| | #1441 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee bi yardımjı olun yafff pls | |
|
| | #1442 (mesaj-linki) | |||||
merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun | |||||
|
| | #1443 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 29-11-2006 @ 16:18. | |||||
|
| | #1444 (mesaj-linki) | |||||
windows-live-spaces-hakkinda-her-sey-msn-space. Burada istedigin bilgiyi detaylı bi şekilde anlatımıyla bulman mümkün !.. | |||||
|
| | #1445 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim.
| |
|
| | #1446 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler
| |
|
| | #1447 (mesaj-linki) | |||||
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |||||
|
| | #1448 (mesaj-linki) | |
| msn messenger imden giriş yapılan bir e-posta olduğunu nasıl bulabilirim . pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim. yardimci olursaniz sevinirim.basarilar... | |
|
| | #1449 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn messenger imden giriş yapılan bir e-posta olduğunu nasıl bulabilirim . | |
|
| | #1450 (mesaj-linki) | |
| MSN ŞİFREMİ UNUTTUM GİZLİ SORUYUDA UNUTTUM
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM HERKEZDE VAR DİYE DEĞİŞTİR DEDİ DEĞİŞTİRDİM AMA ALTERNATİF E-POSTA ADRESİ DE YOK ŞİFREYİDE UNUTTUM VE AYRICA GİZLİ SORUYUDA UNUTMUŞ CEVABINI AÇAMIYORUZ NASIL GERİ KULLANABİLİRİZ KONU İLE İLGİLİ ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |