| | #1101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım
| |
|
| | #1102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #1103 (mesaj-linki) | |
herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü
| |
|
| | #1104 (mesaj-linki) | |||||
Not: Windows XP'de "zip" özelliği mevcut.Karşı tarafın zip ile ilgili herhangi birşey bilmesine gerek yok, üzerine tıkladığında dosyayı açabilecektir. | |||||
|
| | #1105 (mesaj-linki) | |
|
| | #1106 (mesaj-linki) | |
selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim | |
|
| | #1107 (mesaj-linki) | |
|
| | #1108 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #1109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek live messenger kisi listesinde kisilerin resimlerini nasıl goruntuleyebilirim? (yesil adam yerine resim) msn 7.5 te bu özellik vardı. live da yok. ek bir programla yapılabilecegini sanıyorum.tesekkurler. | |
|
| | #1110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Merhaba, daha önce de sormuştum (bkz. Sf. 108) fakat bir cevap alamadım. Belki gözden kaçmıştır diyerek tekrar soruyorum. Bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim. Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler. | |
|
![]() |
| messenger sayfasi ac, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |