet aynısı bana şimdide oluyor arkadaşlar yardım bekliyorum...

Aynısı oldu şimdi banada neden oluyor acaba?
Tigin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

ilgili programı indirin ve çalıştırın ( msn kapalıyken )
Yalnız ben hata kodu almıyorum ki direkt hata olarak çıkıyor kapatılması gerekiyor olarak..
Eski 21-09-2006   #1109 (mesaj-linki)
yserhat

live messenger kisi listesinde kisilerin resimlerini nasıl goruntuleyebilirim? (yesil adam yerine resim) msn 7.5 te bu özellik vardı. live da yok. ek bir programla yapılabilecegini sanıyorum.tesekkurler.
Eski 22-09-2006   #1110 (mesaj-linki)
PsychoDelic

Merhaba, daha önce de sormuştum (bkz. Sf. 108) fakat bir cevap alamadım. Belki gözden kaçmıştır diyerek tekrar soruyorum.

Bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim.

Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
messenger sayfasi ac,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40